Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım merak etmiştim şükür iyisin doktora sordunmu ağrıların sebebi neymiş:26:

canım merak etmiştim şükür iyisin doktora sordunmu ağrıların sebebi neymiş:26:

cnm krampların sebebi magnezyum eksikliğinden günde 2 kere içiyorum ama yinede arada oluyo,ağrıya da artacak demişti zırt pırt aramayım diye herhalde önceden açıklama yapmıştı o yüzden aramadım, geçmeseydi acile gitmeyi düşünüyodum ama yattım direk uyudum sabaha bişeyim kalmadı çok şükür...

neee başak doğurdumuuu aaa nere doğurdu kız ooo ay nasıl olmuş iyilermiymiş ikiside? sezeryanmı normalmi olmuş ay anlatın kzlar yaa çok heyecanlandıım 125:

kızlar ben çıkıyorum yatayım görüşürüz yarın...BAŞAKKK çok sevindim senin adına canım tekrardan gözün aydın taze annneeeeee

kızlar ben çıkıyorum yatayım görüşürüz yarın...BAŞAKKK çok sevindim senin adına canım tekrardan gözün aydın taze annneeeeee

tamam canım geçtiyse sorun yok demekki bende çıkıcam ütü yapmm lazım iyi gecelr

oy oy maaşallah egeciğimze anneciğini çok uğraştırmadan iyi gelmiş hemen 2 saatte ama tabi bide suni sancı çeken annesine sormak lazım o 2 saat geçmek bilmemiştir heraldee :26::18: ay bizim deli başakta anne oldu yaa inanası gelmiyo insanın minnacık bebek tutmaya giydirmeye yıkamaya falanda korkuyodur o şimdi nasıl başediyo acabaa neyseki annesi yanındada yalnız kalmadı kız ay çok sevindim yaa sağlıcakla kurtulmuşlar ikiside ne güzel

kızlar başak doğum yapmış sanırım...Allah analı babalı büyütsün inşallah...darısı olmayan herkesin başına inşallah...

Gözümüz aydınn EGE cik hoşgeldi
iyi olmalarına da çok sevindim
çok merak ediyorum bende ege yi oyy nasıl tatlıdır şimdi oğluma arkideş :)

kızlarr hayırlı gunler bugun mubarek muharrem ayı baslangıcı bol bol dua edelımm herkese.. ben cook heyecanlı streslı ve o catal yuzunden korku doluyum.. saat 1 de gıdıyorum hastaneye bakalm nolcak 15 gun nasıl beklıcem dualarınızda bugun bana da yer verırsenız cok sevınırım..

Gunaydin kizlarrrrr
Egecik simdi iki gunlukmu oldu :))
Yesin teyzesi onu:)

Begum guzel haberlerle donersin insallah tatlim hayirlisiyla tabiii

Kizlarrrrr benimde yarin is gorusmem varrrr bakalim hayirlisi artik cok istiyorum olmasini

Gunaydin kizlarrrrr

Kizlarrrrr benimde yarin is gorusmem varrrr bakalim hayirlisi artik cok istiyorum olmasini

ayy evet canım ya ege bey 2 gunlukkk :) ınsallah hayırlısı neyse kuzumm o olsun.. ıs gorusmen de hayırlı olsun ınsallahh

Begum msj yazamiyorum sana postan doluymus,burdan yaziyorum insallah ilk severde gelir bebegin ,bebisim ve beim dualarimiz seninle

bu işler sırayla değilmiş bak egecik bekleyemedi 37+3 de doğduuuu
kızlar başak doğum yapmış sanırım...Allah analı babalı büyütsün inşallah...darısı olmayan herkesin başına inşallah...
evettt doğurduu maaşallahhhhh
canım hakkında hayırlısı olsun nolursa olsun önce bunun için dua et
Gunaydin kizlarrrrr

hee kızzzzz yarın bakarız bir aylık sonra kırkı çıkar sonra yaşına girer askere gider evlenir felan
canım iş görüşmen iyi geçer inşallah

Insallah Allahim hayirli bi omur versin egemize..
Insallah canim hayirlisiysa bu is olsun istiyorum, calismayi ozledim

Pasam nerdesin yaaa?? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…