Yumurtlamanin ortasinda herufle bozustuk, kac gun pas virmedik haliyle bu ay havada kaldikız niye adam akıllı çalışmıyonn bellimi olur bakakta görek
bende heç ama heç belirti yok gibi
ama çok karışıkımmhiç bir hissimde yok
Insallah cnminsallah canım benımde dualarımdada hepınız varsınız.. ınsallah tutar da hayırlı saglıklı olması cok onemlı kız erkek fark etmez :)
kızlar nasılsınız?? ben pek iyi değilim bugün benim bir tane teyzem var ve onunda bugün felçlik geçirdiğini öğrendim yeni geldim hastaneden yoğun bakımda olduğu içinde göremedim..
biliyorsunuz annemde aynı rahatsızlığı yaşıyor inşaallah annem kadar ağır geçirmemiştir,insanın hayatı birgünde hatta saniyede nasıl değişebiliyor,hayatta en önemli şey sağlık RABBİM kimseye dermansız dert,hastalık vermesin ve elden ayaktan düşürüpte hiç kimseye muhtaç etmesin amin..
ancak yaşayıp görenler bilir...yinede sonsuz şükürler ve hamdlar olsun RABBİM e..
meraba nasılsınnnn
Sevinc benim adimiyiyim sobanin yanina kivrildim keyif yapiyom
Sen nasilsin kirmizilar geldimi
tamam sevinnnnçççççççç:26::26::26::26::26::26:yok kuzucum ya gelmedi hastalanmadım akıntım çok fazla adet oldum sanıyorum yokönümüzdeki haftayı beklicem olmazsam doktoram gidecem çünkü kasıklarımda çok ağrıyorrr ama normalmiş olmaması 6 ay bile olmayanlar varmış normal doğumdan sonra ölemi:18::18::18::18::18::18::18:
Ewet hayatimm olmayabilir sen usutmemeye dikkat et eyi bak kendine datlimmm
canıum çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin annene de teyzenede... bişey sorucam annenle teyzenin zamanında düşüğü olmuşmu? sen acaba pıhtılaşma genini anne tarafındanmı alıyosun? biliyosun pıhtılaşma olanlarda felç oluyo...Allah beterinden saklasın ama çok zor yaa en kısa zamanda iyileşirler inşallah...kızlar nasılsınız?? ben pek iyi değilim bugün benim bir tane teyzem var ve onunda bugün felçlik geçirdiğini öğrendim yeni geldim hastaneden yoğun bakımda olduğu içinde göremedim..
biliyorsunuz annemde aynı rahatsızlığı yaşıyor inşaallah annem kadar ağır geçirmemiştir,insanın hayatı birgünde hatta saniyede nasıl değişebiliyor,hayatta en önemli şey sağlık RABBİM kimseye dermansız dert,hastalık vermesin ve elden ayaktan düşürüpte hiç kimseye muhtaç etmesin amin..
ancak yaşayıp görenler bilir...yinede sonsuz şükürler ve hamdlar olsun RABBİM e..
olsun kız ebnm canım çekmez
o zaman bugünki menüyü unutma ben doğurduktan sonra söölersein
doğum sıkıntısı diyelim hayatım
sorma annem
bugün çatı muayenesi oldum da çok zordu
bu şekilde normal doğuramıycağımı söyledi doktor bayağı moralimi bozdu
ağladım zırladım felankorktum çok
aslında çatım falan normale uygunmş bebekte normal doğuma uygun
ama ben uygun değilmişim
Sevinç abla siz ne için ne okuyorsunuz? :26:
Bende bugün Etli kuru fasülye Yapıyorum
Evimi sildim süpürdüm terrrrrrrrrrrtemizcik yapmıtım.
Ama kaşım bıyıkımı aldırmaya gidicektiim gidemedim zamanım yetmedi yoruldum şimdide gidemem
Etimi haşlıyorum şimdi Azcıkta akşama banyo yaparım ohh
Topiktede kımse cikler yok haa
Begüm sen nasılsınnn
kızlar nasılsınız?? ben pek iyi değilim bugün benim bir tane teyzem var ve onunda bugün felçlik geçirdiğini öğrendim yeni geldim hastaneden yoğun bakımda olduğu içinde göremedim..
canım benim insan normal muyanede bile kendini nasıl kasıyor mesela ben öyleyim, o zaman kimse normal doğum yapmasınmı hem canını sıkma yapamazsanda sezaryan olursuntamam
kasıyorum ya kendimi doğum sırasında açılma olup olmadığına bakıyolar ya, devamlı bu muayene yapılacak
ben rahat olmazsam çok zor olurmuş
bebeğe zarar veririmiş falan fistan
bende kendimi çok kastım ama
napiyim çok canım yandı
ben şimdik gidiyimde çimiyim sıcak suyla çimmek iyi geliraşkım ben sonra yine konuşuruz olurmu
sende üzülme Allah teyzenin yardımcısı olsun ona şifa versin inşalah
öpüyorum kızlar sizi
sağol sevinççim aminnnnnGenelde gunu gunune olur bu ara sapitti
Beydaglim cok gecmis olsun canim Allahim sifa versin beterinden ezirgesin
Soyledim kac kaldiiii
Abbowwwwcok zordur o zikkim muayeneee Allah bilir bebek gelecek oldumu kimse tutamazz
Korkma uzulme tamammiolmazsa sezeryan olursun ne agliyonnn
sağol canım amiiinnnCnmmm çookk geçmiş olsunn
Rabbim tez zamanda şifasınıda werir inşallahhh
aminnnn çok sağol canım..şimdi gördüm canım teyzen rahatsızmış.. geçmiş olsun Allah ım acil şifalar versin...görmemişe döner inşallah en kısa sürede...
ewet canım benim teyzemle annemde de var...bende korkmaya başladım,ALLAH korusun...Yumurtlamanin ortasinda herufle bozustuk, kac gun pas virmedik haliyle bu ay havada kaldi
Insallah cnm
Ya canim cok gecmis olsun
Allahim Acil sifalar versin
Birinci derece rahatsizligindan dolayi benim amcamda felc gecirmisti trombositleri yuksekdi bu da pihtilasmasi vardi ve felce neden oldu
Allaha sukurku iyilesti sonra hafif elinde kaldi ama buna binlerce sukur Gerci doktor dedi yine gecirebilir
canıum çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin annene de teyzenede... bişey sorucam annenle teyzenin zamanında düşüğü olmuşmu? sen acaba pıhtılaşma genini anne tarafındanmı alıyosun? biliyosun pıhtılaşma olanlarda felç oluyo...Allah beterinden saklasın ama çok zor yaa en kısa zamanda iyileşirler inşallah...
canım kıyamam sana, nasıl bi muayene tahmin edebiliyorum,kasılman çok normal ama bakma sen dr a normal istiyosan normal olur çatıda müsaitmiş..ne yani doğum yapan herkes çokmu cesurnormal olmaz sezeryan olur hem niye ağlıyosun, deli yaaa bebeğin doğsun daha ne istersin.... ağlamaa
kızlarr nasılsınız? eve geldim yarın için yemek yapıyorum, baya iş vardı haftasonu evde olmadığım için onlarla uğraşıyorum... bugün çok duygusal anlar yaşadımyaşlı bi müşterimiz benim için bebek hırkası getirdi karısı örmüş, karısının gözleri görmüyor hemde aldığım en güzel hediye oldu,çook anlamlı...
ablacım coookk gecmıs olsun allah sıfa versın.. benım ıcın guzel duaların ıcınde allah razı oslun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?