sağol canım benm aşşkım arkadaşım
inşallah günde 5 kez çiş yapar 2 kerede mıçar
sen nasılsın hayatımm keyfin nasılllll
kız gördüm msjını şimdikk
dün kimseye bişi yazmadımki sadece geçmişi yanıtlayıp çıktım kocamcım evdeydi iki dakakikalığına kapmştım pcyi
geri vermek zorunda kaldım
küsme kuzum daha bebek görmeye gelcen bana dimi
paşacım bana bıraktırıyordu doktor adet dönemimde içmiyordum kanam riski fazla oluyor çünkü..
kılzar cervp verin paşamın sorusunaaaaaa
görmedim kız resmlerini adın deüğüşk dizi adı gibi bişiiiiii bulamıyom seniii
kızlar Güneyin resimlerini koydum bakın oğluşuma :)
gelcem bıtnm sözzz.. benım basıma da coook yumurtam olmus o geldı 8 tane 1o ve 11 mm yumurtam varmıs.. eger catlatma ıgnesı vurulduktan sonra 3den fazla yumurta catlamıssa asılamam ıptal olucakmıs.. ınsallah yarın 2 3 tanesı 18 mm olurda dıgerlerı 10 da kalmıs olsun
tama kuzum bizde seni seviyozzhatunlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum benimki gelip maça gitcek o ara gelirim yine seviyom sizi
birdahaki ay içmiyim canem
kız umudum ömürüm olsun yaxıyor adımı kullanmadım ölen oglumla kızımın isimleri
üzülme canım hepsinin birden büyüyüpte çatlıycak haali yok yaa 1-2 tanesi anca çatlamıştır
1 ay kalırım bana kalsa dahada kalırım inan çok boğuluyorum bu evde..
kız bu başak karısından heç ses çıkmıyorrr
telide kapalı doğurdumu yoksa karııı
sağol sevgi pötürcüküm iyiym çok şükür..burda acayip yağmur yağıyor bugün özlemişim yağmırı
doğururken seni çadırıcam merak etme
Benmi canavar surattt kustum isteekıskanç bencil canavar surat
doğururken seni çadırıcam merak etme
kuzucum catlatmayı olmadım daha 18 mm olan yok 11 mm 8 adet var.. ayrın buyymuslermı ona bakcak.. bıtanem senın kac tane vardı kacı catladı hatrlıonmu.. 8 tanennn hepsı buyuyemez kı yada hepsı catlamaz dımı
soba yaktınmı kızzzzzzzzz
o yağmırda biz olcaz hep beraber gelsin çaylar gitsin pastalar böreklerrrrrrr sohbet muhabbbetttt
aayyyyyy aahhhhhhhh dur egeeeeeeee çıkma sakııınnnnnnn çıkmaaaaaaaaaa sevinç teyzeni çaldıracamm tilifonumu verin beniiimmm sevinçi çaldırmam lazım millet benim doğurmamııı bekliiiyooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr aayyyyyyyyyyyyyyy......dersin
başakkk ışığın yanıyor ama yoksun nirdesin sennn
soba yaktınmı kızzzzzzzzz
o yağmırda biz olcaz hep beraber gelsin çaylar gitsin pastalar böreklerrrrrrr sohbet muhabbbetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?