Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevınccc ablamm bıdenemmmmmm :) atesını olcuon ne oluyoo sımdı de 36.9 veya 36.7 cıkıo anlatrmsn bana :)

bak şimdi bunda en önemli şey sabah 6-8 arası ateş ölçülüyor
kesinlikle yataktan kalkmadan gözünü açtın ya baş ucundan dereceyi alıyon
dilinin altından ateşini ölç yaz günü gününe saatinide yaz
adete yakın ateşin yükselmeye devam ediyorsa yada sabitse gebe kalmışsın demek
ama bak ben iki aydır deniyom geçen ay ateşim düştü ertesi gün adetim geldi
bu ayda ateşim düştü 3 gün oldu adet gelecek
test yaptım negatif güveniyorum ben en kötü ihtimal adet sabahı bile olsa ateşin düşüyor

bnde ıyıyım canım bı gogsum sızlıyoo onun dısında agrım sızım yok :) yesın onu teyzesııı ball o ball sana benzer ınsallah senın yuznu cok begendım :)
her belirtiyi değerlendirmek lazızm gögüs sızlaması da gayet güzel teşekkür ederim cnm benzesin valla benim için sıkıntı yok:))

sen iç pko nun en iyi ilacı bak göreceksin şifa olsun

tabi canım hepsi bahanesii
biliyorsun bizde marifet hamile kalmakta değil sağ salim doğurmakta
o yüzden en hayırlı zamanda gelsin gelincede geri gitmesinn
evet cnm aynen öyle, benim yumurta rezervimle biçok insan hamile kalamıyo bende kalıyodum ama devamı gelmiyodu,,Allah çok büyük ona güvenelim yeter..

sevinç hiç belli olmaz bu işler keşke kanda baktırsaydın kesin sonucu öğrenirdin,inşaallahta gelmezler...merak ettik seni demek kaynoştaydın

evet hayatımm sende sağsalim doğurursun inşallah başak gibi güzel haberlerini alırık

allah razı olsun ablamm yazdıgın ıcınn tamam yapcamm suan ıgnelerden de yuksek cıkıyoms sanırım gozumu acınca onu olcup jelımı sıkarım jelde bı tuhaf sopalı bıseyy ama acımıyo :)

dumanım kuzum nasılsın,sancın yoktur uine inşaallah

sevinç hiç belli olmaz bu işler keşke kanda baktırsaydın kesin sonucu öğrenirdin,inşaallahta gelmezler...merak ettik seni demek kaynoştaydın

yok annem ateş ölçme yöntemini kullanıyom ateşim 3 gün önce düştü hayla düşük seyrediyor tabloma göre 17 sinde adet olmam gerekiyor
her sabah kalktığımda az daha düşmüş oluyor kısmet hayırlısı evet kaynoşa yardıma gittim çok yoruldum
dünde pazardan 10 kilo yeşil zeytin aldım onu kırdım tuzladım falan gelemedim akşamınada arkadaşın
oğlunun doğum günündeydik çok yoruluyom yawwwww

evet hayatımm sende sağsalim doğurursun inşallah başak gibi güzel haberlerini alırık
inşalalhhhh

ne kadar güzel ya...biz evleneli 3 yıl oldu..hala bikere bile hamile kalmadım..

ne bilim ya öle dedim işte
cnm fsh ın kaç peki? bizim dr la anladığımız kadarıyla benim fsh ım düşük oldugu için bu rezerve rağmen hamile kalabiliyorum... sende yüksekse onu düşürecek şeylere yönelsen olmazmı??

allah razı olsun ablamm yazdıgın ıcınn tamam yapcamm suan ıgnelerden de yuksek cıkıyoms sanırım gozumu acınca onu olcup jelımı sıkarım jelde bı tuhaf sopalı bıseyy ama acımıyo :)

hergün aynı saatte ve yataktan kalkmadan ölçüp yazarsan olumlu sonuç alırsın canım
tel saatini kur saat 8 ide geçme

bravo sanaa sen herkesi dövüyon dur bende seni döveyimkız niye kendini bu kadar yoruyosun sen yaaa bari şu çalışmaları yaptığında dinlen birazzz...

zeytininide ağız tadıyla ye ,bende alacam daha almadım bizim burda 2 yada 2,5 liraa,sen kaça aldın

rus salatası (ben yaptım)
peynirli börek (ben )
fıstıklı kurabiye (ben)
cevizli nişastalı un kurabiyesi (ben)
kedi dili yaş pasta (ben)
fırın mücver ( ben )
içli köfte ( kaynoş ve onun kaynoşu )
kuru dolma ve yaprak sarma ( kaymoş ve kaynoşu )
kıvırım tatlısı (kaynoş)
bül bül yuvası (kaynoş )

duyanda ordu geliyor sanar topu topu 10 kişiler

fsh--4.13 diyo

prolaktin--27.11

tsh--1.8241

ben anlamıyorumki bunlar nedemek oluyo..ocak ayı tahlil sonuçlarım bunlar..nerdeyse 1 yıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…