yok cnm bugün cuma bugün ağrı olmazzzdumanım kuzum nasılsın,sancın yoktur uine inşaallah
eee niye adet olmadın o zaman madem düştü..test yaptınmıki sen yinede her ihtimale karşı:26:yok annem ateş ölçme yöntemini kullanıyom ateşim 3 gün önce düştü hayla düşük seyrediyor tabloma göre 17 sinde adet olmam gerekiyor
her sabah kalktığımda az daha düşmüş oluyor kısmet hayırlısı evet kaynoşa yardıma gittim çok yoruldum
dünde pazardan 10 kilo yeşil zeytin aldım onu kırdım tuzladım falan gelemedim akşamınada arkadaşın
oğlunun doğum günündeydikçok yoruluyom yawwwww
geliyommmmmmmgelin irmik helvası yiyelimmm
o konuda hiçbişey söylemedi dur bakimm
sağol kuzum yalan dünyayı izliyorum kocişte yok hem tv,hem net bendeeeeablammm nasılsnn
gelin irmik helvası yiyelimmm
ay bayılırım çokta gözel yaparımgelin irmik helvası yiyelimmm
aferinnn ilk iş ateş ölçüp yazmak yataktan kımıldamadan7 de kalkıom kı ablacmm
bravo sanaa sen herkesi dövüyon dur bende seni döveyimkız niye kendini bu kadar yoruyosun sen yaaa bari şu çalışmaları yaptığında dinlen birazzz...
zeytininide ağız tadıyla ye ,bende alacam daha almadım bizim burda 2 yada 2,5 liraa,sen kaça aldın
yok cnm bugün cuma bugün ağrı olmazzz
eee niye adet olmadın o zaman madem düştü..test yaptınmıki sen yinede her ihtimale karşı:26:
geliyommmmmmm
amh kadar önemli bi konu o da niye bakmamışki ona???
rus salatası (ben yaptım)
peynirli börek (ben )
fıstıklı kurabiye (ben)
cevizli nişastalı un kurabiyesi (ben)
kedi dili yaş pasta (ben)
fırın mücver ( ben )
içli köfte ( kaynoş ve onun kaynoşu )
kuru dolma ve yaprak sarma ( kaymoş ve kaynoşu )
kıvırım tatlısı (kaynoş)
bül bül yuvası (kaynoş )
duyanda ordu geliyor sanar topu topu 10 kişiler
fsh--4.13 diyo
prolaktin--27.11
tsh--1.8241
ben anlamıyorumki bunlar nedemek oluyo..ocak ayı tahlil sonuçlarım bunlar..nerdeyse 1 yıl olcak
bnde yalan dunyaa ablamm :)sağol kuzum yalan dünyayı izliyorum kocişte yok hem tv,hem net bendeeee
çok sewerim geliyorummm
oofff menü iyiymiş amaaa heesenin bu kaynoş çicuk çalışması yaptığınızı bilmiyormu ney böyle işe güce çağırıyor...
kız ALLAH iyiliğini versin kuzum yosa senin sancı rutin iş sancısımııyok cnm bugün cuma bugün ağrı olmazzz
eee niye adet olmadın o zaman madem düştü..test yaptınmıki sen yinede her ihtimale karşı:26:
geliyommmmmmm
amh kadar önemli bi konu o da niye bakmamışki ona???
ay bayılırım çokta gözel yaparım
aferinnn ilk iş ateş ölçüp yazmak yataktan kımıldamadan
:26: testte çıkmadı ya ateş te düşük olmadığından emin oldum o yüzden yoksa heç gitmezdim
abboow beydağlım sarı oğlak zeytinini 4 tl aldım valla 40 tl para verdim tek başımada kırdım
oofff menü iyiymiş amaaa heesenin bu kaynoş çicuk çalışması yaptığınızı bilmiyormu ney böyle işe güce çağırıyor...
10 un altında olması çok iyidir seninki süper yani cnm..fsh beynin hamile kalması için salgıladığı bi hormon gibi bişey... yani yükseldikçe hamile kalman zorlaşıyo... inşallah bu değerlerinin sonucu güzel çıkar canım...nisan tahlil sonucumdada
fsh--3.15 çıkmış..
prolaktin--16.01 çıkmış
estradiol--44
canım test yaptım bişe çıkmadı bu ay geç yımırtlamışım 17 si gösteriyor batı bakak yarın gelir zaar
kız ALLAH iyiliğini versin kuzum yosa senin sancı rutin iş sancısımıı
hayırlısı kuzum sakın sıkma canını
kız pahalı almışsın walla bizim burası iyiymişmaaşşallah sana sevinç sen böyle yapmaya dewam et tek başına kırmışmış
kaynoş yedirmeye bayılıryemın olsun canım cektı hepsını
10 un altında olması çok iyidir seninki süper yani cnm..fsh beynin hamile kalması için salgıladığı bi hormon gibi bişey... yani yükseldikçe hamile kalman zorlaşıyo... inşallah bu değerlerinin sonucu güzel çıkar canım...
hayırlısı yaaa... ama sen yinede dikkat et olmazmıı??
kaynoş yedirmeye bayılır
:26: ediyim barii nasıl olacaksa
süpppeeerrrr:) benimki 5.77 filan çıkmıştı dr sen bu sayede hamile kalıyosun demişti...dumanım benımde fsh4.2 ıyımıdır
valla cnm eminim onunda etkisi vardır,çok geriliyorum çalışırken bu aralar özellikle... mutlaka stresten de ağrım oluyodur...kız ALLAH iyiliğini versin kuzum yosa senin sancı rutin iş sancısımıı
hayırlısı kuzum sakın sıkma canını
kız pahalı almışsın walla bizim burası iyiymişmaaşşallah sana sevinç sen böyle yapmaya dewam et tek başına kırmışmış
yumurta rezervinin göstern testin adı anti mullerıan hormonu( AMH) diye geçiyo cnm..seninki farklı bişey..tüp bebek bölümünde sordunmu hiç orda kızlar kitabını yazıyo valla bu konuların...ben ilk duyduğumda konu açmıştım, benim rezervim 40 yaşındaki bi bayanınkiyle aynı nerdeyse o kadar tükenmiş yaninisanın 30undada 3.5 çıkmış tsh..
0.6 olan progesteronum..yumurtlamam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?