beydağlııı hoşgeldin topraaam kocam geliyor her an yok olabilirim
akşamada işim varrr
hoşbuldum kuzum misafirim vardı gitti şimdide ocağa domatesli bulgur pilavı pişiyor benim kocada yolda gelmeden size bakayım dedim,,aaaaa ne işin var ki aaşama
he yazdım geçmişe bakmamış karıya bak
9 ay vurulacam heee doğumdan sonrada 40 gün :18::18:
bende fazla yok
o öyle bir kadın bencil o bencilll kendi sevdasında küs kız konuşma
DURU canım benimde kürtajdan sonra 40 günü bulmuştu adetimin gelmesi korkma yaşadıkların normal,üşütmemeye dikkat et..
BELİNAY üzülme kuzum inşaallah kistlerin temizlenince hemen hamile kalırsın sıkma canını
BEGÜMCÜM inşaallah güzel haberi alırsın yarın aşılaman olur inşaallah
BAŞAK hanım gelmiş nihayetprimaları hayırlı olsun egecikin içine işesin mıçsın bol,bol
konuşamıyoruz bi süredir toprakım nasılsın
daha doğurmadım ama az kaldı
bak sana özel alıntı yaptım üşenmedim : D evet ya soğuk kaçgündür yağmur var..bugün bulutlar doluydu ama yağmadı..
inşallah .. gerçekten çok istiyorum o mutlu haberi alabilmeyi..soğan kürüne başladım bende .. onun dışında herşey aynı bebem evde pinekliyorum işte
oh gelen giden çok olmuş demek,kız bu saate pazarmı kalır...ellerine sağlık yiwrumbugün evin kapısı çok çaldı inan kapıda otursaydım iyi para kırardım he yoksa niden cevap yazmıyım eşim yoldaymış geliyomuş pazara git alış veriş yap ben seni almaya geliyim didi bu saatemi dedim pazar toplanır didim adama salatada yapıcem menüde karnıbahar yemegi var bol parça etli taze fasülye kavurdum bol yumurtalı maydonozlu bardak çorbası yapıcek hani hazır çorbalar varya sıcak suyu koyuyon bir anda oluyo ondan eşim çorba istemedi salata yapıcem temem ben çay suyunu koyuyum wc gidiyim geliyom
bıtnm 18 mm olmussa 3 tane catlatma ıgnem olck carsamba persembe olur asılama..
BAŞAK hanım gelmiş nihayetprimaları hayırlı olsun egecikin içine işesin mıçsın bol,bol
oh gelen giden çok olmuş demek,kız bu saate pazarmı kalır...ellerine sağlık yiwrum
innşaalllahhh canım benim inşallah:))
ayy çok berhüdar oldum inankiiii
inşallah şifa olur hamile kalma sebebin olur bu kürr
kız sen işe felan girmeyi düşünmüyomusun canın sıkılıyo evde
canım nasıl oluyum dügün telaşemiz bitti kızlar ya birşey sorucem siz kan sulandırıcı kullanıyosunuzya adetliyken bırakanınız varmı benim kanamma çok oluyor yaadet olunca bırakıyım diyorm ne dersiniz facedeki resimelrimi gördünmü kız topraam
düşünüyorumda bi faydası olmuyo...adapazarı küçük biyer..kolay bi şekilde iş bulamıyosun..yoksa çok istiyorum çalışmayı..aralıkta anemin yanına gidicem antebe birazda olsa iyi gelir diye ümid ediyorum çünkü boğuldum artık..
ince iş beydağlımmmmmmmmm ay bayılırım o pilava turşuuu cacık ohh başka birşeye gerek yok kocam geldiiiiiiiiiiiiii
yokyaaa kaşmir buu çiftine 1200 verdim
gelin pişirek yiyekkkkkkk siz yakmadınızmı daha :26:
canım nasıl oluyum dügün telaşemiz bitti kızlar ya birşey sorucem siz kan sulandırıcı kullanıyosunuzya adetliyken bırakanınız varmı benim kanamma çok oluyor yaadet olunca bırakıyım diyorm ne dersiniz facedeki resimelrimi gördünmü kız topraam
kılzar cervp verin paşamın sorusunaaaaaa
görmedim kız resmlerini adın deüğüşk dizi adı gibi bişiiiiii bulamıyom seniii
afiyet olsun
ne marka aldın haggies en iyisi
ne kadar kalcaksın annende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?