Begum kuz napiyonnn
Bengisu nasilsin
napım oturuom cnım sıkıldı kımse gırmedı erkanda dun ewdeydı bugun calısıo 7 de gelceksıkıldımm durdum sen napıon.. dun o guzel yemeklerı yedın dımı ohhhh
Bugun pazar yaa herifler ewde oliyiii bizde gec kalktikk kahvalti faslimiz bittiginde saat 12 iydi. Sonra oglum ders calisti babasiyla bende ewi toparladim carsiya ciktik alisveris yaptikk yimek yidikk ewimize geldik sobamizi yaktik tv izliyok.
Dun yidim ewede getirdim
ohh canım cektı hepsınden wallaahaa :)
gel sanada yapam kendine dikkat ediyon dimi
etmeye calısıom dun az daha napıyodum bılıyomsn ablam :) tul az ckmıs yerınden petegın ustune cıkıp takıcaktım ayagımı petege koydum aklıma geldı valla :) bugun yerlerı sıldım vıledayla egılerek yerden sılmedım toz aldım banyoyu temzledm yavas yavass o kadar.. valla tur yapcam ben oraları kesın gelırım sana :)
Kiz beklerim walla kendini yormadan dolana bilirsin hareketsiz kalmakta dogru degil
cikaydin petege
Begum kuz napiyonnn
Bengisu nasilsin
etmeye calısıom dun az daha napıyodum bılıyomsn ablam :) tul az ckmıs yerınden petegın ustune cıkıp takıcaktım ayagımı petege koydum aklıma geldı valla :) bugun yerlerı sıldım vıledayla egılerek yerden sılmedım toz aldım banyoyu temzledm yavas yavass o kadar.. valla tur yapcam ben oraları kesın gelırım sana :)
aaferin en yapmaman gereken şeyi yapcaamışın az dahauzanma ağır kaldırma kendini çok yorma ha bide düşme yeter onun dışında istediini yapabilirsin
Hade bakam hayirlisi cnm insallah Allahim gonlune gore versinablam zaten progesteron jel verdıler onda ahreket etmen lazımmıs yayılsın dıye ama cokta abanmamam lazım.. bu karılar gırmedı kac gundur ya :) bugunu sayma 11 gunum kaldı :S
iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Hade bakam hayirlisi cnm insallah Allahim gonlune gore versin
Bende iyiyim kiz doguracan daha hissetmiyonmu oglani
ykm den aldım canım kabanı,yani hamiş kabanı diil direk ama çok güzel tasarlanmış göbeği çok rahat kapatıyo,normalde de rahat kullanırsın... resmine bakim netten bulursam koyarım cnm yoksa çekerim artık:) üşendim:)))dimi yaa çok öptürmesin helede böle sakallı adamlar falan öpmüyomu sinir oluyom :120: ay helede üstü başı sigara kokuyoken öpmüyolarmı sevmiyolarmı ııyyy :120:yazık minik kuzulara yaa :26: bencede hazırla canım zaten bende doğum tarihi belli olsun ona göre hemen uçak biletimi ayarlıycam gider gitmezde yavrumun cicilerini yıkayıp ütüleriz ıvır zıvır (bez vs.) eksiklerini alırız hazırlarız çantamızıı ay 35. haftamda gideyim dimi zaten sonrasında almıyolar uçağa :26: bu arada hamişe göre kabanı nerden buldun kız banada lazım aslındada :26: resmini çekip koyarmısın yaa merak ettim nasıl bişiii :26: oh bşak kış gelmeden doğurdu monta ihtiyacı kalmadı ne güzel
iyim cnm çamaşır astımda biraz yoruldum oturdum dinleneyim diye, sen nslsn?amin ablacım.. dumanım nasılsn canımm...
Dumann kac haftalik oldun annemm az kaldi bak
Basaka 38 de doguracan dedim nasi dogurdu sendd
O kadar beklemezsin gibime geliyiiiii :18::18:
ykm den aldım canım kabanı,yani hamiş kabanı diil direk ama çok güzel tasarlanmış göbeği çok rahat kapatıyo,normalde de rahat kullanırsın... resmine bakim netten bulursam koyarım cnm yoksa çekerim artık:) üşendim:)))
iyim cnm çamaşır astımda biraz yoruldum oturdum dinleneyim diye, sen nslsn?
napıyım canım ıyıym ıste gergın gergın beklıorm 30 kasıımı.. cok yorma bıtanem kendını.. fındıkkk nasıl tekmelıyomu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?