Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ruyamda yatak odamin duvarlari ari doluydu..ama icerisi cok aydinlikdi cok guzel gunes vuruyordu iceri. Bende arilari kovaliyordum odadan ciksinlar diye, ama yuzlerce ari binlerce o Kadar cok yani.. Sonra geldiler yatagimin uzerine kondular bende yorganin birtarafindan tuttum ve silkeledim uctu gittileerr birde bembeyazdi duvarlarim iceride garip bi huzur vardi bende bize sokmasinlar diye kiskisladim:)))

bengisu bebegımm senın catlatma ıgnesınden sonra gogsun acıyomuyduu

benim adet öncesinde pek bi belirti yoktu canım öle yaa sadece arada böle ateş basıyodu sanki adet dönemindede feci kramplar girip çıkıyodu arada okadar illa göğüs sancısı falan olcak diye bişii yok canım her gebelikte farklı belirtiler olur

gebelık ıcın sormadm kı cnm ben cok agrıo gogsumm acba ıgneler sana da yaptımı dıye srmstm

umudum tilavet secdesini en son toplu olarakta kılabilirsin yada hergün okudukçada kılabilirsin

umarım ekleyebilmişimdir bengisu:)) üzerine giyince çok tatlı duruyo, spor ama ben klasik kıyafetlerlede bunu kullanıcam artık...

canım çok iddialı diilim rüya yorumunda ama anlatırken o huzuru hissettim güzel bi rüya, dediğim gibi arı berekettir istediğin şeyler olacak diye düşünüyorum ben

gebelık ıcın sormadm kı cnm ben cok agrıo gogsumm acba ıgneler sana da yaptımı dıye srmstm

hıı anladım canım bende pek göğüs sancısı olmuyo hamişken bile olmadı pek sadece arada ucu yandığı oluyo şu sıralar büyümede olmadı henüz bitek göğüs ucu rengi koyulaştı tek değişiklik o şimdilik aman büyümesinde zatten fazla kendi ölçüsüde yeter

ay çok ciciymiş canım yaa kaça nerden aldıydıın? :26:

evet cnm üzerine giyince çok daha tatlı duruyo..290 a YKM den aldım.... orda varsa ykm aynısından bulabilirsin çok daha farklı modeller de var

iyi geceler kızlaaaaar saat 12 olmuş yarın iş var

Eki Görüntüle 556275

umarım ekleyebilmişimdir bengisu:)) üzerine giyince çok tatlı duruyo, spor ama ben klasik kıyafetlerlede bunu kullanıcam artık...
Guzelmiss gule gule iyigunlerde giy canim.. Bende Siyah renk hastasiyim :) eminim sana da cok yakismistir:)
canım çok iddialı diilim rüya yorumunda ama anlatırken o huzuru hissettim güzel bi rüya, dediğim gibi arı berekettir istediğin şeyler olacak diye düşünüyorum ben
Insallah canimmm artik bende saglikli hayirli bir gebelik ve pesindende saglikli hayirli bi evlat istiyorum.:) insallah bu ruyada o yonde iyiye isaret olabilecek bir ruyadir:) sagol yorumladigin icin canim .
inşallah geçirirsiniz canım yaa allah yavrularımızı bize bağışlasın evet büyüdü sayılır canım işte yarıyı geçtik çok şükür

Insallahhhhhhhh aminnn
Cok sukur canim..

bebek istediğimiz için sanırım bende direk öyle düşündüm gönlünden geçen olsun inşallah canım

evet cnm üzerine giyince çok daha tatlı duruyo..290 a YKM den aldım.... orda varsa ykm aynısından bulabilirsin çok daha farklı modeller de var

iyi geceler kızlaaaaar saat 12 olmuş yarın iş var

uuv baya pahalıymış canım yaa ben vermem okadar parayı şahsen :26:

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tatlı hatunlar nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…