aminnnnnnnnnnnn....evet canım maaşallah dumana bende calışırım tabi çok buyuk sorunlar olmazsa...patron yeni başlamışken tam adapte olacakken hamilelik izni vs olcak dıe korkuo sanırım...ama bebişim olsun sağlıklı olalımda ben izindede çalışırım
Insallah canim saglik basta geliyoo:))
Benim cikmam lazim kocis cagiriyor opuyorum canim
Kızlarrrrrr bizi bu kadar sahiplendiğin için çok tşk ederim çok mutlu oldum okuduklarıma
ayrıntılı olarak yazamadım ama merak ettiklerinizi yanıtlıycam
şimdilik olişi koyip gidiyim artık az önce çimdim üşütmeyim
Eki Görüntüle 554102
canım aşılama mı yaptırdın sen hadi hayırlı olsun inşallah tutar 15 gün sonra güzel haberini paylaşırsın biizmle...baasakkk kardesımm canım benım hosgeldınnn allah analı babalı saglıklı buyutmeyı nasıp etsın egemız hosgeldıııı.. asılamam oldu bıtanemmmm agrım var cok sen nsılsn agrın sızın yoktur ınsallah
anammmm minnacıkk yerim onu ben saçı başıda dağılmış yavrumun yaaa maşallahhhhh başak çook tatlı bu olişşşşKızlarrrrrr bizi bu kadar sahiplendiğin için çok tşk ederim çok mutlu oldum okuduklarıma
ayrıntılı olarak yazamadım ama merak ettiklerinizi yanıtlıycam
şimdilik olişi koyip gidiyim artık az önce çimdim üşütmeyim
Eki Görüntüle 554102
:18::18::18::18:işaallah canım
çok sewindim canım şimdi geriye heyecanlı bekleyiş kalıyor hadi hayırlısı
ayy dumann ewet bidenem sıra sana geliyorkız çok heyecanlı yaaaaa:18::18:
ayyy sanki çok yaşlıda düşündüğü şeye bak..insanlar senin yaşında yeni evleniyoafiyet olsunn:))
desene bu ay hamile kalırsan iş hayatın hemen bitecek
ewet yaş olayı benide çok düşündürüyor zamanda su gibi akıp gidiyor bakalım zaman bize neler gösterecek
evet cnm 3 tane kayıbım oldu, allahtan çalıştıgım yer raporu filan sorun etmeyen biyer... yoksa uğraştırıcı...Sagol canim
Amin hayirlisi olsun hakkimizda
hamile kaliincada devam edersin bi saglik problemin yoksa..
Bak Duman masallah ne guzel calisiyor, ustelik onunda onceden kayiplari vardi yanlis hatirliyorsam duzeltsin beni:)) biz pihtiliyiz malumm
kız küsme yiwrum yaa istersen açık doldurayım birtanee,ama sen hamilesin yaa ondan sana çay teklif etmedimsan süt vereyim yada meyve hazırlayım,başaka öyle yapardım ben
oyyy maşallahh EGE kuzumuza yerim ben o yanaklarııı çok tatlı canım oğlumun arkadaşı
ciciside pek güzel yakışmışş ayy başak çok duygulandım yaaa Allahım herkese nasip etsin inşallahhh
evet canım :) amin canım benim teşekkür ederiz
canım cicisi hediyeydiama mavişler çok yakışıyor oğluma teyzesi
darsı senin bebişin resimlerini görmek olsun canımm
bence sende bi maviş takım al oğlişine :)
canım benim sorunum hamil kalamamak değil,hamilelikten sonrası 7 bebek kaybım var maalese o yüzden bir daha cesaret edebilirmiyim bilmiyorum...
senin belli bir problem varmı ,inşaallah yakın zamanda gelir bebeğin..
Uzan canimmm dinlen...
Sende Allaha emanet ol, bizde seni seviyosss:)
aşılama yaptırmışsın cnm ...inşallah bebişin tutunur...Rabbim hakkında hayırlısını versin...dualarım seninle....
başak msj atmış dün gece doğum yapmış ayrıntıları yazacakmış daha sonra...
hayırlı cumalar kızlarrrrrrr
hür canım hayırlı cumalar sıra sende ınsallah oglusunu kucagına alıcan..
sağol cnm sanada hayırlı cumalar ewet sıra bende dimi amin inşallah cnm hayırlısıyla alıyım bende bebişimi :emir_bebek: bu arada sen nassın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?