Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

32 ye adım atmak üzereyiz canım..yaa deme kaçta doğururm sence:18::18: erken doğumdan çok korkuyorum ama göbüşüm iyice indi aşağıya bi tuhaf duruyo korkmaya başladım...
Hayirlisi cnm yaa 36 gibi geldi bana ama kismet saglikla dogsunda
test günün dimi inşallah çift çizgiyi görürsün:26: fındık napsın artık tekmelemeyi geçti kafa atıyo maşallahh coştu iyice şımarık:))

kafami atiyor maasallah kuz doguracan daha isim bulamadinizmi kizceye

Hayirlisi cnm yaa 36 gibi geldi bana ama kismet saglikla dogsunda

kafami atiyor maasallah kuz doguracan daha isim bulamadinizmi kizceye

36 da çok erken yaaa:18: ama baya bi toparlamış olur o zamana sıkıntı yaşamz doğsada dimee...

yok cnm daha netleşmedi ismi:))

sevınc ablam gulmekten oldum he atesımı olctm sımdı37.4 cıktı dusunsene hasta olcam grıp falan ondan yuksekmıss :)))))
Kiz bu saatte olctugunden bise olmazzki isterse 40 ciksin
36 da çok erken yaaa:18: ama baya bi toparlamış olur o zamana sıkıntı yaşamz doğsada dimee...

yok cnm daha netleşmedi ismi:))

Yuhhhhhhh belisun dedigi gibi kaynos kendi ismini ufler artik kulaana

yok canım 5 ay falan yapıldı heralde klomen kullandım çünkü o sürede :26: yok canım kist falan olmamıştır heralde düşünme öyle kötü şeyler getirme aklına bu arada yumurta sayın kaçmıştı en son :26:

hmm at bi yaa merak ettim :26: ne kadara aldın? banada lazım ama öylesini bulamıyom işte hamişlere göre polarda yok yaa :26:

Sevinccimm tilavet secdesini her meryem suresini okudukdan sonrami yapilcak, Ben 6 gundur okuyorum ve unutmusum tilavet secdesini simdi aklima geldi bisey olurmuuu? Yoksa 41 defa oku yup bitirdikden sonrami?

1 yumurtam vardı 20 mm canım doktor onun ustune attı spermlerı bakalm nlcakk

Sevinccimm tilavet secdesini her meryem suresini okudukdan sonrami yapilcak, Ben 6 gundur okuyorum ve unutmusum tilavet secdesini simdi aklima geldi bisey olurmuuu? Yoksa 41 defa oku yup bitirdikden sonrami?

Hade bakam hayirlisi cnm insallah Allahim gonlune gore versin

Bende iyiyim kiz doguracan daha hissetmiyonmu oglani

yaa daha küçük ya pek hissedilmiyo yaa dahaaa ballı süt içip uzanınca falan anca hafif kıprdıyor gibi elimi koyunca sanki dönüyo gibi hisediyom içimde okadar kociş daha hissedemedi tabi var ona zaman :26: büyüsün güçlensin yavrum biraz dahaa

Tatlim kac haftalik oldun bitanem Rabbim bebisini ve seni korusun insallah.

başakkk kuzum ne ara doğurdun sen hemde catır catır maşalla ay bı bakım dedım sesı solugu yok aaa sen kut doğur
cok sevındım cnm ya egeyle eşinle uzun sağlıklı omurler dılerım
he bıde kv ıle unutayım onu hahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…