Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

maşallah kırkbirkere maşallah başakcım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin benim yerimede öp kokla

canım aşılama mı yaptırdın sen hadi hayırlı olsun inşallah tutar 15 gün sonra güzel haberini paylaşırsın biizmle...
anammmm minnacıkk yerim onu ben saçı başıda dağılmış yavrumun yaaa maşallahhhhh başak çook tatlı bu olişşşş

işaallah canım

çok sewindim canım şimdi geriye heyecanlı bekleyiş kalıyor hadi hayırlısı

ayy dumann ewet bidenem sıra sana geliyor kız çok heyecanlı yaaaaa:18::18:
:18::18::18::18:

afiyet olsunn:))
desene bu ay hamile kalırsan iş hayatın hemen bitecek

ewet yaş olayı benide çok düşündürüyor zamanda su gibi akıp gidiyor bakalım zaman bize neler gösterecek
ayyy sanki çok yaşlıda düşündüğü şeye bak..insanlar senin yaşında yeni evleniyo

Sagol canim
Amin hayirlisi olsun hakkimizda
hamile kaliincada devam edersin bi saglik problemin yoksa..
Bak Duman masallah ne guzel calisiyor, ustelik onunda onceden kayiplari vardi yanlis hatirliyorsam duzeltsin beni:)) biz pihtiliyiz malumm
evet cnm 3 tane kayıbım oldu, allahtan çalıştıgım yer raporu filan sorun etmeyen biyer... yoksa uğraştırıcı...

kız küsme yiwrum yaa istersen açık doldurayım birtanee,ama sen hamilesin yaa ondan sana çay teklif etmedimsan süt vereyim yada meyve hazırlayım,başaka öyle yapardım ben

hıı eh hadi öyle olsun bakalım hmm ben bi taze sıkılmış meyve suyu alayım yada yok yok yeni meyve yedim gecede oldu sen bana bi ballı süt yap arada arkadaşlar olunca falan çok açık içiyom canım çayı onda sorun yok

canım bak buda benim hastane çıkışım battanikini değiştirdim ama kırmızılısını aldım o daha güseldi hastanede foto çekinirken falan bitane iyisinden olsun istedim bide kırmızı beyaz güzel bi hastane çıkışı daha aldım iki komple set yeter başka bissürü cicisi var zaten daha şimdiden genelde yavrumun cicileri lacivertli kırmızılı nar çiçeği rengi yeşil moor her renkten var anlıycağın bide turkuaz turuncu var tabi birazda öle yaani canlı renkler oldu hep

canım benim sorunum hamil kalamamak değil,hamilelikten sonrası 7 bebek kaybım var maalese o yüzden bir daha cesaret edebilirmiyim bilmiyorum...

senin belli bir problem varmı ,inşaallah yakın zamanda gelir bebeğin..

neey 7 düşükmüüü ay canım benim yaa çok geçmiş olsuun :18: inşallah bidaha öyle kötü şeyler yaşamazsın canım benim yaa yüzün gülsün bundan sonrada sağlıcakla yavrunu kucağına al canım

neyse kızlar ben yatiim artık bugün bayaa yoruldum evi süpürdüm yemek yaptım yarın misafirlerim gelcek kalabalık olcak ev bugün tatlıları hallettim mini yaş pastalar ve elma tatlısı yaptım (harika bi tatlı bu arada elmaları soyup oyup gıda boyasıyla pişiriyon sonrada içine kırılmış ceviz koyuyın ve şantiyle içini doldurup süslüyon) sonracığıma patatesli böreğin içini hazırladım patates haşladım salata için öle yaani uğraşıp durdum yarınada evi silcem toz alcam wc yıkıycam evi topluycam salata ve börek kalıyo bide 10da kalksam yetişir umarım neyse hadi ben kaçtıım hoşçakalıın

Canım oğlunu kucağına almışsın. çok tebrik ediyorummm. Allah analı babalı büyütsün egeyi. Hep beraber çok mutlu olun

Canım oğlunu kucağına almışsın. çok tebrik ediyorummm. Allah analı babalı büyütsün egeyi. Hep beraber çok mutlu olun

Habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et.
Ya Rabbi,, borçlularımızla, yetimlerimizle, yuvası dağılmışlarımızla, sevdiğini kaybetmişlerimizle, hastalarımızla, kırgınlarımızla, çaresizlerimizle, borçları yüzünden evine giremeyen ya da insan içine çıkamayanlarımızla, iftiraya uğramışlarımızla;
günahlarımızla, yanl
ışlarımızla, eksiklerimizle, salavatlarla, ayetlerle, surelerle, dualarla kapına gelip rahmetini arıyoruz..
Allah'ım kapını yüzümüze kapatma. Kendi lütfun ve rahmetinle bizlere açtığın dua kapılarını bizim için hep açık tut. insana apaçık bir düşman olan şeytanın aldatmalarından bizleri koru. kereminle bize nasip ettiğin bu dua dostluğunun sürekli ve kalıcı olabilmesi için bize yine kerem et.
Allah'ım! kendi rahmetin, bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız, vatanımız, ordumuz, ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa, hayr, rahmet, rızık, huzur, kavuşma, afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu gecenin ve günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel Alemiyn..
HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥

başak msj atmış dün gece doğum yapmış ayrıntıları yazacakmış daha sonra...

şimdi öğrendim başkaçımmmmmmm çok sevindim cnm geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün bebişine sağlıklı ömür versin rabbim.O zaman hoşgelmiş sefalar getirmiş[EGE] BEBEKKKKKKKKKKKKK:119::119::119::124::124::124:darısı başımaaaaaaaaaaa

günler bize dostların güzelliğiyle,geceler onların dualarıyla mübarek oluyor.Umudumuz dostların hediyesi,duamızsa sizlerin sevgisi.cumanız mübarek olsun.herkese hayırlı CUMALAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!güneşin pembeliğiyle doğan,saflığıyla süzülen,herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizinle olsun.hayırlı cumalar dilerim .herşey gönlünüzce olsun.bütün dualarınız kabul olsun aminnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…