keske yakın olsakk ya walla gelırdımm sızde bana gelırdınz
çok seviyorum o diziyiiibnde yalan dunyaa ablamm :)
yok kız söylermiyim sonra hergün sorar testim olumlu çıksaydı günde çay içmeye bilem gitmezdim merak etme
ben gittim napim beydağlııırezil oluyorlar yarın gene benim üstüme kalırdı en iyisi bugünden yaptım
yarına dinlenmiş olurum diye hem kredim artıyor herifin yanında
keşkeeeeeeeeeeeeeee
40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
bak ateş tablommmm kırmızı dik çizgi olduğunda yımırtlamışım
çok seviyorum o diziyiii
sen olmasaydın ne yapacaktı o zaman gün yapacakmıydı..belki bilse seni biraz yormaz demiştim ne bileyim,arttır bakalım kredini,yarında dinlen mutlaka
he valla ya...birbirimize gider gelirdik..kahvaltıya çaya...heriflerimiz tanışırdı..birlikte bişeyler yapardık...çok güzel olurdu be..
sen böyle yemekleri döktürürsen rahat bırakmazlar tabikaynoş yedirmeye bayılır
:26: ediyim barii nasıl olacaksa
bilmiyodum valla hiç bakmadım..bana hiç ümit verici bişey söylenmediki..tüp bebek dendi oldu bitti..3 yıldır hiç gebelik yaşamadım
gün yarın annem yarında gitmeliyim
süper olurdu heeeeeee
gelıyo gelıyooo begumm gelıyıooooooooo :) ınsallahhhhhhhhhhhhhh
kız yok testte çıkmadı ateşim düşük diyom yok yok yok
benimdeeeeeyemın olsun canım cektı hepsını
walla bizim tanıdıklar 2,5 almışlar ama bilmiyorum..sende haklısın kimse olmazsa tabiki tek kıracaksın yaa olsun sevinç bari bundan sonra biraz daha az yor kendini canımhe kız ama annem sarıoğlak adanada 3-3,5 tl dedi
kız kim varki onlan kırayım kimsem yokki benim burda
5 kiloyu dün kırdım 5 kiloyu bugün
süpppeeerrrr:) benimki 5.77 filan çıkmıştı dr sen bu sayede hamile kalıyosun demişti...
valla cnm eminim onunda etkisi vardır,çok geriliyorum çalışırken bu aralar özellikle... mutlaka stresten de ağrım oluyodur...
yumurta rezervinin göstern testin adı anti mullerıan hormonu( AMH) diye geçiyo cnm..seninki farklı bişey..tüp bebek bölümünde sordunmu hiç orda kızlar kitabını yazıyo valla bu konuların...ben ilk duyduğumda konu açmıştım, benim rezervim 40 yaşındaki bi bayanınkiyle aynı nerdeyse o kadar tükenmiş yaniinşallah senin rezerv sayın daha farklıdır..
enaz sana gelirdik sen bizi şişko yaparsıngün yarın annem yarında gitmeliyim
süper olurdu heeeeeee
sen böyle yemekleri döktürürsen rahat bırakmazlar tabi
canım gir bak tüp bebek bölümüne iyice oku bende araştırdım dr lara kalsa hiçbişey anlatmazlar...
kıslarrrrr napıonuz ? benim adetin 5. günü bugün ama acaip sancım oldu bembeyaz oldum terledim soğuk soğuk ellerim buz kesti...niden acep yaa..smear testim normalmiş onuda öğrendim...benden böle...
buarada ateş ölçsem geçmi kaldım bide nasıl bi ateş ölçer kullanıcam ?
iyyi git de bari yaptıklarını yegün yarın annem yarında gitmeliyim
süper olurdu heeeeeee
kıslarrrrr napıonuz ? benim adetin 5. günü bugün ama acaip sancım oldu bembeyaz oldum terledim soğuk soğuk ellerim buz kesti...niden acep yaa..smear testim normalmiş onuda öğrendim...benden böle...
fsh 5.4 se yine çok iyi canım..pko ne bilmiyorum geç adet olmak filanmı??? bende yok, yumurta rezervimin düşük oldugunu da sürekli düşük yaptıgım için dr düşünmüştü, yumoşlarım kalitesizmiş meger,birde pıhtılaşma olunza zor tutunuyomuş...benım fsh ım dan lh ım yuksek ama o ıyı deılmıs o 5.4 mus dumanım.. sende pko yk dımı
ben şu hafif iri ve yağlı zeytinden bahsediyom o biraz pahalı ama olsun ben bayılırım tatlansın salatasını yapacam bol bolbenimdeeeee
walla bizim tanıdıklar 2,5 almışlar ama bilmiyorum..sende haklısın kimse olmazsa tabiki tek kıracaksın yaa olsun sevinç bari bundan sonra biraz daha az yor kendini canım
haklısın kuzum ne kadar va daha doğum iznine ayrılmanaa
enaz sana gelirdik sen bizi şişko yaparsıngüzel güzel şeleri yapar koaysın bizde yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle kilo vereceğiz diye bi grup açardıkk
bn hiç onlara bakmadım.pkoyu araştırdım sadece..bakarım yaa haklısın bi halt bildikleri yokk
pko bı suru kıstın oluyo canım bu kıster yumurtanın buyumesını engellıyo adet olamıosn duzensız oluyosn ben bılıom 6 ay adet olmadıgımı wallahafsh 5.4 se yine çok iyi canım..pko ne bilmiyorum geç adet olmak filanmı??? bende yok, yumurta rezervimin düşük oldugunu da sürekli düşük yaptıgım için dr düşünmüştü, yumoşlarım kalitesizmiş meger,birde pıhtılaşma olunza zor tutunuyomuş...
iltihap filanmı olduki canım yaaa:26:ateş ölçeri sevince sor o ölçüyo
bu çarşamba yasal hakkım başlıyo canım ama ben doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için bikaç hafta daha dayanıcam..doğum öncesi iznimi sonraya aktarıcam inş..benimdeeeee
walla bizim tanıdıklar 2,5 almışlar ama bilmiyorum..sende haklısın kimse olmazsa tabiki tek kıracaksın yaa olsun sevinç bari bundan sonra biraz daha az yor kendini canım
haklısın kuzum ne kadar va daha doğum iznine ayrılmanaa
biliyolar uyuzlar ama anlatmıyolar işte..bizde böyle düşünüp duruyoruz..enaz sana gelirdik sen bizi şişko yaparsıngüzel güzel şeleri yapar koaysın bizde yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle kilo vereceğiz diye bi grup açardıkk
bn hiç onlara bakmadım.pkoyu araştırdım sadece..bakarım yaa haklısın bi halt bildikleri yokk
ben şu hafif iri ve yağlı zeytinden bahsediyom o biraz pahalı ama olsun ben bayılırım tatlansın salatasını yapacam bol bol
ay çok güldüm yaaaaaaaa bence en çook bana gelirdiiniz sen zaten abur cuburcusun yaptıklarıma laf söleme
topik başıda sen olurdun
iyyi git de bari yaptıklarını yebende gitmicen sandımdıııı
kuzum çokmu kan kaybettin ondanmı oldu acaba:26:
fsh 5.4 se yine çok iyi canım..pko ne bilmiyorum geç adet olmak filanmı??? bende yok, yumurta rezervimin düşük oldugunu da sürekli düşük yaptıgım için dr düşünmüştü, yumoşlarım kalitesizmiş meger,birde pıhtılaşma olunza zor tutunuyomuş...
iltihap filanmı olduki canım yaaa:26:ateş ölçeri sevince sor o ölçüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?