Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dumanım kuzum nasılsın,sancın yoktur uine inşaallah
yok cnm bugün cuma bugün ağrı olmazzz
eee niye adet olmadın o zaman madem düştü..test yaptınmıki sen yinede her ihtimale karşı:26:

gelin irmik helvası yiyelimmm
geliyommmmmmm

o konuda hiçbişey söylemedi dur bakimm

amh kadar önemli bi konu o da niye bakmamışki ona???

gelin irmik helvası yiyelimmm
ay bayılırım çokta gözel yaparım
7 de kalkıom kı ablacmm
aferinnn ilk iş ateş ölçüp yazmak yataktan kımıldamadan

:26: testte çıkmadı ya ateş te düşük olmadığından emin oldum o yüzden yoksa heç gitmezdim
abboow beydağlım sarı oğlak zeytinini 4 tl aldım valla 40 tl para verdim tek başımada kırdım

canım test yaptım bişe çıkmadı bu ay geç yımırtlamışım 17 si gösteriyor batı bakak yarın gelir zaar

oofff menü iyiymiş amaaa heesenin bu kaynoş çicuk çalışması yaptığınızı bilmiyormu ney böyle işe güce çağırıyor...

fsh--4.13 diyo

prolaktin--27.11

tsh--1.8241

ben anlamıyorumki bunlar nedemek oluyo..ocak ayı tahlil sonuçlarım bunlar..nerdeyse 1 yıl olcak

0.6 olan amh mı peki cnm? fsh çok iyiymiş seninde maşallah... doğal yolla olma şansın çok yüksek bence,sadece doğru yumoşu yakalamak önemli... sürekli takiptesin dimi yumurtlama günlerini filan? prolaktin ve tsh konusunda benimde çok bilgim yok...

oofff menü iyiymiş amaaa heesenin bu kaynoş çicuk çalışması yaptığınızı bilmiyormu ney böyle işe güce çağırıyor...

yok kız söylermiyim sonra hergün sorar testim olumlu çıksaydı günde çay içmeye bilem gitmezdim merak etme
ben gittim napim beydağlııı rezil oluyorlar yarın gene benim üstüme kalırdı en iyisi bugünden yaptım
yarına dinlenmiş olurum diye hem kredim artıyor herifin yanında

kız ALLAH iyiliğini versin kuzum yosa senin sancı rutin iş sancısımıı

hayırlısı kuzum sakın sıkma canını

kız pahalı almışsın walla bizim burası iyiymiş maaşşallah sana sevinç sen böyle yapmaya dewam et tek başına kırmışmış

nisan tahlil sonucumdada

fsh--3.15 çıkmış..

prolaktin--16.01 çıkmış

estradiol--44
10 un altında olması çok iyidir seninki süper yani cnm..fsh beynin hamile kalması için salgıladığı bi hormon gibi bişey... yani yükseldikçe hamile kalman zorlaşıyo... inşallah bu değerlerinin sonucu güzel çıkar canım...

canım test yaptım bişe çıkmadı bu ay geç yımırtlamışım 17 si gösteriyor batı bakak yarın gelir zaar

hayırlısı yaaa... ama sen yinede dikkat et olmazmıı??

he kız ama annem sarıoğlak adanada 3-3,5 tl dedi
kız kim varki onlan kırayım kimsem yokki benim burda
5 kiloyu dün kırdım 5 kiloyu bugün

yemın olsun canım cektı hepsını
kaynoş yedirmeye bayılır

:26: ediyim barii nasıl olacaksa

dumanım benımde fsh4.2 ıyımıdır
süpppeeerrrr:) benimki 5.77 filan çıkmıştı dr sen bu sayede hamile kalıyosun demişti...
valla cnm eminim onunda etkisi vardır,çok geriliyorum çalışırken bu aralar özellikle... mutlaka stresten de ağrım oluyodur...

nisanın 30undada 3.5 çıkmış tsh..

0.6 olan progesteronum..yumurtlamam yani
yumurta rezervinin göstern testin adı anti mullerıan hormonu( AMH) diye geçiyo cnm..seninki farklı bişey..tüp bebek bölümünde sordunmu hiç orda kızlar kitabını yazıyo valla bu konuların...ben ilk duyduğumda konu açmıştım, benim rezervim 40 yaşındaki bi bayanınkiyle aynı nerdeyse o kadar tükenmiş yani inşallah senin rezerv sayın daha farklıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…