Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlıı cumalar ablacımmmm
sanada hayırlı cumalar canım
aminnnnnnnnnnnnn.....
sanada hayırlı cumalar cnm.

sağol canım sanada hayırlı cumalar:))

sevınc ablammm nerelerdesın sen dun adet olman lazımdıı kızın yolda mı yoksa kutlamamı yapıyosun begumun gelıyo dıye :) canım ablam bı ses ver merak ettım senı cok

ablacım sabah yaptım jelı acımadı da bısey sormak ıstıyorum sana.. hıc gerı gelmedı jel acaba yapamadım mı dedım ama bostu cubuk.. orda yerlestımı naptı jel

sana demiştim acısı pek yok görüntüsü insanı kasıyor diye...sen bayağı derine yollamışsın desenezaten öyle oluyor canım merak etme,doğru yapmışsın o gün içinde akması gereken kadar akar...zaten birden akıp giderse bir işe yaramaz...

valla abla kac kez baktım camasrıma bısey yok acaba gıtmedımı dedım baktım ıcı bos :) evde tur attıım yayılsın dıye :) benım agrım bugun hıccc yok ıyımı kotumu bılemedım tutanların agrısı varmıs aman neyse takmıcam :)

nerdesin canım adet olmuşsanda sakın sıkma canını biliyorsun bizim gibi pıhtılıların hamile kalmaktan çok sonrası önemli o yüzden en hayırlı zamanda gelsin bebişin..hem bazen uzun süre korunan kadınlarda korunmayı bırakınca rahim tekrar ona alışmaya çalışırmış her seferinde aynı olmuyor kuzumben bir kez 2 ayda birinde 6 ayda hamile kalmıştım değişiyor yani gelde haber ver merak ettim seni

sıkıntı yok canım merak etme,sen jeli doğru yapmışsın....ewet dediğin gibide kafaya takıpta stres yapma,bol,bol dua et sen,hem ağrılar kişiden kişiye değişir unutma

yaşlı değilim tabi zaten yaşımıda hiç göstermiyorumama ne bileyim dumanım yaa ilk çocuğum yaşasaydı 8 yaşında olacaktı kuzum..

kız ben sana daha öncede yazmıştım demek unutmuşsun evet canım 6 kürtaj 1 taneside evde düştü..iyi dileklerin için sağol canım inşaallah..

şeker ağaya tiz söyleneeeeee

lokmalar dökülsüünnnnnnnnnnnnnnnn

şerbetler kaynatılsıınıınnnnnnnnnnnnnnnn

altınlar dağıtılsııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn

eğlenceler tertiplensiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

40 gün 40 gece kutlansıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlarr bengısu aklıma gırdı benım bırıcık arkadasım :)atesımı olctum dıjıtal ates olcerle 36.9 cıktı nasıl anlasılıo dusmeden boyle devam mı etmesı lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…