Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anammmmmm başak doğurmuşşşşş....walla hergün giriodum bu karı erken doğuracak benim haberim olmucak diodum tevafuk olsa gerek başakcımmm gözün aydın cnm...Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin hepinize...Allaha emanet olun..

Basaktan msj geldii iyilermis herkese slmi varr cok tsk ediyor iyi dileklerinize
Normal dogurmus sanirim cunku sanci cekerken hepimize dua etmis
Banyo yapmis sobali odada yatiyormussss

Bu kuz ptesi cati muayenesi olduydu sali gunu pembe kanamasi olmustu dr gitmis salak ebe bise yok demiss
Dun aksam saat 10 da sarrrr suyu bosalmis hemen hastaneye kosmuslar.
Sancisi yokmus ilk basta fakat 6 cm acilmis ve dogum baslamis
Biraz suni sanci vermisler sanci cogaldikca bizim kizin gozu korkmus
Sezeryan olsu diye diretmis ama kabul etmemisler cunku doguma cok
Az kalmis neyse tam iki saate yakin surmus bir kac ikinma sonucu egemiz
2900 gr dogmus gece saat 12:15 sularinda ikiside cok saglikliymis
Allahim anali babali buyutsun hemen alismis bebeene
Emziriyor gazini cikarabiliyormus Allaha emanet maasallah ikisinede

Son düzenleme:
Duman karisiii nerdesin kiiiiizzz sira hurremle sende :18:
Hade bakim zaman su gibi akiyooorrrr :18:

41 kere egemize

Basaktan msj geldii iyilermis herkese slmi varr cok tsk ediyor iyi dileklerinize
Normal dogurmus sanirim cunku sanci cekerken hepimize dua etmis
Banyo yapmis sobali odada yatiyormussss
Ohhh banyo yatıysa normaldir zatii Bebeğimm Allah Kurtardı ya
Oh ohhh Normal osun diye ağlıyordu orda sezaryanmı istemiş dedim ama ben ona Anneminde çatısı darmış ama Dogum zmanı açılmış Allah sağlık versiiiiinnnnn maşllah kiloloda doğmuş egemiz

14kasım doğumlu ozman egeeeeeeeeee iyiki doğdun kuzucukk :81::81::81:

başak msj atmış dün gece doğum yapmış ayrıntıları yazacakmış daha sonra...
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayy çok sevindim başak hiç doğurcak gibi gelmiyodu çok relaxtı demek oldu da bittiiii ne güzel yaaaaaAllah uzun ömür versin EGE ciğimizeeee
yanılmıyorsam doğurma sırası sana geldiiiiiiii
:18::18: hade bakalım sıradakiiii

yok yok önce hürremde ben rahatım daha ama sonra önümde kimse kalmıyo:18::18: hürrem haydeeee sende sıraaaa

Duman karisiii nerdesin kiiiiizzz sira hurremle sende :18:
Hade bakim zaman su gibi akiyooorrrr :18:
ayy evet yaa başak da doğurdu diye duydum yaa bianda kafamda bişey dank etti:18::18:az kaldı yaaaaa
evet ya duman nerde kaldı en son ağrım var yazmıştı inşallah iyidir:18:

geldim canım dün çok fena oldum yatıp dinlenince geçti ama,ağrılarım sıklaştı artık sık sık karnıma kramplar giriyo adet olcakmış gibi sancı çekiyorum filan...ama suan iyim teşekkür ederimmm

ben geldiiim özledinizmi bakiim benii dün sabah 7de malatyaya gittik üni hastanesinden randevu aldıydım ayrıntılı için oğlumu bol bol görücem diye bi hevesle gittim ama ne gezeeer teee 29una gün vermesinlermiii neyse normal ultrasona aldı doktor onuda ööyle baktı kuru kuru heç bişey sölemedi ne boyu ne kilosu heç bişii sinir oldum kaç haftalık dedim 21+5 didi 21 haftalık yazdırdı ordaki kızada öle yaani sonra çıktık doktordan çarşıda güzel ve ünlü bi restorantta yemek yedik arkadaşlarla ordan beraber gezdik dolaştık alışveriş yaptık kendime ucuz bulmuşken biissürü roman aldım 7 tane romanım daha oldu bol bol okurum artıkın oğluma ciciler aldım minik kırılmayanlarından bi tren ve 2 tanede içinde bayaa masal olan kalın masal kitaplarından aldım bol bol okurum artıkın yavrucuğuma anne karnındaykende okusammı acabaa sonra gece ordu evinde kaldık bugünde gezip döndük işte öğleden sonra bu arada ben yavaş yavaş hissetmeye başlıyom oğluşumu gece gece ballı süt içip yatınca sanki hafif hafif kıpırdıyo bide dün bayaa gezdik yorulduk yavrumda bi sağıma geçti bi soluma yer değiştirip durdu içimde genelde sağımda ama ay biraz daha güçlense büyüsede daha net hissetsem keşke yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…