Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benım umudum yok hazırrım negatıfe bıtanem napıyım elımdden gelenı yaptım gerısı rabbıme kalms ıkıncıye baslıcam adet olup napım :)

yaa ama böyle evrene negatif enerji gönderme olumlu düşün..tamam tutucak diye kaptırmanı istemem tabiki..bn çok kaptırmıştım..sonra test yaptırdığım gün adet oldum..hastaneden ağlaya ağlaya çıktım..eşimi aradım ağlıyorum diye sanmışki mutluluktan tuttu sanmış o daha çok koymuştu..sen dua et..ümitsizde olma..neden tutmasınki.. benim tutma ihtimalim zaten çok düşüktü..aşılamayı bile kendim istedim..yoksa çatlatma iğnesini vurcaktı sadece..tüp bebek dedi bana ben yinede bi ümitle aşılamamı oldum..benim yumurtlamam 0.6.. okadar düşükkii..Allahtan ümit keslimez bakalım neler bekliyo bizi

tabıkı rabbım ol desın olur bana dedıkı tutmaması ıcın hıcbır nden yok yumurtan kalıtelı ve catlamıs spermler cok ıyı ggerısı allaha kalmıs dedı ama bn yumrtlama takıbnde 15. gun doktra gtmeye hazrlanırken adet oldum ya o gelıyo aklıma :)

selammm ben geldimmm kaynoştaydım tam cepten girdim alıntılarımı aldım mesajımı yazdım göndere basamadan
şarjım bittiiiiiiiiiiiiiiiiii
geçmişe bakıp geliyom

bende klomen kullanırken adet olmuştum =))=)) nasip ya ..olsun onu unut şimdi ..

selammm ben geldimmm kaynoştaydım tam cepten girdim alıntılarımı aldım mesajımı yazdım göndere basamadan
şarjım bittiiiiiiiiiiiiiiiiii
geçmişe bakıp geliyom

: D bn cevap yazamıyom hatun alıntı yapıyo

hadi bekliyoz..

bu arada benim koca hala gelmedi..gerçi gelse nolcak maca gitcek gelir gelmez

benim yumurtlamam da 0.4 biliyomusun..erken menopoz dediydi dr ama 4.dür doğal yoldan kendi başıma hamile kalabiliyorum sende hiç umudunu kaybetme canım Allah isterse o yumurtlama filan boş şeyler...
senı cook ozledım farkındamısın

duman fıstıgıımmmm nasılsınnn fındıkkk nasılll :)

canım iyim sen nslsn? fındık da iyi galiba dolanıp duruyo

başaktan bi haber varmı diye baktım topiğe şükür iyilermiş kendiside bebeğide çok sevindim sevinçcim konuşursan selamımı söyle iyi dileklerimi ilet
:13: söylerim tatlım a.s.
sağol cnm benm popom acıyor oturamıyorum şu an ayakta yazıyorum onun dışında iyiym
ıkınırken popom acımışta
Resm koycam hayatım aklımda

kızz doğum hikayes,i olarak ben ne yazcam herşeyi yazmş
Tşk ederim
he kız yazdıktan sonra farkettim anam doğum hikayeni yazmışım

Senden habersiz doğurmak mümkünmü gününü bilem biliyo

oy oyy oyyyyyyyyyyy kuzum maaşallahhhhh Allahım nazarlardan esirgesin analı babalı büyütsün amin.
aynı ben bana benziyiii buuu
sevinç nerde bugün pek girmemişşş:26::26:sevinç gelde haber ver annem ya kırmızıların geldimi geldiyse hiç canını sıkma kuzum hayırlı zamanı vardır mutlaka

Sevinc nerdesin kuzum?? Bugun??

Sewincooo nirdesin Kari yawww? Kayboldun neymis bu Kadar onemli isin??

sevınc ablammm nerelerdesın sen dun adet olman lazımdıı kızın yolda mı yoksa kutlamamı yapıyosun begumun gelıyo dıye :) canım ablam bı ses ver merak ettım senı cok

arkidişlerim kırmızılar gelmedi ama test yaptım bişicik yok hayırlısı diyorum kısmet önümüzdeki maçlar
yosamm sen başak karısı gelmiyor diyemi gelmiyonnnn
daha neler
sevınc ablammmmmm

senı cook ozledım farkındamısın

duman fıstıgıımmmm nasılsınnn fındıkkk nasılll :)
bende sizi özledimmmmmmm kaynoştaydım yarın günü var yardıma gittiydim
GEl annnnem nerlerdesinnn sennnnnnnnnnnn sanal aplam benummm

: D bn cevap yazamıyom hatun alıntı yapıyo

hadi bekliyoz..

bu arada benim koca hala gelmedi..gerçi gelse nolcak maca gitcek gelir gelmez

bnde ıyıyım canım bı gogsum sızlıyoo onun dısında agrım sızım yok :) yesın onu teyzesııı ball o ball sana benzer ınsallah senın yuznu cok begendım :)

dicek başka bi laf yokki üstüne : D içtiğim soğanlar inşallah bez mama süt olarak geri döner
sen iç pko nun en iyi ilacı bak göreceksin şifa olsun

tabi canım hepsi bahanesii
biliyorsun bizde marifet hamile kalmakta değil sağ salim doğurmakta
o yüzden en hayırlı zamanda gelsin gelincede geri gitmesinn

ne kadar güzel ya...biz evleneli 3 yıl oldu..hala bikere bile hamile kalmadım..

nasıl en hokkalısı tatlım ya bnde pko ama hokkalısı nasl :)))

ne bilim ya öle dedim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…