Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

napım oturuom cnım sıkıldı kımse gırmedı erkanda dun ewdeydı bugun calısıo 7 de gelcek sıkıldımm durdum sen napıon.. dun o guzel yemeklerı yedın dımı ohhhh

Bugun pazar yaa herifler ewde oliyiii bizde gec kalktikk kahvalti faslimiz bittiginde saat 12 iydi. Sonra oglum ders calisti babasiyla bende ewi toparladim carsiya ciktik alisveris yaptikk yimek yidikk ewimize geldik sobamizi yaktik tv izliyok.
Dun yidim ewede getirdim

Son düzenleme:

ohh canım cektı hepsınden wallaahaa :)

gel sanada yapam kendine dikkat ediyon dimi

etmeye calısıom dun az daha napıyodum bılıyomsn ablam :) tul az ckmıs yerınden petegın ustune cıkıp takıcaktım ayagımı petege koydum aklıma geldı valla :) bugun yerlerı sıldım vıledayla egılerek yerden sılmedım toz aldım banyoyu temzledm yavas yavass o kadar.. valla tur yapcam ben oraları kesın gelırım sana :)

Kiz beklerim walla kendini yormadan dolana bilirsin hareketsiz kalmakta dogru degil
cikaydin petege

aaferin en yapmaman gereken şeyi yapcaamışın az daha uzanma ağır kaldırma kendini çok yorma ha bide düşme yeter onun dışında istediini yapabilirsin

ablam zaten progesteron jel verdıler onda ahreket etmen lazımmıs yayılsın dıye ama cokta abanmamam lazım.. bu karılar gırmedı kac gundur ya :) bugunu sayma 11 gunum kaldı :S
Hade bakam hayirlisi cnm insallah Allahim gonlune gore versin
iyiyim çok şükür sen nasılsın?

Bende iyiyim kiz doguracan daha hissetmiyonmu oglani

Dumann kac haftalik oldun annemm az kaldi bak
Basaka 38 de doguracan dedim nasi dogurdu sendd
O kadar beklemezsin gibime geliyiiiii :18::18:

ykm den aldım canım kabanı,yani hamiş kabanı diil direk ama çok güzel tasarlanmış göbeği çok rahat kapatıyo,normalde de rahat kullanırsın... resmine bakim netten bulursam koyarım cnm yoksa çekerim artık:) üşendim:)))

amin ablacım.. dumanım nasılsn canımm...
iyim cnm çamaşır astımda biraz yoruldum oturdum dinleneyim diye, sen nslsn?

Dumann kac haftalik oldun annemm az kaldi bak
Basaka 38 de doguracan dedim nasi dogurdu sendd
O kadar beklemezsin gibime geliyiiiii :18::18:

32 ye adım atmak üzereyiz canım..yaa deme kaçta doğururm sence:18::18: erken doğumdan çok korkuyorum ama göbüşüm iyice indi aşağıya bi tuhaf duruyo korkmaya başladım...

napıyım canım ıyıym ıste gergın gergın beklıorm 30 kasıımı.. cok yorma bıtanem kendını.. fındıkkk nasıl tekmelıyomu :)

napıyım canım ıyıym ıste gergın gergın beklıorm 30 kasıımı.. cok yorma bıtanem kendını.. fındıkkk nasıl tekmelıyomu :)

test günün dimi inşallah çift çizgiyi görürsün:26: fındık napsın artık tekmelemeyi geçti kafa atıyo maşallahh coştu iyice şımarık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…