yarayacak usulüne uygun yap canım
ahaaa TKB gelmiş
Op.Dr. M. Alpaslan ÖZDARENDELİ
Bölüm :
Kadın Doğum
Tecrübe Alanı :
Kadın Doğum Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İnfertilite, Yüksek riskli gebelikler, Tüp Bebek
maaşallahh canımmm benide muratın konserine götüüüürrrrrrr
evet izin alacak hamilelik koçuyum ben onun
geçmiş olsun
bizde vurunduk okulda aşılar
üzülme bu kadar acısı geçince sevinci kalıyo:124:
yarayacak usulüne uygun yap canım
ahaaa TKB gelmiş
sevinççim dadlum kımatlım benim sigorta var ama benim adam özel memorıyılda çalışıyoona rahimi diktiricez zaten o buldu neyim oldugunu kaç arkadaşım ona gidiyor benimde eşime bol kazanç lazım rabbim bir yerden mucize göstersede para yollasa bebegime hasretim kiloyu verdim vermesinede parasızlıktan vesile olamıyorum igneler 700 tutuyor galiba ayda poroluton depont ignesi var düşük için 5 o ayda 20 tl adam 300 muayenesi arabayla 70 bulur dedi eşim ilaçların yarısı sigorta verse nasıl olucek özel oldugu için muayene ilaçları sigortadan alamıyosun anca sskadan kendi doktorumu ayarlıcem okadar şimdi bebeg vesile olmadan kd gidicem alıcem karşıma konuşucem kan idrar smir vericem sonra bebeg vesile olucem işşallah bakıcez artık
nerdesin sen kadınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
beğenemedin zaar
iğneden korkan maymuş
selam hatunarr kimler var bakiimmmmm ordaaaaaa
çarşıdaaaaaa
eksik hiç bitmiyo:18:bebek bezi aldık çok garip bi duygu açtım içine baktım minnacık popo için yapılmış
hiç ööle bişi görmemeiştim
gelirkende anneme balık ısmarladım oturduk yidik
duru_46, pasam3405, begumsavci
nasılsınız kızlarr
çatını ölçtülermii
he iğneden korkuyom gebe kalırsam hergün vuracam göbeemden :18::18:
ayy doktorum bugün izinliymiş boşa gittim. pazartesi göstercem çatımı
kukuşumuda aldıydım tirtimiz
bence bu kukuş beni ay sonuna kadar idare eder
bebekin sağlıkla doğsunda vurulursun napcan:18:
son düşükte vurulmşmuydun
yokk prima aldımafiyet olsun
ne marka aldın haggies en iyisi
bende iyiyim saol
tmm dua edecem ama sende içini ferah tut ve dua etttt ağlayıp zırlamadan
duru_46, pasam3405, begumsavci
nasılsınız kızlarr
kız bugün değil 21 kasımdane yemek hazırlıyomuşum işine götürsün yemeğe..biz evlilik yıldönümümüzü hiç kutlamadık desem...
ben ona evde tatlı yedircem o bana yemek yedirsin : D
göbekli marul gelmiş dogurmamış umutluydum ama neysegeçmiş olsun
bizde vurunduk okulda aşılar
üzülme bu kadar acısı geçince sevinci kalıyo:124:
canım benim 3 tane öldü işim kötüs canlı dogup öldülerneden pişman oldun otopsiye verdiğine canımbenim onların canı yanmamıştır emin ol onlar melek oldular kalbini ferh tut bak benimki çok az bi süre önce oldu bende 2 yıl beklemiştim pkoluydum kendiliğinde olmuştu ama yaşanacakmış kısmette yokmuş elimizden bişe gelmez rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler versin inşşş canını sıkma
amin kardeşim işşallah saglıklı bebelerimiz olurinşallah paşammmm dualarımdasınız rabbim aynı acıları yaşatmasın inşallahhh
iç güveyden halliceyim bebem senduru_46, pasam3405, begumsavci
nasılsınız kızlarr
beydaglım
canım çıkmak zorunda kaldım kapı çaldı işlere daldım pc kapadım anca geldimeşim beni boşladı pazara gidicektik geç kaldı bundan sonra gitmem zati ben eşimle zaman geçirmeyi çok özledim ya hep iş hep iş beni çok ihmal ediyor bu aralar üzülüyorum bende sizler ne alemdesiniz bakem
yokk prima aldım
kkdaki annelerden aldığım bilgilere göre sızdırmıyormuş
çok tecrübeli gibi gittim markette hemen primaya yapıştım. kızma bi dahakine de haggies alırık
seninle zati konşuoyruk kızlar pas vermiyiii
siz nasılınız sevinç hanımcımmmm kıcanız gelmedimi
bugün soba yaktınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?