sanada hayırlı cumalar canımhayırlıı cumalar ablacımmmm
aminnnnnnnnnnnnn.....günler bize dostların güzelliğiyle,geceler onların dualarıyla mübarek oluyor.Umudumuz dostların hediyesi,duamızsa sizlerin sevgisi.cumanız mübarek olsun.herkese hayırlı CUMALAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!güneşin pembeliğiyle doğan,saflığıyla süzülen,herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizinle olsun.hayırlı cumalar dilerim .herşey gönlünüzce olsun.bütün dualarınız kabul olsun aminnnnnnnnnnnnnn
sanada hayırlı cumalar cnm.
sanada hayırlı cumalar canım
aminnnnnnnnnnnnn.....
sağol canım sanada hayırlı cumalar:))
bende ıyıym cnm dun asılamamı yaptırdım dınlenıyorum.. evet merakla beklıyorum bebısını
ablacım sabah yaptım jelı acımadı da bısey sormak ıstıyorum sana.. hıc gerı gelmedı jel acaba yapamadım mı dedım ama bostu cubuk.. orda yerlestımı naptı jel
hadi hayırlısı tatlım inşallah tutar hayırlı haberlerini bekliyorum.allah gönlüne göre versin cnm.
sana demiştim acısı pek yok görüntüsü insanı kasıyor diye...sen bayağı derine yollamışsın desenezaten öyle oluyor canım merak etme,doğru yapmışsın o gün içinde akması gereken kadar akar...zaten birden akıp giderse bir işe yaramaz...
valla abla kac kez baktım camasrıma bısey yok acaba gıtmedımı dedım baktım ıcı bos :) evde tur attıım yayılsın dıye :) benım agrım bugun hıccc yok ıyımı kotumu bılemedım tutanların agrısı varmıs aman neyse takmıcam :)
yaşlı değilim tabi zaten yaşımıda hiç göstermiyorumcanım aşılama mı yaptırdın sen hadi hayırlı olsun inşallah tutar 15 gün sonra güzel haberini paylaşırsın biizmle...
anammmm minnacıkk yerim onu ben saçı başıda dağılmış yavrumun yaaa maşallahhhhh başak çook tatlı bu olişşşş
:18::18::18::18:
ayyy sanki çok yaşlıda düşündüğü şeye bak..insanlar senin yaşında yeni evleniyo
evet cnm 3 tane kayıbım oldu, allahtan çalıştıgım yer raporu filan sorun etmeyen biyer... yoksa uğraştırıcı...
neey 7 düşükmüüü ay canım benim yaa çok geçmiş olsuun :18:inşallah bidaha öyle kötü şeyler yaşamazsın canım benim yaa yüzün gülsün bundan sonrada sağlıcakla yavrunu kucağına al canım
sıkıntı yok canım merak etme,sen jeli doğru yapmışsın....ewet dediğin gibide kafaya takıpta stres yapma,bol,bol dua et sen,hem ağrılar kişiden kişiye değişir unutma
ablacım senden de hayırlı haberler beklıyorm bu mubarek muharrem ayında
canım biz daha korunuyoruz, ama sağol kuzum inşaallah....
bırıckım bıtanem noldu ıs gorusmennn...
Kızlarrrrrr bizi bu kadar sahiplendiğin için çok tşk ederim çok mutlu oldum okuduklarıma
ayrıntılı olarak yazamadım ama merak ettiklerinizi yanıtlıycam
şimdilik olişi koyip gidiyim artık az önce çimdim üşütmeyim
Eki Görüntüle 554102
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?