Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yapayım o zaman bende ne zamandı adetliykenmi içiyodunuz:26:

canım adet bitiminden sonra bir hafta içinde başlamalısın polly iyi başlamış 2,3, gün temizlendikten sonra başla temizlenir temizlenmezde başlayabilirsin
ihmal etme canım adetide düzenliyor

benm adet tarihim 26 sı o zaman beklemem lazım adet bitiminde başlarım inşaallah sağol canım...inşaallah sende de işe yarar...

canım kesinlikle içeriyi temizliyor ben yaptım ama geçen ay yımırtlama günlerini kaçırdık yinede adetimi düzenledi tertemiss oldum

canım adet bitiminden sonra bir hafta içinde başlamalısın polly iyi başlamış 2,3, gün temizlendikten sonra başla temizlenir temizlenmezde başlayabilirsin
ihmal etme canım adetide düzenliyor

adetim düzenli çok şükürde doğrudüzgün kan gelmiyo o başka...sağol canım inşaallah yaparım,adet olayımda bakalım bittikten sonra hemen başlarım...

adetim düzenli çok şükürde doğrudüzgün kan gelmiyo o başka...sağol canım inşaallah yaparım,adet olayımda bakalım bittikten sonra hemen başlarım...
canım foşurdatır merak etme aspirin içmiyonmuki sen :26::26:
oh yarasın şifa olsun..hiç belli olmaz bakarsın bu ay hamişsindir inşaallahhhhhh

:18: hayırlısı:18::18:

kızlar napıyosunuz??? yaaa öğle arasındayım ama bitmek üzere çok konuşmayın lütfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…