daha ne istiyosun gezip durmuşum kaynana bile olsa benim kimsem yok kime gdiem kaynoşta konuşmuyorHayirli pazarlar karilarrrrrrrr ewde olmak gibisi yokkkk
rabbim analı babalı büyütsün başagım topraam maşşallah oglumun pek yakısıklı sevinç karısı sana kız dogrusun kertim uşaklarıgünaydınn tatlı böcüjklerrrrr
sevinçte burdaymşş
kızlar geçmişi okudum ege cik hakkındaki yorumlarınızdan haberdaerımtk tek yanıt vermezsem uykularım kaçar
sonra gelip yanıt vericem fakat şu an hemen çıkıcam
ege y yalnız bırakamıyoprum. uyuyor oplsa bile annem seviyim diye uyandırıyo, uyanınca emzirmek gerekiyo
benmde memişler çoka cıyo. emzirirken ağlıyorum.
o yüzden annemi kollamam lazım
gelicem inşallah yine
karı sen hamilesin demedi demeHayirlisi cnm insallah tez zamanda guzel haberler aliriz hayirlisiylannnn
canım günaydım benim günün pek günaydın degil bu araamın ablam.. ama sen en gec salıya kadar bekle sonra kanda baktır ıgne olman gerekıyo ya senın bebıse bısey olmasn
annen ne kadar sevsem kardır diyor demek,ege bey paylaşılmaz oldu demek..kız gelene gidene de öptürmeyin çicuku ALLAH korusun..çabuk gel özledim seniigünaydınn tatlı böcüjklerrrrr
sevinçte burdaymşş
kızlar geçmişi okudum ege cik hakkındaki yorumlarınızdan haberdaerımtk tek yanıt vermezsem uykularım kaçar
ege y yalnız bırakamıyoprum. uyuyor oplsa bile annem seviyim diye uyandırıyo, uyanınca emzirmek gerekiyo
gelicem inşallah yine
inşaallah ta hiç gelmezler canım sende hamişsindirrryoruldum fallaaaa kirmizilardan ses yok
Gunden geldim
Aferin kizzzzzz benimde sabak yukselmis 36.2 den 36.6 olmyssss
canım durumu aynıymış sağ tarafı tutmuyor maalesef hem annemin hemde teyzemin böyle olması çok canımı sıkıyor sevinç ama RABBİM beterinden korusun hamd olsun bunada...ama çok zor kuzum yaaa..Kuzum gecmis olsun yaaa rabbim sifasini versin bir problem yok insallah
Canim Allahim acil sifalar versin. Insallah en yakin zamanda cikar yogun bakimdan.
Iyi hosgeldinnnn:))
Insallah hamissindir bitanem. Rabbim hayirlisini nasip etsin.
Sewinccim bende bir taraftan meryem suresine basladim, bir taraftanda 4444 salati tefriciye okuyorum
Zaten gecen seferde yusuf suresini okumustim 7 gun.
Bakalim Herseyin hayirlisi Rabbim dualarimizi bosa cikarmaz insallahhh. Amin..
daha ne istiyosun gezip durmuşum kaynana bile olsa benim kimsem yok kime gdiem kaynoşta konuşmuyor
rabbim analı babalı büyütsün başagım topraam maşşallah oglumun pek yakısıklı sevinç karısı sana kız dogrusun kertim uşaklarıdarısı işşallah bizlere olsun benim gözümde hayal gibi ya ya olmazsa diye hoş bu adamada çocuk dogurasın yok canım çok sıkkın dünden beri pc takılıyo oyun yüüznden kavga ettik gecenın 4 de yoruldum artık dedim yemek yemiyourm ilaçlarıda içmiyorum heleki senden çocuk yapamyı düşünmüyrum bıktım artık dedim beni ihmal ediyor oyunca oyun ya pc aldık alalı bir gün birlikte degiliz yemegi yer çayını alır hayda oturu başına okadar ne tv izleriz ne birşey ya sabahtan beri gözlerim kan çanagı agla nereye kadar ya dedim demin git ye ben yemiyom ban sırnaştı yapma böle diye ilaçlarıda içmiyom dedim git kendine başka dogurgann karı al dedim bu ney ya böyle dedim anlıcagın küstüm kocama kolay kolayda içim sogumaz çok kırdı beni şimdi balkonda oturuyor ben burda umrumda bile degil
karı sen hamilesin demedi deme
canım günaydım benim günün pek günaydın degil bu ara
daha ne istiyosun gezip durmuşum kaynana bile olsa benim kimsem yok kime gdiem kaynoşta konuşmuyor
rabbim analı babalı büyütsün başagım topraam maşşallah oglumun pek yakısıklı sevinç karısı sana kız dogrusun kertim uşaklarıdarısı işşallah bizlere olsun benim gözümde hayal gibi ya ya olmazsa diye hoş bu adamada çocuk dogurasın yok canım çok sıkkın dünden beri pc takılıyo oyun yüüznden kavga ettik gecenın 4 de yoruldum artık dedim yemek yemiyourm ilaçlarıda içmiyorum heleki senden çocuk yapamyı düşünmüyrum bıktım artık dedim beni ihmal ediyor oyunca oyun ya pc aldık alalı bir gün birlikte degiliz yemegi yer çayını alır hayda oturu başına okadar ne tv izleriz ne birşey ya sabahtan beri gözlerim kan çanagı agla nereye kadar ya dedim demin git ye ben yemiyom ban sırnaştı yapma böle diye ilaçlarıda içmiyom dedim git kendine başka dogurgann karı al dedim bu ney ya böyle dedim anlıcagın küstüm kocama kolay kolayda içim sogumaz çok kırdı beni şimdi balkonda oturuyor ben burda umrumda bile degil
Begümm nbr cnm
Yormuyosun dimi kendini
PAŞACıMMMmmm
Cnmm sıkma canını
Bütün erkekler böyle arada sapıtıyolarrr
Sonra hiçbişi yokmuş gibi gelir sırnaşırlar
Bizde üzüldüğümüzle kalırızz
Üzülme bebeğimmm
SEWİNÇçç
Cnmm bi kan testi yaptırsana gülüm yaaa bence bişiler oluşuyo göbüşündeeee
10 un altında olması iyidir canım ama senin o kadar da kötü diil sınırdasın kabul et, ama işte önemli olan doğru yumoşu bulmakbide pko varmış ben onu bilmiyodum...
ooo hadi hayırlısı güzel bi olaya vesile olmuşsun devamı gelir inş.
yaa geç döllenme olmasın bu..sevinç yaaa kan testi yaptırsana iğneye başlaman lazım sonuçta bebek varsa
ok canım iyi bak kendine, teyzen de iyiye gidiyo demekki
bengisuuu fıstıgımmm naberrr fındıkk nasıl :)
iyiyim canım sen nasılsın fındığım oldu portakal büyüyo teyzesi
canım arı iyi yorumlanır, berkettir bi işte verdiğin çabanın sonucunu alacaksın demektir.ama rüyada huzursuzmuydun diilmiydin bu da çok önemli...Kizlarrrrr dun gece ruyamda ari gordum... Evimin icinde bisuru ari vardi. Ne demek acaba bi fikri olan varmi??
çokmu acıyo kız:18:sevinç karbonat demiş bende onu dicektim sütünde iyi gelir sürersen... söyle yavaş emsin :)) bi krem kullanıyorum bende şimdiden kuvvetlensin diye, inş.işe yarar yaaa...günaydınn tatlı böcüjklerrrrr
sevinçte burdaymşş
gelicem inşallah yine
evet aşkım
karbonatlı su ile siliyorum kremler sürüyorum henüz yara olmadı ama çoka cıyo
vermekten korkuyoprum vallahi. bi ara sağmaya çalştım ama olmadı
emzirmeyide öyle çok istiyorumki ne zmana geçecek bilşmem. inşallah yara olmadan atlatırım
beşikimiz yarın geliyi aldık so0nunda asansörlü 4 çekmeceli beşik
adısı mustafa ege oldu
babsının moral,i bozuk. dokunmaya kıyamıyo ege ye seyrediyo sadece
ama gelen m,isafirler elden ele gezdiriyo kocam sinir küpü oluyo garibim morali bozuk oturuyo
bişi olcak ege ye diye
çok har,ika bi duygu Rabbim herkese nasib etsn
babayıda çok değiştiriyo gerçekten
yanına yatıp onu saatlerce seyredebiliriz
burdaki arkadaşlarımza dua ettim tez vakitte nasib etsn
Amin canim Allahim beterinden esirgesin kiz bende bisi yokk bugunde test yaptim negatifannen ne kadar sevsem kardır diyor demek,ege bey paylaşılmaz oldu demek..kız gelene gidene de öptürmeyin çicuku ALLAH korusun..çabuk gel özledim senii
inşaallah ta hiç gelmezler canım sende hamişsindirrr
canım durumu aynıymış sağ tarafı tutmuyor maalesef hem annemin hemde teyzemin böyle olması çok canımı sıkıyor sevinç ama RABBİM beterinden korusun hamd olsun bunada...ama çok zor kuzum yaaa..
amin canım sağol....
Begümm nbr cnm
Yormuyosun dimi kendini
PAŞACıMMMmmm
Cnmm sıkma canını
Bütün erkekler böyle arada sapıtıyolarrr
Sonra hiçbişi yokmuş gibi gelir sırnaşırlar
Bizde üzüldüğümüzle kalırızz
Üzülme bebeğimmm
SEWİNÇçç
Cnmm bi kan testi yaptırsana gülüm yaaa bence bişiler oluşuyo göbüşündeeee
bende iyiyim kuzumm napıyımm 30 kasımı beklıom test ıcın :) portakalmı olmus yesın onu teyzesıı )
olsun canım sorun degıll buyumustur tabı annesı :) ınsallah tutunmustur kuzum hayırlısıylaay hadi hayırlısı canım benimde 29unda ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyımbol bol görcem bebişimi ne güzel ay inşallah tutunmuştur yavrun yaa evet olmuştur heralde yaa bi 400 gramdan fazladır heralde 20 haftalıkken 320 gram dediydi doktor çünkü bu arada kusura bakma cevap geç olduyemek yaptımda yedik
canım arı iyi yorumlanır, berkettir bi işte verdiğin çabanın sonucunu alacaksın demektir.ama rüyada huzursuzmuydun diilmiydin bu da çok önemli...
çokmu acıyo kız:18:sevinç karbonat demiş bende onu dicektim sütünde iyi gelir sürersen... söyle yavaş emsin :)) bi krem kullanıyorum bende şimdiden kuvvetlensin diye, inş.işe yarar yaaa...
minicik bebek yaa çok öptürme cazgır gelin ol gerekirse şapur şupur öpmesinler kıyamam mikrop filan kapar allah korusun... kız beşiki daha yenimi geliyo nerde yatırıyosunuz çocuğu?? doğum erken olunca böyle önemli eksiklikler çıkıyo tabi,hayırlısı halledilir elbet...
kızlar nasılsınız? 2 gündür koşturmaca içindeyim, sonunda çok güzel bi kaban bulabildim hem göbüşümü örtüyo hemde doğumdan sonrada giyebilirim, bugünde bebek bezidir ıvır zıvırını aldım,çantamı hazırlama vakti geldi galibaaaAllah ım kullanmayı nasip etsin inşallahhh... dün gece çok feci bi kabus gördüm,kociş uyandırdığında hıçkıra hıçkıra ağlıyodum... Allah korusun bebeğimi az kaldı bitsin artık yaaa, anlatmıyorum kimseye kötü rüya diye,bidaha görmem inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?