Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o zaman seninde artık kımıldama vaktin geldi bence

kız ben tek başıma mı kımıldıcam eşimde yanaşmıyor artık,,geçen şakayla dedim seni kandırıp sana zorla sahip olicim ve senden hamile kalicim adam bayıldı gülmektenhadi yapta görelim zor diyor..zaten bol,bol çarpışıyoz seni bir gün kandırırm dedim bende..

ama tabi bu işin şakası ikimizinde gözü o kadar korktuki sevinç bakalım hayırlısı ben çok acılar çektim kuzum ya ama bunada şükürler olsun...

yaaa çok haklısınız ikinizde ama olur inşallah yaaaa çok dua ediyorum cnmmmmmm sen yinede arada kaçak yap kandır

yaaa çok haklısınız ikinizde ama olur inşallah yaaaa çok dua ediyorum cnmmmmmm sen yinede arada kaçak yap kandır

sağol canım....kız adam bu konuda cin gibi bana kalsa çok kazaya kurban giderdimde o çok temkinli ve kntrollü...

kızlar ben çıkıyorum şimdilik gözlerim ağrıdı yine yaa sonra görüşürük

Eeeee iyi madem benide alın aranıza bende bebiş istiyorum. sTres yapmaktan regl olamıyorum 7 8 9 günüm geçiyor ben herzmanki gibi hamileyim die seviniyorum, ümidimi hiç kaybetmedim çünkü zamanı var o zaman ne zaman bilmem ama inş bebişim en yakın zamanda gelir

sohbet ediyoz,sende katılsaydın eyiydi kaç kere sordum ne yapıyosun diye amaaa

seviyom seni
bende seni seviyorummm

bilmiyorum dumanım yaaa nasip varsa olacak ama ben sanki bu fikirden uzaklaşmaya başlıyorum
öyle deme yaa bak kocişim bile seni tanımıyo ama sürekli dua ediyo namazlardan sonra filan..bu kadar duaya olaccak inşallahhh

inşaallah canım en yakın zamanda gelir bebişin ümidini kaybetme zaten çünkü o olmazsa yaşamakta anlamsız olur...hoşgeldin o zaman aramıza:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…