Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah hayatımm hadi kolay gelsin Allah kabul etsin.

Begümcümmm çok sewindim adına geçmiştede yazmıştım ama okumadın sanırımm hayırlı uğurlu geçer inşallah şu perşembe günün
Nazocummmm boll çocuklu yaşlanmanız dileğiyle cnmmm
Sewinçcmmm nasılsınn facede sana yazmıştım ama görmedin sanırımm cnm

Slmm kıslarr nasılsınızzz
cumartesi teysemler geldi yatıya dün akşam gittiler bende kalabalık güzel bi hafta sonu geçirdim onlarla
Bugünde pazar war öğleden snra giderim

yok canım hemen bakıyorumm

Yok canim umutlu degilim Ben zaten kendim icin cok iyi calismaduk bu ay. Ama insallah sen 9 aylik yolculuga cikmissindir:)) Belirtu olmayabiliyiiii

Nerde usuttum bi bilsem.. Sagol bitanem
:)))

saol hayatımmmmm

nazooooooo dua bitmişşşş hayırlı olsun Allah kabul etsin canım evlilik yüldönümünüzde kutlu olsun çoluk çombalak daha nice 15 lere inşallahhhh
Nazo bitirmismu Allah Kabul etsin insallah
sevınc ablacım nasılsın hayırlı haftalar olsun geldım doktordan persembe 1 de asılamam varr cok heyecanlıyım :)

canım gunaydın ınsallah persembe saat 1 de asılamam var cok heyecanlıyımm :) sanada hayırlı haftalar bıtanemm

Tatlim insallah tutacak :)
Dualarim seninle
Tabi herseyden Evvel saglikli olmasi hayirli olmasi

canım gercekten gormedım ozur dılerım yoksa yazardımm cok tesekkur edermm ınsallah hayırlı olur.. en kısa zamanda sende bende ısteyen herkes bebek haberlerı verır de mutlu oluruz burda

kadın kaç tefriciye kaldııııııııııı

250 tane daha okudum
nerdeyse 2000 ini ben okudum
ne tembel çıktın sen iyi kötü burdanda okuyan oldu
sen garfield gibi yat ancakk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…