Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beydağlııı hoşgeldin topraaam kocam geliyor her an yok olabilirim
akşamada işim varrr

hoşbuldum kuzum misafirim vardı gitti şimdide ocağa domatesli bulgur pilavı pişiyor benim kocada yolda gelmeden size bakayım dedim,,aaaaa ne işin var ki aaşama

hoşbuldum kuzum misafirim vardı gitti şimdide ocağa domatesli bulgur pilavı pişiyor benim kocada yolda gelmeden size bakayım dedim,,aaaaa ne işin var ki aaşama

ince iş beydağlımmmmmmmmm ay bayılırım o pilava turşuuu cacık ohh başka birşeye gerek yok kocam geldiiiiiiiiiiiiii

inşallah canım benimmm yoktur bişey çookkk teşekkürleeerrrr

konuşamıyoruz bi süredir toprakım nasılsın
daha doğurmadım ama az kaldı

canım nasıl oluyum dügün telaşemiz bitti kızlar ya birşey sorucem siz kan sulandırıcı kullanıyosunuzya adetliyken bırakanınız varmı benim kanamma çok oluyor ya adet olunca bırakıyım diyorm ne dersiniz facedeki resimelrimi gördünmü kız topraam

ayy çok berhüdar oldum inankiiii

inşallah şifa olur hamile kalma sebebin olur bu kürr
kız sen işe felan girmeyi düşünmüyomusun canın sıkılıyo evde

oh gelen giden çok olmuş demek,kız bu saate pazarmı kalır...ellerine sağlık yiwrum
bıtnm 18 mm olmussa 3 tane catlatma ıgnem olck carsamba persembe olur asılama..

innşaalllahhh canım benim inşallah:))

BAŞAK hanım gelmiş nihayetprimaları hayırlı olsun egecikin içine işesin mıçsın bol,bol

sağol canım benm aşşkım arkadaşım
inşallah günde 5 kez çiş yapar 2 kerede mıçar

sen nasılsın hayatımm keyfin nasılllll

ayy çok berhüdar oldum inankiiii

inşallah şifa olur hamile kalma sebebin olur bu kürr
kız sen işe felan girmeyi düşünmüyomusun canın sıkılıyo evde

düşünüyorumda bi faydası olmuyo...adapazarı küçük biyer..kolay bi şekilde iş bulamıyosun..yoksa çok istiyorum çalışmayı..aralıkta anemin yanına gidicem antebe birazda olsa iyi gelir diye ümid ediyorum çünkü boğuldum artık..

kılzar cervp verin paşamın sorusunaaaaaa

görmedim kız resmlerini adın deüğüşk dizi adı gibi bişiiiiii bulamıyom seniii

ne kadar kalcaksın annende

ince iş beydağlımmmmmmmmm ay bayılırım o pilava turşuuu cacık ohh başka birşeye gerek yok kocam geldiiiiiiiiiiiiii

anlamıştımda maksustan sordummewet benim kocacıkta çok sewiyor o pilavı söndürdüm şimdi şahane olmuş cacık ,turşu,mercimek çorbamda vardı yeter...

koş,hadi koş kıcan geldii

paşacım bana bıraktırıyordu doktor adet dönemimde içmiyordum kanam riski fazla oluyor çünkü..

kılzar cervp verin paşamın sorusunaaaaaa

görmedim kız resmlerini adın deüğüşk dizi adı gibi bişiiiiii bulamıyom seniii

paşammm bu ilaçlar hamile kalınca kullanılmicakmı neden öncesinde kullanılıyorr:44::44::44::44::44:benim sonuçlarda bi çıksayddıı

afiyet olsun
ne marka aldın haggies en iyisi

ne haggiesi kız prima diilmi en iyisi? ben prima kullancam :26: pişik kremi olarak bepanthen aldım, kıyafetlerini yıkamaya dalinin toz sabununu yumuşatıcısını, şampuan yağ vs. olarak dalinin setide var bide johnsın babynin şampuanıyla yağı var elimizde :26: şampuan ve yağda kararsızım ama ilk zamanlar hangisini kullanmalıyım en iyisi hangisi :26: halamın kızı bübchen şampuan ve duş jeli kullanmıştı güzel diyo kafam karışık o yönde? daha banyo sünderide almadım oda alıncak arkadaş banyo süngerleri sert oluyo bulaşık süngerinin üstünü kes onu kullan yumuşacık iyi oluyo o dedi yumuşak bulamazsam neden olmasın aslında iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…