test günün dimi inşallah çift çizgiyi görürsün:26: fındık napsın artık tekmelemeyi geçti kafa atıyo maşallahhcoştu iyice şımarık:))
ohh 41 kere masalahh teyzesı ısırsın onun poposunu :) ewet cnm test gunum bakalım hayrlısı
Hayirlisi cnm yaa 36 gibi geldi bana ama kismet saglikla dogsunda32 ye adım atmak üzereyiz canım..yaa deme kaçta doğururm sence:18::18: erken doğumdan çok korkuyorum ama göbüşüm iyice indi aşağıya bi tuhaf duruyo korkmaya başladım...
test günün dimi inşallah çift çizgiyi görürsün:26: fındık napsın artık tekmelemeyi geçti kafa atıyo maşallahhcoştu iyice şımarık:))
hep pozitif düşün sen cnm inşallah olacak
Hayirlisi cnm yaa 36 gibi geldi bana ama kismet saglikla dogsunda
kafami atiyor maasallah kuz doguracan daha isim bulamadinizmi kizceye
Kiz bu saatte olctugunden bise olmazzki isterse 40 ciksinsevınc ablam gulmekten oldum he atesımı olctm sımdı37.4 cıktı dusunsene hasta olcam grıp falan ondan yuksekmıss :)))))
36 da çok erken yaaa:18: ama baya bi toparlamış olur o zamana sıkıntı yaşamz doğsada dimee...
yok cnm daha netleşmedi ismi:))
Kiz bu saatte olctugunden bise olmazzki isterse 40 ciksin
Yuhhhhhhh belisun dedigi gibi kaynos kendi ismini ufler artik kulaana
Kiz bu saatte olctugunden bise olmazzki isterse 40 ciksin
Yuhhhhhhh belisun dedigi gibi kaynos kendi ismini ufler artik kulaana
kuzumm sen bı kere mı yumurtlama takıbı yaptırdın benım gogsum agrıyo ya yumurtlama takıbınndede aynı ıgne ve catlatma ıgnesı kullanmıstım agrı yoktu asılamadada aynı ıgneler var tedırgın oldum ya kıst mıst mı oldu :S
ykm den aldım canım kabanı,yani hamiş kabanı diil direk ama çok güzel tasarlanmış göbeği çok rahat kapatıyo,normalde de rahat kullanırsın... resmine bakim netten bulursam koyarım cnm yoksa çekerim artık:) üşendim:)))
iyim cnm çamaşır astımda biraz yoruldum oturdum dinleneyim diye, sen nslsn?
1 yumurtam vardı 20 mm canım doktor onun ustune attı spermlerı bakalm nlcakkyok canım 5 ay falan yapıldı heralde klomen kullandım çünkü o sürede :26: yok canım kist falan olmamıştır heralde düşünme öyle kötü şeyler getirme aklınabu arada yumurta sayın kaçmıştı en son :26:
1 yumurtam vardı 20 mm canım doktor onun ustune attı spermlerı bakalm nlcakkyok canım 5 ay falan yapıldı heralde klomen kullandım çünkü o sürede :26: yok canım kist falan olmamıştır heralde düşünme öyle kötü şeyler getirme aklınabu arada yumurta sayın kaçmıştı en son :26:
Hade bakam hayirlisi cnm insallah Allahim gonlune gore versin
Bende iyiyim kiz doguracan daha hissetmiyonmu oglani
yaa daha küçük ya pek hissedilmiyo yaa dahaaa ballı süt içip uzanınca falan anca hafif kıprdıyor gibi elimi koyunca sanki dönüyo gibi hisediyom içimde okadar kociş daha hissedemedi tabi var ona zaman :26: büyüsün güçlensin yavrum biraz dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?