ayy evet yaa başak da doğurdu diye duydum yaa bianda kafamda bişey dank etti:18::18:az kaldı yaaaaa
geldim canımdün çok fena oldum yatıp dinlenince geçti ama,ağrılarım sıklaştı artık sık sık karnıma kramplar giriyo adet olcakmış gibi sancı çekiyorum filan...ama suan iyim teşekkür ederimmm
canım merak etmiştim şükür iyisin doktora sordunmu ağrıların sebebi neymiş:26:
cnm krampların sebebi magnezyum eksikliğinden günde 2 kere içiyorum ama yinede arada oluyo,ağrıya da artacak demişti zırt pırt aramayım diye herhalde önceden açıklama yapmıştıo yüzden aramadım, geçmeseydi acile gitmeyi düşünüyodum ama yattım direk uyudum sabaha bişeyim kalmadı çok şükür...
kızlar ben çıkıyorum yatayım görüşürüz yarın...BAŞAKKK çok sevindim senin adına canım tekrardan gözün aydın taze annneeeeee
Bu kuz ptesi cati muayenesi olduydu sali gunu pembe kanamasi olmustu dr gitmis salak ebe bise yok demiss
Dun aksam saat 10 da sarrrr suyu bosalmis hemen hastaneye kosmuslar.
Sancisi yokmus ilk basta fakat 6 cm acilmis ve dogum baslamis
Biraz suni sanci vermisler sanci cogaldikca bizim kizin gozu korkmus
Sezeryan olsu diye diretmis ama kabul etmemisler cunku doguma cok
Az kalmis neyse tam iki saate yakin surmus bir kac ikinma sonucu egemiz
2900 gr dogmus gece saat 12:15 sularinda ikiside cok saglikliymis
Allahim anali babali buyutsun hemen alismis bebeene
Emziriyor gazini cikarabiliyormusAllaha emanet maasallah ikisinede
Gunaydin kizlarrrrr
Egecik simdi iki gunlukmu oldu :))
Yesin teyzesi onu:)
Begum guzel haberlerle donersin insallah tatlim hayirlisiyla tabiii
Kizlarrrrr benimde yarin is gorusmem varrrr bakalim hayirlisi artik cok istiyorum olmasini
ayy evet canım ya ege bey 2 gunlukkk :) ınsallah hayırlısı neyse kuzumm o olsun.. ıs gorusmen de hayırlı olsun ınsallahh
Insallah canimmm
Hersey hakkinda Rabbim hayirlisini nasip etsin bizlere.amin.
bu işler sırayla değilmiş bak egecik bekleyemedi 37+3 de doğduuuuyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayy çok sevindim başak hiç doğurcak gibi gelmiyodu çok relaxtı demek oldu da bittiiii ne güzel yaaaaaAllah uzun ömür versin EGE ciğimizeeee
yok yok önce hürremde ben rahatım dahaama sonra önümde kimse kalmıyo:18::18: hürrem haydeeee sende sıraaaa
kızlar başak doğum yapmış sanırım...Allah analı babalı büyütsün inşallah...darısı olmayan herkesin başına inşallah...
canım hakkında hayırlısı olsun nolursa olsun önce bunun için dua etkızlarr hayırlı gunler bugun mubarek muharrem ayı baslangıcı bol bol dua edelımm herkese.. ben cook heyecanlı streslı ve o catal yuzunden korku doluyum.. saat 1 de gıdıyorum hastaneye bakalm nolcak 15 gun nasıl beklıcemdualarınızda bugun bana da yer verırsenız cok sevınırım..
Gunaydin kizlarrrrr
Egecik simdi iki gunlukmu oldu :))
Yesin teyzesi onu:)
Begum guzel haberlerle donersin insallah tatlim hayirlisiyla tabiii
Kizlarrrrr benimde yarin is gorusmem varrrr bakalim hayirlisi artik cok istiyorum olmasini
Gözümüz aydınn EGE cik hoşgeldi
iyi olmalarına da çok sevindim
çok merak ediyorum bende ege yi oyy nasıl tatlıdır şimdi oğluma arkideş :)
en kısa zamanda resmini atacakmış başak sesi çok iyi geliyorduuuu
bu işler sırayla değilmiş bak egecik bekleyemedi 37+3 de doğduuuu
evettt doğurduu maaşallahhhhh
canım hakkında hayırlısı olsun nolursa olsun önce bunun için dua et
hee kızzzzz yarın bakarız bir aylık sonra kırkı çıkar sonra yaşına girer askere gider evlenir felan
canım iş görüşmen iyi geçer inşallah
Begum msj yazamiyorum sana postan doluymus,burdan yaziyorum insallah ilk severde gelir bebegin ,bebisim ve beim dualarimiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?