Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok daha kaç gün oldu pıhtılı olduğumu öğreneli
kukuşu aldırsdın zaaar ağda günlerine denk geldi

hastaneyi aramadan ne gidiyon
aradım telinde kapalıydı

hımm sen yeni mi öğrendin pıktılı olduğunu, inşallah o zaman aynı şeyleri yaşamazsın. 9 ay boyuncamı iğne vurulcan:26:

ağda günleri verildimi

tlfum arızalı kendi kapanıyo sende varsa fazla

bende seni seviyorummm

öyle deme yaa bak kocişim bile seni tanımıyo ama sürekli dua ediyo namazlardan sonra filan..bu kadar duaya olaccak inşallahhh

canım kardeşim benim çok sağol ALLAH kocandanda razı olsun sağolsun bende sana hep duacıyım kuzum benim

hoşgeldin canımmm

ay minicik dimi bezi yavrum küçücük poposunda naslda tatlı durcak o yavruşum yaaa

sağol cnm benm inşallah tez vakitte sanda almak nasib olurkız küçücüüüüük bir bezzz

sen nasılsın nasıl giidyor hava sğkmuu:26::26::26::26:

he yazdım geçmişe bakmamış karıya bak
9 ay vurulacam heee doğumdan sonrada 40 gün :18::18:
bende fazla yok
ben küsüm basaklaa bn dun o kaaaaaa agladım o gırdıı bna bıse demedıı ama ben bugun hep dua ettım catıya gtcek hayrlı haber alsın dıye hıhhhhhhhhhhh

o öyle bir kadın bencil o bencilll kendi sevdasında küs kız konuşma

beydağlııı hoşgeldin topraaam kocam geliyor her an yok olabilirim
akşamada işim varrr

meraba kuzucum senasılsınnnnnnokuldan geldi yorgunluğumu atmaya çalışıyorummmm

sağol hayatımmm bende iyiyim şükür
fazla ilgilenemiyorum topikcanımla idare edin benii:18::18::18:

sevinçç bi zamanlar canum diye bi kadın vardıı nolduuuuu

sağol cnm benm inşallah tez vakitte sanda almak nasib olurkız küçücüüüüük bir bezzz

sen nasılsın nasıl giidyor hava sğkmuu:26::26::26::26:

bak sana özel alıntı yaptım üşenmedim : D evet ya soğuk kaçgündür yağmur var..bugün bulutlar doluydu ama yağmadı..

inşallah .. gerçekten çok istiyorum o mutlu haberi alabilmeyi..soğan kürüne başladım bende .. onun dışında herşey aynı bebem evde pinekliyorum işte

DURU canım benimde kürtajdan sonra 40 günü bulmuştu adetimin gelmesi korkma yaşadıkların normal,üşütmemeye dikkat et..

BELİNAY üzülme kuzum inşaallah kistlerin temizlenince hemen hamile kalırsın sıkma canını

BEGÜMCÜM inşaallah güzel haberi alırsın yarın aşılaman olur inşaallah

BAŞAK hanım gelmiş nihayetprimaları hayırlı olsun egecikin içine işesin mıçsın bol,bol

hımm ondan cevap yazmadın demek affettim seni gel öpeyim
ne yapsın adam çalışmak zorunda sizde, akşamları beraber vakit geçirin kuzum...

bugün evin kapısı çok çaldı inan kapıda otursaydım iyi para kırardım heyoksa niden cevap yazmıyım eşim yoldaymış geliyomuş pazara git alış veriş yap ben seni almaya geliyim didi bu saatemi dedim pazar toplanır didim adamasalatada yapıcem menüde karnıbahar yemegi var bol parça etli taze fasülye kavurdum bol yumurtalı maydonozlu bardak çorbası yapıcek hani hazır çorbalar varya sıcak suyu koyuyon bir anda oluyo ondan eşim çorba istemedi salata yapıcem temem ben çay suyunu koyuyum wc gidiyim geliyom

kötü marka olduğundan tüy veriyor olmasında
keşke evim yakın olsaydı sana "çoluk çocuk .ok böcük" toplanır sana kestne yemeye gelirdik

ben küsüm basaklaa bn dun o kaaaaaa agladım o gırdıı bna bıse demedıı ama ben bugun hep dua ettım catıya gtcek hayrlı haber alsın dıye hıhhhhhhhhhhh

kız gördüm msjını şimdikk
dün kimseye bişi yazmadımki sadece geçmişi yanıtlayıp çıktım kocamcım evdeydi iki dakakikalığına kapmştım pcyi
geri vermek zorunda kaldım
küsme kuzum daha bebek görmeye gelcen bana dimi

bıtnm 18 mm olmussa 3 tane catlatma ıgnem olck carsamba persembe olur asılama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…