Tatlim kac haftalik oldun bitanem Rabbim bebisini ve seni korusun insallah.
bengisu bebegımm senın catlatma ıgnesınden sonra gogsun acıyomuyduu
benim adet öncesinde pek bi belirti yoktu canım öle yaa sadece arada böle ateş basıyodu sankiadet dönemindede feci kramplar girip çıkıyodu arada okadar illa göğüs sancısı falan olcak diye bişii yok canım her gebelikte farklı belirtiler olur
canım 22+3 falanım şuanamin canım sağol güzel dileklerin için darısı başınıza inşallah
umudum tilavet secdesini en son toplu olarakta kılabilirsin yada hergün okudukçada kılabilirsin
Ruyamda yatak odamin duvarlari ari doluydu..ama icerisi cok aydinlikdi cok guzel gunes vuruyordu iceri. Bende arilari kovaliyordum odadan ciksinlar diye, ama yuzlerce ari binlerce o Kadar cok yani.. Sonra geldiler yatagimin uzerine kondular bende yorganin birtarafindan tuttum ve silkeledim uctu gittileerr birde bembeyazdi duvarlarim iceride garip bi huzur vardi bende bize sokmasinlar diye kiskisladim:)))
gebelık ıcın sormadm kı cnm ben cok agrıo gogsumm acba ıgneler sana da yaptımı dıye srmstm
Masallah canim. Epey ilerlemis oglusun. Insallah canim saglikli bi gebelik gecirmeyi o Kadar isterim ki :)
Eki Görüntüle 556275
umarım ekleyebilmişimdir bengisu:)) üzerine giyince çok tatlı duruyo, spor ama ben klasik kıyafetlerlede bunu kullanıcam artık...
ay çok ciciymiş canım yaa kaça nerden aldıydıın? :26:
Guzelmiss gule gule iyigunlerde giy canim.. Bende Siyah renk hastasiyim :) eminim sana da cok yakismistir:)Eki Görüntüle 556275
umarım ekleyebilmişimdir bengisu:)) üzerine giyince çok tatlı duruyo, spor ama ben klasik kıyafetlerlede bunu kullanıcam artık...
Insallah canimmm artik bende saglikli hayirli bir gebelik ve pesindende saglikli hayirli bi evlat istiyorum.:) insallah bu ruyada o yonde iyiye isaret olabilecek bir ruyadir:) sagol yorumladigin icin canim .canım çok iddialı diilim rüya yorumunda ama anlatırken o huzuru hissettim güzel bi rüya, dediğim gibi arı berekettir istediğin şeyler olacak diye düşünüyorum ben
inşallah geçirirsiniz canım yaaallah yavrularımızı bize bağışlasın evet büyüdü sayılır canım işte yarıyı geçtik çok şükür
evet cnm üzerine giyince çok daha tatlı duruyo..290 a YKM den aldım.... orda varsa ykm aynısından bulabilirsin çok daha farklı modeller de var
iyi geceler kızlaaaaar saat 12 olmuş yarın iş var
bebek istediğimiz için sanırım bende direk öyle düşündümGuzelmiss gule gule iyigunlerde giy canim.. Bende Siyah renk hastasiyim :) eminim sana da cok yakismistir:)
Insallah canimmm artik bende saglikli hayirli bir gebelik ve pesindende saglikli hayirli bi evlat istiyorum.:) insallah bu ruyada o yonde iyiye isaret olabilecek bir ruyadir:) sagol yorumladigin icin canim .
Insallahhhhhhhh aminnn
Cok sukur canim..
bebek istediğimiz için sanırım bende direk öyle düşündümgönlünden geçen olsun inşallah canım
evet cnm üzerine giyince çok daha tatlı duruyo..290 a YKM den aldım.... orda varsa ykm aynısından bulabilirsin çok daha farklı modeller de var
iyi geceler kızlaaaaar saat 12 olmuş yarın iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?