Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kadın kaç tefriciye kaldııııııııııı

250 tane daha okudum
nerdeyse 2000 ini ben okudum
ne tembel çıktın sen iyi kötü burdanda okuyan oldu
sen garfield gibi yat ancakk
Sevinç abla siz ne için ne okuyorsunuz? :26:

Bende bugün Etli kuru fasülye Yapıyorum

Evimi sildim süpürdüm terrrrrrrrrrrtemizcik yapmıtım.

Ama kaşım bıyıkımı aldırmaya gidicektiim gidemedim zamanım yetmedi yoruldum şimdide gidemem

Etimi haşlıyorum şimdi Azcıkta akşama banyo yaparım ohh

Topiktede kımse cikler yok haa

Begüm sen nasılsınnn

kızlar nasılsınız?? ben pek iyi değilim bugün benim bir tane teyzem var ve onunda bugün felçlik geçirdiğini öğrendim yeni geldim hastaneden yoğun bakımda olduğu içinde göremedim..

biliyorsunuz annemde aynı rahatsızlığı yaşıyor inşaallah annem kadar ağır geçirmemiştir,insanın hayatı birgünde hatta saniyede nasıl değişebiliyor,hayatta en önemli şey sağlık RABBİM kimseye dermansız dert,hastalık vermesin ve elden ayaktan düşürüpte hiç kimseye muhtaç etmesin amin..

ancak yaşayıp görenler bilir...yinede sonsuz şükürler ve hamdlar olsun RABBİM e..

sağol canım benm ekledm sağol

aminnn Alah ım kimselere muhtac etmesin kimseyi Allah şifa versn inşalllah çok zor . ırsi bi rahatsızlıkmı acaba annen ve teyzende aynı rahatsızlık var
çok geçmş olsun cnm

iyi diyelim iyi olalım canım....beğenmene sevindim
ellerine sağlık bayağı çokmuş işin,evet keşek şimdi evlensek diyorum bende hep ama maalesef...
sevınc ablacım nasılsın hayırlı haftalar olsun geldım doktordan persembe 1 de asılamam varr cok heyecanlıyım :)
canım inşaallah aşılaman tutar,inşaallah....

doğru söylüyorsun sana sahip olmuş daha ne istiyor,bu kutlamalar az bile

kadın kaç tefriciye kaldııııııııııı

250 tane daha okudum
nerdeyse 2000 ini ben okudum
ne tembel çıktın sen iyi kötü burdanda okuyan oldu
sen garfield gibi yat ancakk

sağol aşk böcüğüm sizde olmasanız nasıl biterdiki zati

ablana slm söyledinmi

aminnn Alah ım kimselere muhtac etmesin kimseyi Allah şifa versn inşalllah çok zor . ırsi bi rahatsızlıkmı acaba annen ve teyzende aynı rahatsızlık var
çok geçmş olsun cnm

sağol canım...galiba canım ikiside aynı rahatsızlığı yaşadı bilmiyorum ya başak...inşaallah hemen düzelir,annem ibi kalmasın zaten anneminde haberi yok daha söyleyemedik üzülür diyee..

sağol canım...galiba canım ikiside aynı rahatsızlığı yaşadı bilmiyorum ya başak...inşaallah hemen düzelir,annem ibi kalmasın zaten anneminde haberi yok daha söyleyemedik üzülür diyee..

Allah yardımcısı olsun inşalllah tez zmanda düzelir üzülme sende Allah herşeyin hayırlısını bilir cnm

beydaglım
canım geçmiş olsun beni soracak olursanız vay halima bugün işlerim bitti anasını saten kombi ısınmadı 2 kere çıktım duştan bornozla allahtan evin yüksekte he kapalı balkonda yırttık eziyet çektim akşamada geceliklerimi çıkarıcem sonra çatışmaya giricem

sağol kuzum...dikkat et kız üşütme,akşamada başarılar dilerim

GEçmiş olsun beydağlı Allahtan acil Diliyorum teyzene......Allah herkeze Uzuuuuun sağlıklı ömür nasip etsin YARABBİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…