yapıcam abla..inşallah şifa olur..ya bişey diyimmi tuvalate girdiğimde sanki soğan kokuyo gibi geliyo :S
canım ben adetim bittikten bir gün sonra içtim..3 gündür de içiyorum..ayy inşallah yaaa off
yapayım o zaman bende ne zamandı adetliykenmi içiyodunuz:26:
benm adet tarihim 26 sı o zaman beklemem lazım adet bitiminde başlarım inşaallah sağol canım...inşaallah sende de işe yarar...
canım adet bitiminden sonra bir hafta içinde başlamalısın polly iyi başlamış 2,3, gün temizlendikten sonra başla temizlenir temizlenmezde başlayabilirsin
ihmal etme canım adetide düzenliyor
benm adet tarihim 26 sı o zaman beklemem lazım adet bitiminde başlarım inşaallah sağol canım...inşaallah sende de işe yarar...
canım kesinlikle içeriyi temizliyor ben yaptım ama geçen ay yımırtlama günlerini kaçırdık yinede adetimi düzenledi tertemiss oldum
canım foşurdatır merak etme aspirin içmiyonmuki sen :26::26:adetim düzenli çok şükürde doğrudüzgün kan gelmiyo o başka...sağol canım inşaallah yaparım,adet olayımda bakalım bittikten sonra hemen başlarım...
oh yarasın şifa olsun..hiç belli olmaz bakarsın bu ay hamişsindir inşaallahhhhhh
canım foşurdatır merak etme aspirin içmiyonmuki sen :26::26:
:18: hayırlısı:18::18:
kızlar napıyosunuz??? yaaa öğle arasındayım ama bitmek üzere çok konuşmayın lütfennnnn
yok canım içmiyorum,hamilelik planladığım zaman başlıyorum asprine...
inşaallahhhh
kızlar napıyosunuz??? yaaa öğle arasındayım ama bitmek üzere çok konuşmayın lütfennnnn
canım ne zaman planlıycaksın acaba hamilelik sorabilirmiyim? zamanı gelmedimi hala???
sohbet ediyoz,sende katılsaydın eyiydi kaç kere sordum ne yapıyosun diye amaaa
seviyom seni
beni sewme mandalinayı seww
bilmiyorum dumanım yaaa nasip varsa olacak ama ben sanki bu fikirden uzaklaşmaya başlıyorum
oku oku kaçç
şişko mandalina yeni resim yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?