herkes nerdeeeee
Sevinç abla siz ne için ne okuyorsunuz? :26:kadın kaç tefriciye kaldııııııııııı
250 tane daha okudum
nerdeyse 2000 ini ben okudum
ne tembel çıktın sen iyi kötü burdanda okuyan oldu
sen garfield gibi yat ancakk
sağol canım benm ekledm sağoliyi akşamlar hepinize bir bakayım dedim sizleree
DUMANIM kuzum bitanemm,sen ocakta doğum yapacaksın çok şükür RABBİM e inan bana şu an ağlıyorumsenin adına çok seviniyorum canım kardeşim herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm
BELİNAYYY sakın adetliyken saçını açık renge boyatma yada balaj falan yaptırmaya kalkma özellikle adetin ilk günlerinde saç açılmaz ,eski bir kuaför olarak söylüyorum...
SEVİNÇ çantanız ve cüzdanınız hayırlı olsun....
NAZEMİR cim 100 fatiha ekleee
BAŞAK çım sende 50 tefriciye ekleee
kızlar nasılsınız?? ben pek iyi değilim bugün benim bir tane teyzem var ve onunda bugün felçlik geçirdiğini öğrendim yeni geldim hastaneden yoğun bakımda olduğu içinde göremedim..
biliyorsunuz annemde aynı rahatsızlığı yaşıyor inşaallah annem kadar ağır geçirmemiştir,insanın hayatı birgünde hatta saniyede nasıl değişebiliyor,hayatta en önemli şey sağlık RABBİM kimseye dermansız dert,hastalık vermesin ve elden ayaktan düşürüpte hiç kimseye muhtaç etmesin amin..
ancak yaşayıp görenler bilir...yinede sonsuz şükürler ve hamdlar olsun RABBİM e..
iyi diyelim iyi olalım canım....beğenmene sevindimGunaydin millet!!!
Burnum tikali
Simdi kahvalti hazirliycm
Herkese hayirli bi hafta diliyorum
Nazom.. Nice yildonumlerine insallah bebeklerinizle birlikde
Duman.. Masallah insallah sagsalim yavrunu kucagina alirsin. Insallah sira bize de gelir hayirlisi tabiiii
Sevinc.. Belirti varmi kuzum?
Beydagli.. Tatlim nasilsin? Yeni avatar in cok sirin.. :))
Begum.. Insallah tutacak asilaman
Cikiyorum kizlar gorusuruZ opuyorum hepinizi benimde pasam gibi cok isim var Allaha emanet olun
ellerine sağlık bayağı çokmuş işin,evet keşek şimdi evlensek diyorum bende hep ama maalesef...ben geldim çok hareketli bir hafta sonu geçirdim çeviz dizmeye gittim allahım ne çeyizdi be biz ölmüşüz yaşamıyoz kızlar 7 takın tencere takımı demliklerin sayısını unuttum sayamadım 3 takın yemek takımı 3 takım çatal bıçak seti karacadan hepsi yatak odasını hiç saymıyorum anacım dünyanın havlusu danteli vs allahım huzur versin işşallah ama görseniz apişip kalırdınız çok fazlaydı çok göz yoruyordu
bugün yapacaklarıma geleyim önce
evi silicem
toz alıcem
süpürücem
yemek yapıcem
tatlı yapıcem
ütü yapıcem
nevresimleri yıkıcem
mutfagı toplucem
wc yıkıcem
duşa kabini temizlicem
abdeslenicem
agda yapıcem
daha sayamadıgım bir sürü iş
rapor vereyimde çıkayım dedim
herkeze güzel bir hafta diliyorum olurda işim biterse dönerim sizlere
menüde yapacaklarım
bezelye yemegi
pirinç pilavı
çöorbada kapaklı havuçlu çorba yapıcem
tatlı ya sütlaç yada tavuk gögsü yapıcem işşallahşerbetli parmak tatlısıda olabilir
sizler nerdesiniz yaw
ha bu arada demeyi unuttum adamın yeniden evlenesi geliyo yeni eşyaları vs görünce
canım inşaallah aşılaman tutar,inşaallah....sevınc ablacım nasılsın hayırlı haftalar olsun geldım doktordan persembe 1 de asılamam varr cok heyecanlıyım :)
ALLAH tan umut kesilmez
RABBİM gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah
evet kaçma
nikah:123:
ve düğün yıldönümlerimiz var bol bol kutluyoruz
bana sahip olduğu için hergün kutlama yapsa azdırtabiki şaka
hadi git kocanı bekletme
kadın kaç tefriciye kaldııııııııııı
250 tane daha okudum
nerdeyse 2000 ini ben okudum
ne tembel çıktın sen iyi kötü burdanda okuyan oldu
sen garfield gibi yat ancakk
aminnn Alah ım kimselere muhtac etmesin kimseyi Allah şifa versn inşalllah çok zor . ırsi bi rahatsızlıkmı acaba annen ve teyzende aynı rahatsızlık var
çok geçmş olsun cnm
sağol canım...galiba canım ikiside aynı rahatsızlığı yaşadı bilmiyorum ya başak...inşaallah hemen düzelir,annem ibi kalmasın zaten anneminde haberi yok daha söyleyemedik üzülür diyee..
niye utandın kedicik ne oldu bakim
inşaallah canım sağol ewet herşeyin hayırlısını O bilir..Allah yardımcısı olsun inşalllah tez zmanda düzelir üzülme sende Allah herşeyin hayırlısını bilir cnm
bi haltlar karıştırmış o belli
:44::44::44::44::44::44::44::44:
niye utandın kedicik ne oldu bakim
bi haltlar karıştırmış o belli
beydaglım
canım geçmiş olsun beni soracak olursanız vay halima bugün işlerim bitti anasını saten kombi ısınmadı 2 kere çıktım duştan bornozla allahtan evin yüksekte he kapalı balkonda yırttıkeziyet çektim akşamada geceliklerimi çıkarıcem sonra çatışmaya giricem
çok yedim kızzzz Şiştim Sizde hiç selamda vermiyonuz bana
GEçmiş olsun beydağlı Allahtan acil Diliyorum teyzene......Allah herkeze Uzuuuuun sağlıklı ömür nasip etsin YARABBİM.kızlar nasılsınız?? ben pek iyi değilim bugün benim bir tane teyzem var ve onunda bugün felçlik geçirdiğini öğrendim yeni geldim hastaneden yoğun bakımda olduğu içinde göremedim..
biliyorsunuz annemde aynı rahatsızlığı yaşıyor inşaallah annem kadar ağır geçirmemiştir,insanın hayatı birgünde hatta saniyede nasıl değişebiliyor,hayatta en önemli şey sağlık RABBİM kimseye dermansız dert,hastalık vermesin ve elden ayaktan düşürüpte hiç kimseye muhtaç etmesin amin..
ancak yaşayıp görenler bilir...yinede sonsuz şükürler ve hamdlar olsun RABBİM e..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?