belli olmaz inşallah seninki tutar bebem ya
benım umudum yok hazırrım negatıfe bıtanem napıyım elımdden gelenı yaptım gerısı rabbıme kalms ıkıncıye baslıcam adet olup napım :)
yaa ama böyle evrene negatif enerji gönderme olumlu düşün..tamam tutucak diye kaptırmanı istemem tabiki..bn çok kaptırmıştım..sonra test yaptırdığım gün adet oldum..hastaneden ağlaya ağlaya çıktım..eşimi aradım ağlıyorum diye sanmışki mutluluktan tuttu sanmış o daha çok koymuştu..sen dua et..ümitsizde olma..neden tutmasınki.. benim tutma ihtimalim zaten çok düşüktü..aşılamayı bile kendim istedim..yoksa çatlatma iğnesini vurcaktı sadece..tüp bebek dedi bana ben yinede bi ümitle aşılamamı oldum..benim yumurtlamam 0.6.. okadar düşükkii..Allahtan ümit keslimez bakalım neler bekliyo bizi
selammm ben geldimmm kaynoştaydım tam cepten girdim alıntılarımı aldım mesajımı yazdım göndere basamadan
şarjım bittiiiiiiiiiiiiiiiiii
geçmişe bakıp geliyom
tabıkı rabbım ol desın olur bana dedıkı tutmaması ıcın hıcbır nden yok yumurtan kalıtelı ve catlamıs spermler cok ıyı ggerısı allaha kalmıs dedı ama bn yumrtlama takıbnde 15. gun doktra gtmeye hazrlanırken adet oldum ya o gelıyo aklıma :)
GEl annnnem nerlerdesinnn sennnnnnnnnnnn sanal aplam benummmselammm ben geldimmm kaynoştaydım tam cepten girdim alıntılarımı aldım mesajımı yazdım göndere basamadan
geçmişe bakıp geliyom
selammm ben geldimmm kaynoştaydım tam cepten girdim alıntılarımı aldım mesajımı yazdım göndere basamadan
geçmişe bakıp geliyom
bende klomen kullanırken adet olmuştum =))=)) nasip ya ..olsun onu unut şimdi ..
ınsallah hayırlısı dıyelım bakakkk gorekkk :) basagıın lafııı :)
dicek başka bi laf yokki üstüne : D içtiğim soğanlar inşallah bez mama süt olarak geri döner
:))sende pko mu var kı ne var
benim yumurtlamam da 0.4 biliyomusun..erken menopoz dediydi dr ama 4.dür doğal yoldan kendi başıma hamile kalabiliyorumyaa ama böyle evrene negatif enerji gönderme olumlu düşün..tamam tutucak diye kaptırmanı istemem tabiki..bn çok kaptırmıştım..sonra test yaptırdığım gün adet oldum..hastaneden ağlaya ağlaya çıktım..eşimi aradım ağlıyorum diye sanmışki mutluluktan tuttu sanmış o daha çok koymuştu..sen dua et..ümitsizde olma..neden tutmasınki.. benim tutma ihtimalim zaten çok düşüktü..aşılamayı bile kendim istedim..yoksa çatlatma iğnesini vurcaktı sadece..tüp bebek dedi bana ben yinede bi ümitle aşılamamı oldum..benim yumurtlamam 0.6.. okadar düşükkii..Allahtan ümit keslimez bakalım neler bekliyo bizi
senı cook ozledım farkındamısın
duman fıstıgıımmmm nasılsınnn fındıkkk nasılll :)
evet en hokkalısından bir pko sahibiyim : D
:13: söylerim tatlım a.s.başaktan bi haber varmı diye baktım topiğe şükür iyilermiş kendiside bebeğide çok sevindim sevinçcim konuşursan selamımı söyle iyi dileklerimi ilet
sağol cnm benm popom acıyor oturamıyorum şu an ayakta yazıyorum onun dışında iyiym
ıkınırken popom acımışta
Resm koycam hayatım aklımda
he kız yazdıktan sonra farkettim anam doğum hikayeni yazmışımkızz doğum hikayes,i olarak ben ne yazcam herşeyi yazmş
Tşk ederim
Senden habersiz doğurmak mümkünmü gününü bilem biliyo
Kızlarrrrrr bizi bu kadar sahiplendiğin için çok tşk ederim çok mutlu oldum okuduklarıma
ayrıntılı olarak yazamadım ama merak ettiklerinizi yanıtlıycam
şimdilik olişi koyip gidiyim artık az önce çimdim üşütmeyim
Eki Görüntüle 554102
sevinç nerde bugün pek girmemişşş:26::26:sevinç gelde haber ver annem ya kırmızıların geldimi geldiyse hiç canını sıkma kuzum hayırlı zamanı vardır mutlaka
Sevinc nerdesin kuzum?? Bugun??
Sewincooo nirdesin Kari yawww? Kayboldun neymis bu Kadar onemli isin??
sevınc ablammm nerelerdesın sen dun adet olman lazımdıı kızın yolda mı yoksa kutlamamı yapıyosun begumun gelıyo dıye :) canım ablam bı ses ver merak ettım senı cok
arkidişlerim kırmızılar gelmedi ama test yaptım bişicik yok hayırlısı diyorum kısmet önümüzdeki maçlarnerdesin canım adet olmuşsanda sakın sıkma canını biliyorsun bizim gibi pıhtılıların hamile kalmaktan çok sonrası önemli o yüzden en hayırlı zamanda gelsin bebişin..hem bazen uzun süre korunan kadınlarda korunmayı bırakınca rahim tekrar ona alışmaya çalışırmış her seferinde aynı olmuyor kuzumben bir kez 2 ayda birinde 6 ayda hamile kalmıştım değişiyor yani gelde haber ver merak ettim seni
yosamm sen başak karısı gelmiyor diyemi gelmiyonnnn
sevınc ablammmmmm
senı cook ozledım farkındamısın
duman fıstıgıımmmm nasılsınnn fındıkkk nasılll :)
GEl annnnem nerlerdesinnn sennnnnnnnnnnn sanal aplam benummm
: D bn cevap yazamıyom hatun alıntı yapıyo
hadi bekliyoz..
bu arada benim koca hala gelmedi..gerçi gelse nolcak maca gitcek gelir gelmez
benim yumurtlamam da 0.4 biliyomusun..erken menopoz dediydi dr ama 4.dür doğal yoldan kendi başıma hamile kalabiliyorumsende hiç umudunu kaybetme canım Allah isterse o yumurtlama filan boş şeyler...
canım iyim sen nslsn? fındık da iyi galiba dolanıp duruyo
sen iç pko nun en iyi ilacı bak göreceksindicek başka bi laf yokki üstüne : D içtiğim soğanlar inşallah bez mama süt olarak geri döner
benim yumurtlamam da 0.4 biliyomusun..erken menopoz dediydi dr ama 4.dür doğal yoldan kendi başıma hamile kalabiliyorumsende hiç umudunu kaybetme canım Allah isterse o yumurtlama filan boş şeyler...
nasıl en hokkalısı tatlım ya bnde pko ama hokkalısı nasl :)))
benım umudum yok hazırrım negatıfe bıtanem napıyım elımdden gelenı yaptım gerısı rabbıme kalms ıkıncıye baslıcam adet olup napım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?