Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bnde yalan dunyaa ablamm :)
çok seviyorum o diziyiii

sen olmasaydın ne yapacaktı o zaman gün yapacakmıydı..belki bilse seni biraz yormaz demiştim ne bileyim,arttır bakalım kredini,yarında dinlen mutlaka

he valla ya...birbirimize gider gelirdik..kahvaltıya çaya...heriflerimiz tanışırdı..birlikte bişeyler yapardık...çok güzel olurdu be..

çok seviyorum o diziyiii

sen olmasaydın ne yapacaktı o zaman gün yapacakmıydı..belki bilse seni biraz yormaz demiştim ne bileyim,arttır bakalım kredini,yarında dinlen mutlaka
gün yarın annem yarında gitmeliyim
he valla ya...birbirimize gider gelirdik..kahvaltıya çaya...heriflerimiz tanışırdı..birlikte bişeyler yapardık...çok güzel olurdu be..

süper olurdu heeeeeee

kıslarrrrr napıonuz ? benim adetin 5. günü bugün ama acaip sancım oldu bembeyaz oldum terledim soğuk soğuk ellerim buz kesti...niden acep yaa..smear testim normalmiş onuda öğrendim...benden böle...

buarada ateş ölçsem geçmi kaldım bide nasıl bi ateş ölçer kullanıcam ?

yemın olsun canım cektı hepsını
benimdeeeee
he kız ama annem sarıoğlak adanada 3-3,5 tl dedi
kız kim varki onlan kırayım kimsem yokki benim burda
5 kiloyu dün kırdım 5 kiloyu bugün
walla bizim tanıdıklar 2,5 almışlar ama bilmiyorum..sende haklısın kimse olmazsa tabiki tek kıracaksın yaa olsun sevinç bari bundan sonra biraz daha az yor kendini canım

haklısın kuzum ne kadar va daha doğum iznine ayrılmanaa

süper olurdu heeeeeee
enaz sana gelirdik sen bizi şişko yaparsın güzel güzel şeleri yapar koaysın bizde yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle kilo vereceğiz diye bi grup açardıkk
sen böyle yemekleri döktürürsen rahat bırakmazlar tabi

canım gir bak tüp bebek bölümüne iyice oku bende araştırdım dr lara kalsa hiçbişey anlatmazlar...

bn hiç onlara bakmadım.pkoyu araştırdım sadece..bakarım yaa haklısın bi halt bildikleri yokk

geçmiş olsun canım geç kalmamışsın yımırtlamaya daha varya kız ateş ölçme topikine baksanıza dijital ateş ölçer alacan 5-10 tl bişe her sabah aynı saatte dil altından ölçecen kalmkadan
ve yazacan

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html

tüm detaylar burda tablo oluşturursan yımırtladığın günü bilem biliyor ateşinden

süper olurdu heeeeeee
iyyi git de bari yaptıklarını ye bende gitmicen sandımdıııı

kuzum çokmu kan kaybettin ondanmı oldu acaba:26:

benım fsh ım dan lh ım yuksek ama o ıyı deılmıs o 5.4 mus dumanım.. sende pko yk dımı
fsh 5.4 se yine çok iyi canım..pko ne bilmiyorum geç adet olmak filanmı??? bende yok, yumurta rezervimin düşük oldugunu da sürekli düşük yaptıgım için dr düşünmüştü, yumoşlarım kalitesizmiş meger,birde pıhtılaşma olunza zor tutunuyomuş...

iltihap filanmı olduki canım yaaa:26:ateş ölçeri sevince sor o ölçüyo

ben şu hafif iri ve yağlı zeytinden bahsediyom o biraz pahalı ama olsun ben bayılırım tatlansın salatasını yapacam bol bol

ay çok güldüm yaaaaaaaa bence en çook bana gelirdiiniz sen zaten abur cuburcusun yaptıklarıma laf söleme
topik başıda sen olurdun

pko bı suru kıstın oluyo canım bu kıster yumurtanın buyumesını engellıyo adet olamıosn duzensız oluyosn ben bılıom 6 ay adet olmadıgımı wallaha

bu çarşamba yasal hakkım başlıyo canım ama ben doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için bikaç hafta daha dayanıcam..doğum öncesi iznimi sonraya aktarıcam inş..

biliyolar uyuzlar ama anlatmıyolar işte..bizde böyle düşünüp duruyoruz..

kız biliyorum sarıolak o bilmemmi kuzum çok lezzetli,bende ondan alıyorum

iyyi git de bari yaptıklarını ye bende gitmicen sandımdıııı

kuzum çokmu kan kaybettin ondanmı oldu acaba:26:
bundan sonra tikkat ederik ni warrr

hee ölçmasem bile araştırmacı gazeteciyim ben araştırmış olurum mıtlaka :126::103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…