Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız niye adam akıllı çalışmıyonn bellimi olur bakakta görek
bende heç ama heç belirti yok gibi
ama çok karışıkımm hiç bir hissimde yok
Yumurtlamanin ortasinda herufle bozustuk, kac gun pas virmedik haliyle bu ay havada kaldi
insallah canım benımde dualarımdada hepınız varsınız.. ınsallah tutar da hayırlı saglıklı olması cok onemlı kız erkek fark etmez :)
Insallah cnm

Ya canim cok gecmis olsun
Allahim Acil sifalar versin
Birinci derece rahatsizligindan dolayi benim amcamda felc gecirmisti trombositleri yuksekdi bu da pihtilasmasi vardi ve felce neden oldu
Allaha sukurku iyilesti sonra hafif elinde kaldi ama buna binlerce sukur Gerci doktor dedi yine gecirebilir

Sevinc benim adim iyiyim sobanin yanina kivrildim keyif yapiyom
Sen nasilsin kirmizilar geldimi

tamam sevinnnnçççççççç:26::26::26::26::26::26:yok kuzucum ya gelmedi hastalanmadım akıntım çok fazla adet oldum sanıyorum yokönümüzdeki haftayı beklicem olmazsam doktoram gidecem çünkü kasıklarımda çok ağrıyorrr ama normalmiş olmaması 6 ay bile olmayanlar varmış normal doğumdan sonra ölemi:18::18::18::18::18::18::18:

Ewet hayatimm olmayabilir sen usutmemeye dikkat et eyi bak kendine datlimmm

ben geldim bugün başıma geleni bir bilseniz varya ülmekten yerlere yatardınız kesin şimdi sadece evi temizledim yemek yapmadım eşimin annesi kelle paça verdi onu koydum temcereye dondurucuden kereviz var az makarna istedi yaptım keççeplı mayonezli neyse mevzuyu atlamayım şimdi agdamı b,ir güzel yaptım çıkardım üstümü duşa kabine girdim suyu açtım önce sıcak açtım altına girdim ana su sogudu 2 kere bornozu giydim çıktım banyodan allahtan evim yüksekte he balkon kapalı gittim kombiye ilkinde kapadım açtım temem dedim seviniyom 2 gene gitti jhayde gene açtım bornozu giy sonracıma hemen yıkandım abdeslendim işim bitti su sogudueşimi aradım kaç kere anlıcagınız banyo beni maffetti yarım yemek fazlı var bugünkü yemekleri işşallah yarın yapıcem ben bir elma kapamda gelem eşim gelmedi daha

canıum çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin annene de teyzenede... bişey sorucam annenle teyzenin zamanında düşüğü olmuşmu? sen acaba pıhtılaşma genini anne tarafındanmı alıyosun? biliyosun pıhtılaşma olanlarda felç oluyo...Allah beterinden saklasın ama çok zor yaa en kısa zamanda iyileşirler inşallah...

canım kıyamam sana, nasıl bi muayene tahmin edebiliyorum,kasılman çok normal ama bakma sen dr a normal istiyosan normal olur çatıda müsaitmiş..ne yani doğum yapan herkes çokmu cesur normal olmaz sezeryan olur hem niye ağlıyosun, deli yaaa bebeğin doğsun daha ne istersin.... ağlamaa

kızlarr nasılsınız? eve geldim yarın için yemek yapıyorum, baya iş vardı haftasonu evde olmadığım için onlarla uğraşıyorum... bugün çok duygusal anlar yaşadım yaşlı bi müşterimiz benim için bebek hırkası getirdi karısı örmüş, karısının gözleri görmüyor hemde aldığım en güzel hediye oldu,çook anlamlı...

başağım sen doktora bakma Allah bebeğine yol verdimi çatırçatır doğurursun bi avazda kurtarsın Allah seni canım menim

ıyyım tatlm sn naılsnnn dua et banaaa olurmuuu

ablacım coookk gecmıs olsun allah sıfa versın.. benım ıcın guzel duaların ıcınde allah razı oslun

basagım bıtanem korkma uzulmede hersey olacagına varır dogurursun bı avazda ınsallah bak ben hergun o zıkkım catala yatıom sokuo spekulum denen seyı oluorm acıdan persembe spekulumu skcak bıde serum hortumunu yerlestırıp spermlerı sırıngayla o hortumdan akıtcak ınan korkmuorm yapcak bıseyım yok.. hc korkma bnm dularım hep senınle bıtanem egemızı dunyaya getır gormeyede gelcem sozz :)

canım benim insan normal muyanede bile kendini nasıl kasıyor mesela ben öyleyim, o zaman kimse normal doğum yapmasınmı hem canını sıkma yapamazsanda sezaryan olursun
sağol sevinççim aminnnnn
Cnmmm çookk geçmiş olsunn
Rabbim tez zamanda şifasınıda werir inşallahhh
sağol canım amiiinnn
şimdi gördüm canım teyzen rahatsızmış.. geçmiş olsun Allah ım acil şifalar versin...görmemişe döner inşallah en kısa sürede...
aminnnn çok sağol canım..
ewet canım benim teyzemle annemde de var...bende korkmaya başladım,ALLAH korusun...
amin canım çok sağol....

ablacım coookk gecmıs olsun allah sıfa versın.. benım ıcın guzel duaların ıcınde allah razı oslun

kız ikisininde 5 çocuğu var annemin bir tane düşürdüğünü hatırlıyorum ama oda isteyerek,ti heralde...ama kan pıhtılaşması bu rahatsızlıklarından dolayı araştırılırken bulundu hergün corasprin içiyorlar şimdi...bende bayağı korktum dumancım bilmiyorum RABBİM hepimizi korusun,çok sağol canım
aldığın hediyede gerçekten çok anlamlıymış...

Bendede baba da var trombositleri yuksek
Ben babamdan almisim pihtilasma hediyesini :)))
Zavalli Babam o da felc gecirmistiii
Ama Allahim basimizdan Eksik etmesin onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…