inşallah canım
canım valla pat diye olunca daha güzel bi gezi oldu:) en kötü günümüz böyle olsun diyorum çook tşkkr ederim...
hayde kaçtım ben kızlar byeeeeee
sağol kuzum sen nasılsın dah iyi olduğun kesin..bende eşim netin başından kalkmışken biraz size bakayım dedim,birazdan çıkarım
çok sevindim canım ALLAH kabul etsin inşaallah...bu arada evlilik yıldönümünüzmüşçocuksuz kutladığınız son seneniz olur inşaallah canım daha nice mutlu yıllara
ammiiinnnnnnn...
sağol kuzum sen nasılsın dah iyi olduğun kesin..bende eşim netin başından kalkmışken biraz size bakayım dedim,birazdan çıkarım
çok sevindim canım ALLAH kabul etsin inşaallah...bu arada evlilik yıldönümünüzmüşçocuksuz kutladığınız son seneniz olur inşaallah canım daha nice mutlu yıllara
ammiiinnnnnnn...
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi iyigecelerr
evet plansız güzel oluyor bazen
amiiiiinnnnnn
amiiiinnnn inşallah
evet canım kaçma yıldönümümüzdü bugün yani birbirimize kavuşma yıldönümü
inşallah birdahaki seneye kucağımızda bebeğimizle kutlarız
abla walla namaz kılıp kuran okuyorm 4 gundur sevınc ablam 41 gu meryem oku dedı bugun4.gunum bıttı ogunden berı huzur doluyum yemın ederım.. allahımm bı ısaret yolla yalvarıyorum dedım dun sabah gıttııgım de o 8 yumurtadan sadece bır tanesı 14 m olmstu doktor ıptal edecektı allahım bana acıdı eger hayırlıysa persembe yapılacakk asılamam da tutar ınsallah.. 1 aralıktada hamıleyım derım hayırlı degılse yapck bısey yok.. yarın sabah 9 da gtcem yıne yumrtaya bakmayasenden duymak ıstıorm canım ablam hamıleyım dedıgını en kısa zamanda ınsallah
abla walla namaz kılıp kuran okuyorm 4 gundur sevınc ablam 41 gu meryem oku dedı bugun4.gunum bıttı ogunden berı huzur doluyum yemın ederım.. allahımm bı ısaret yolla yalvarıyorum dedım dun sabah gıttııgım de o 8 yumurtadan sadece bır tanesı 14 m olmstu doktor ıptal edecektı allahım bana acıdı eger hayırlıysa persembe yapılacakk asılamam da tutar ınsallah.. 1 aralıktada hamıleyım derım hayırlı degılse yapck bısey yok.. yarın sabah 9 da gtcem yıne yumrtaya bakmayasenden duymak ıstıorm canım ablam hamıleyım dedıgını en kısa zamanda ınsallah
neyyyyy kaçma yıldönümümüo zaman sizde nikah yıldönümüde ayrıdır desene bol yıldönümler varr
inşaalllahhhhhh canım inşaalllahhh
geldim kocacımmmm hadi ben kaçtımmmmm
hayırlı geceler fıstıklarım ben sabah 9 da hastanede olcam hepınız allaha emanet olun bol bol dua okuyun huzur doluyo ınsan vallahı.. kendınıze ıyı bakın yarın gorusuruzz :)
evet plansız güzel oluyor bazen
amiiiiinnnnnn
amiiiinnnn inşallah
evet canım kaçma yıldönümümüzdü bugün yani birbirimize kavuşma yıldönümü
inşallah birdahaki seneye kucağımızda bebeğimizle kutlarız
Gunaydin millet!!!
Burnum tikali
Simdi kahvalti hazirliycm
Herkese hayirli bi hafta diliyorum
Nazom.. Nice yildonumlerine insallah bebeklerinizle birlikde
Duman.. Masallah insallah sagsalim yavrunu kucagina alirsin. Insallah sira bize de gelir hayirlisi tabiiii
Sevinc.. Belirti varmi kuzum?
Beydagli.. Tatlim nasilsin? Yeni avatar in cok sirin.. :))
Begum.. Insallah tutacak asilaman
Cikiyorum kizlar gorusuruZ opuyorum hepinizi benimde pasam gibi cok isim var Allaha emanet olun
saol hayatımmmmmgule gule kullansın kuzumuzzz :) oo sende gule gule kullan bızde erknla alswerse cktk bebek seylrı baktk ne kaaa guzeldıı :)
sağol canım bitti çok şükür duam sizlerinde sayesinde
küsürat vardı onlarda bitti şimdi sizlerden aldığım sayıyla
benimde çok güzel kapadı beyazları falan çok hoşuma gitti köpük boya benim bir süre sonra açılırdı beyazlar halende açılmadı
amiiiiiinnnnnnnnnnn
inşallahh kızzz 9 da randevun varmış neler olduuuuu:26:abla walla namaz kılıp kuran okuyorm 4 gundur sevınc ablam 41 gu meryem oku dedı bugun4.gunum bıttı ogunden berı huzur doluyum yemın ederım.. allahımm bı ısaret yolla yalvarıyorum dedım dun sabah gıttııgım de o 8 yumurtadan sadece bır tanesı 14 m olmstu doktor ıptal edecektı allahım bana acıdı eger hayırlıysa persembe yapılacakk asılamam da tutar ınsallah.. 1 aralıktada hamıleyım derım hayırlı degılse yapck bısey yok.. yarın sabah 9 da gtcem yıne yumrtaya bakmayasenden duymak ıstıorm canım ablam hamıleyım dedıgını en kısa zamanda ınsallah
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh misss kızzzz bende karacanın ürünlerine bayılıyom çok pahalı ama güle güle kullansın herşeyiniben geldim çok hareketli bir hafta sonu geçirdim çeviz dizmeye gittim allahım ne çeyizdi be biz ölmüşüz yaşamıyoz kızlar 7 takın tencere takımı demliklerin sayısını unuttum sayamadım 3 takın yemek takımı 3 takım çatal bıçak seti karacadan hepsi yatak odasını hiç saymıyorum anacım dünyanın havlusu danteli vs allahım huzur versin işşallah ama görseniz apişip kalırdınız çok fazlaydı çok göz yoruyordu
bugün yapacaklarıma geleyim önce
evi silicem
toz alıcem
süpürücem
yemek yapıcem
tatlı yapıcem
ütü yapıcem
nevresimleri yıkıcem
mutfagı toplucem
wc yıkıcem
duşa kabini temizlicem
abdeslenicem
agda yapıcem
daha sayamadıgım bir sürü iş
rapor vereyimde çıkayım dedim
herkeze güzel bir hafta diliyorum olurda işim biterse dönerim sizlere
menüde yapacaklarım
bezelye yemegi
pirinç pilavı
çöorbada kapaklı havuçlu çorba yapıcem
tatlı ya sütlaç yada tavuk gögsü yapıcem işşallahşerbetli parmak tatlısıda olabilir
sizler nerdesiniz yaw
ha bu arada demeyi unuttum adamın yeniden evlenesi geliyo yeni eşyaları vs görünce
geçmiş olsun hayatımmmmm heç bişe yok :101:Gunaydin millet!!!
Burnum tikali
Simdi kahvalti hazirliycm
Herkese hayirli bi hafta diliyorum
Nazom.. Nice yildonumlerine insallah bebeklerinizle birlikde
Duman.. Masallah insallah sagsalim yavrunu kucagina alirsin. Insallah sira bize de gelir hayirlisi tabiiii
Sevinc.. Belirti varmi kuzum?
Beydagli.. Tatlim nasilsin? Yeni avatar in cok sirin.. :))
Begum.. Insallah tutacak asilaman
Cikiyorum kizlar gorusuruZ opuyorum hepinizi benimde pasam gibi cok isim var Allaha emanet olun
sevınc ablacım nasılsın hayırlı haftalar olsun geldım doktordan persembe 1 de asılamam varr cok heyecanlıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?