senide seviyorum kız hemşom topraammm benim
o nasıl laf yaaaaaaaa
denemelere başlamazsan uzaklaşırsın tabiii
ben bile vazgeçtim geçecem az kaldı
kız ekmek parası napim şimdi doluşur müşteriler
yok yeni resim sonra şişko diyosunuz
hadi kaçtım ben byeeeee muccckkkk
yoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk yokkkkkkkkkkk sen sakın vazgeçme bakma sen banaaaaa...
sakın haaaaaaaaaa maraşa uçarım bakkkkkk
kız ekmek parası napim şimdi doluşur müşteriler
yok yeni resim sonra şişko diyosunuz
hadi kaçtım ben byeeeee muccckkkk
hayırlı cumalar canlarımmm
o zaman seninde artık kımıldama vaktin geldi bence
kız ben tek başıma mı kımıldıcam eşimde yanaşmıyor artık,,geçen şakayla dedim seni kandırıp sana zorla sahip olicimve senden hamile kalicim adam bayıldı gülmekten hadi yapta görelim zor diyor..zaten bol,bol çarpışıyoz seni bir gün kandırırm dedim bende..
ama tabi bu işin şakası ikimizinde gözü o kadar korktuki sevinç bakalım hayırlısı ben çok acılar çektim kuzum ya ama bunada şükürler olsun...
yaaa çok haklısınız ikinizde ama olur inşallah yaaaa çok dua ediyorum cnmmmmmmsen yinede arada kaçak yap kandır
sağol canım....kız adam bu konuda cin gibi bana kalsa çok kazaya kurban giderdimde o çok temkinli ve kntrollü...
bende seni seviyorummmsohbet ediyoz,sende katılsaydın eyiydi kaç kere sordum ne yapıyosun diye amaaa
seviyom seni
öyle deme yaa bak kocişim bile seni tanımıyo ama sürekli dua ediyo namazlardan sonra filan..bu kadar duaya olaccak inşallahhhbilmiyorum dumanım yaaa nasip varsa olacak ama ben sanki bu fikirden uzaklaşmaya başlıyorum
Eeeee iyi madem benide alın aranıza bende bebiş istiyorum. sTres yapmaktan regl olamıyorum 7 8 9 günüm geçiyor ben herzmanki gibi hamileyim die seviniyorum, ümidimi hiç kaybetmedim çünkü zamanı var o zaman ne zaman bilmem ama inş bebişim en yakın zamanda gelir
maaşallah kızzzz hayret ediyom öyle erkeklere bende kocama güvensem her ay hamile kalırımm
haırlı cumalar canımm psiko modundan çıktınmıı kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?