Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bnce esı falan geldı.. ınsallah gelır artık ne dıyım.. senın hıc foto yok facede :)
Hiç koymadım. Ne bilim çekmedik de doğrusu bi o gorduklerın var zaten oyun onıyım diye açtım faceyi kimsede yok

Fotolarınıza daldım şimdi birazda kilo almışsın sanırım okadar güzel olmuşsun ki bayıldım saç renginede kılonada bnce çok iyi yapmışsın saç rengini değiştirerek

ay Ben hiç kısa şort giyemiyorum bacak içimde çatlak var kalçamdaki neysede Ay sıkılaşıyım baride bıngıl bıngıl olmayım eşinle çok yakıştırdım seni eşinde kilo vermiş düğünden sonra demi:26:

Son düzenleme:

48 kıloydum ewlennce 15 gun once 52 dım.. suan 55 yemın ederm soklardayımmm ıgne oluyorum ya gobekten onlar sıskınlık ve kılo yapıo demıstı doktr ınanmamstm psıkolojım bozuldu suan ya on sanıye once tartıldm

ben şuan 50-51 arası gdip geliyorum ama TEk sıkıntım çatlak Nefret ettim kız kıloda almadım oyle aman aman Anaaaaaa bi arada 47 den 53 felan çıktım sigara içtiğim zamanlar geçen sene O sıra oldu mor mor şimdi beyazladı bari bacak içimi sıkılaştırayım diyorum da İnek gibi her yerim pok gibi olmasın
ama ben seni çok begendim kılolu vallaha bakk

Son düzenleme:

ewet cnm o varya 135 kılo olmustuuuu hayvan gıbı stresten ama.. onun babası 10 yasndaykn olms hep dugun stresını tek yasadı sımdı 108 kılo bıtanem ay aglıcam psıkolojım bozulduu hamıle olsam 70 de olsam uzulmem de 55 olmusum .(

yuzum cok zayıf oluyo 50 kıloyken sanırım ondan sımdıkı halımı begendın.. ama ıgneler etkısını kaybedınce 52 olurum yıne.. ama 48 e dusmucem cok ıgrenc oluyo kemık kemık kalıom.. bnde catlagım var kuzummm kılo alıp vermkten oldu

Bozma morelını bilmiyorum ev hanımımsın ama Bende evdeyım bu aralar yürüyüşüde kestim Evinkarşısı sahil Ama üşeniyorum oysa 20 adımda Sahildeyim ama gel görki uyuş bir kız oldum

o çatlak zıkkımından bendede var ama ben kilo alıp verdiğim için oldu..biara çok kilo almıştım 4 sene önce falan sonra verdim..bacak içlerim ve diz arkalarım çatladı..gerçi şort falan giyerim denizde içteki çatlaklarım belli olmuyo ama yinede rahatsız ediyo beni.. çatlak şeysi aldım düzenli kullanmadım...spor yapmak lazım gerçi yapıyorum arada aMA düzenli spor lazım...

ya 50 kıloyum ama Totom kendi cumhuriyetini kurdu

Azcık bacakalrım sıkılaşsın yeter 48 zaten ben 2 sene önceydim Ay keşke hiiç çatlat diye birşey olmasa Ama ben seni çok begndim saç renginide kılonuda iyisin iyisin KAdının ele geleni makbul hem zayıf Çiroz olup napcaz Hem sen hamıle oldunmu çoook yakışcak ki İçimden bir ses Olucan diyo vallah

ewet tatlım spor yapınca gecıo da duzenlı yapamıoz kı ew ısı doktor derken dımı

Benimde diz arkasında minicik bir tane var Ama sol bacagımın iç tarafı Çatladı ya sağdada var azcık kalçamdada var Varda var ama görsen manken ol dersin .. Beni çok rahatsız ediyor gözükmüyor ama Bagdaç kurarsam kabbbbak gibi ortada Bari düzenli spor yapakta Sıkı durak bende krem aldım Bidürü arada sürüyorum aAma homini gıdlak anamm mustahak baaa .. Yrmiycem artıkın abur cubur nah yersem ne olım

ewet benden habersiz dogurmusss deli kariiiii detaylardan haberim yokkk catladim rezmen

gel annem bekliyom
Ayy gelim demiii:2:

sacım kahve ıyımı dıosun kuzucum.. allah allah ıcınden gecen olurmu.. ben cok hıssederm herkesı herseyı bı kendımı hıssedemıom ya yarın yaoca ama garantı olmucak oyle hazrladım kendımı umutlu olursam daha kotu aglarm dıye boyle alıstrdm kendımı :) sende fıstıksınnn fıstıkk

kahve muhteşem daha Asil ağır

Ben çok hissederim .. İnşllah allahın izniylede

sevınc ablacım soz ben senden habersız dogurmucam :) zaten ben sezeryan yaparım ancak dısıme dolgu bıle yaptıramıorm ben sana haber edıp dogurcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…