Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol canım benm aşşkım arkadaşım
inşallah günde 5 kez çiş yapar 2 kerede mıçar

sen nasılsın hayatımm keyfin nasılllll

sağol sevgi pötürcüküm iyiym çok şükür..burda acayip yağmur yağıyor bugün özlemişim yağmırı

gelcem bıtnm sözzz.. benım basıma da coook yumurtam olmus o geldı 8 tane 1o ve 11 mm yumurtam varmıs.. eger catlatma ıgnesı vurulduktan sonra 3den fazla yumurta catlamıssa asılamam ıptal olucakmıs.. ınsallah yarın 2 3 tanesı 18 mm olurda dıgerlerı 10 da kalmıs olsun

paşacım bana bıraktırıyordu doktor adet dönemimde içmiyordum kanam riski fazla oluyor çünkü..
birdahaki ay içmiyim canem
kılzar cervp verin paşamın sorusunaaaaaa

görmedim kız resmlerini adın deüğüşk dizi adı gibi bişiiiiii bulamıyom seniii

kız umudum ömürüm olsun yaxıyor adımı kullanmadım ölen oglumla kızımın isimleri

üzülme canım hepsinin birden büyüyüpte çatlıycak haali yok yaa 1-2 tanesi anca çatlamıştır

üzülme canım hepsinin birden büyüyüpte çatlıycak haali yok yaa 1-2 tanesi anca çatlamıştır

kuzucum catlatmayı olmadım daha 18 mm olan yok 11 mm 8 adet var.. ayrın buyymuslermı ona bakcak.. bıtanem senın kac tane vardı kacı catladı hatrlıonmu.. 8 tanennn hepsı buyuyemez kı yada hepsı catlamaz dımı

sağol sevgi pötürcüküm iyiym çok şükür..burda acayip yağmur yağıyor bugün özlemişim yağmırı

soba yaktınmı kızzzzzzzzz

o yağmırda biz olcaz hep beraber gelsin çaylar gitsin pastalar böreklerrrrrrr sohbet muhabbbetttt

doğururken seni çadırıcam merak etme

aayyyyyy aahhhhhhhh dur egeeeeeeee çıkma sakııınnnnnnn çıkmaaaaaaaaaa sevinç teyzeni çaldıracamm tilifonumu verin beniiimmm sevinçi çaldırmam lazım millet benim doğurmamııı bekliiiyooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr aayyyyyyyyyyyyyyy......dersin

sayısını bilmiyom ama genelde 2 falan oluyodu heralde sağdaki şu kadar soldaki şu kadar diyodu çünkü hep canım genelde 1 tanesi büyür yeterli miktarda sanmıyomki seninki bissürü olsun içini ferah tut meselaa biri 18-20 olmuşsa öteki en fazla 16 olmuştur oda zaten çatlamaz bile küçüğü korkutma kendini bu kadar rahat ol strs yapma böle yaparsan hiç olmaz bak ona göre takmayacan kafaya çünkü bu keratalar bekledikçe gelmiyo tecrübeyle sabittir

soba yaktınmı kızzzzzzzzz

o yağmırda biz olcaz hep beraber gelsin çaylar gitsin pastalar böreklerrrrrrr sohbet muhabbbetttt

kız yok ne sobası daha burda kimse soba kurmadı bile bir iki haftaya kurulur belki...

ayy ewet yaaa keşke olsa ne güzel olurdu,jetim olsaydı hepinizi doldurur hergün birimizde toplanırdık

oyy canım ablamm guldrdun benı :) basakk ıkı saat oldu sana yazalı herkesee yazdın bı benı ezıklıon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…