Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:) hayırlı olsun da kuzum kız erkek hıc fark etmez bn hep duamda oyle soyluyorm 3 tanede gelının olur ınsallah ıyı ınsan olurlar 3 kızın olmus olur cnm

sağol cnm tabikide hayırlı evlat olsunlar farketmez aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım inşallah 3 tane kız ne güzel hiç büyütmeden dimi ne güzel allah o günleri göstersin inşallahben kaynana olucam ayyyyyyyyyy

sağol cnm tabikide hayırlı evlat olsunlar farketmez aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım inşallah 3 tane kız ne güzel hiç büyütmeden dimi ne güzel allah o günleri göstersin inşallahben kaynana olucam ayyyyyyyyyy

evet super bısey :) bende hep kızım olsun ıstemstm bı kac haftadır ruyamda bı erkek bebk goruorm kıvırcık saclı.. ne olursa olsunn hayırlı olsunda..

evet super bısey :) bende hep kızım olsun ıstemstm bı kac haftadır ruyamda bı erkek bebk goruorm kıvırcık saclı.. ne olursa olsunn hayırlı olsunda..

rüyaların tersi çıkar derler ama bilemem herşeyden önemlisi tabi hayırlı sağ salim olsunlar

merhabalar biricikim nasılsın cnm?

Merhaba hürcümmm
İyiyim sen nasılsın cnmm bebişe az klmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahh cnmm
İsmi ne olucaktı unuttum yaa okumuştumm

Slm kızlarrr nbrsnzz
Bugün ew temizlncek
Duş alıncak
Pazara gidilcek
Akşama kaynoşlardayız balık yemeğe

Kızlar bende rüyamda harika bi deniz gördüm turkuaz renginde pırıl pırıll içindekiler gözüküyor
Kocaman deniz we baya bi iskele yapmışlar denizin ortasına doğru
Kenarlarında ağaçlarr war
Denize girenler olmuş bende diyom bu hawada giremem ben ama yazın tatile kesin buraya gelcemm
Aşık oldum denize resmenn

rüyaların tersi çıkar derler ama bilemem herşeyden önemlisi tabi hayırlı sağ salim olsunlar

tabııkı canımm en onemlısı o.. bırıcıkım ben ıyıymmm cnm ooo akksam balık varr hep canım cekıyo yazdıklarınızı :)) pasam da yazmıs bı duzıne yemek ohh :)

slm iyyim cnm bende az kaldı sağol amin inşallah cnm.[YAMAN]olucak tatlım allah nasip ederse.sana kolay gelsin afiyetde olsun bizdede balık var bu akşam

rüyan çok güzel cnm deniz görmek beklediğin şeylerin gerçekleşmesi derler hayır olsun diyelim güzel

abbooowww o kadar işim içinde bide gelmiş rapor veriyiiiii koş kolay gelsinnn

kolay gelsin hayatım rüyan çok güzel hayırlı bir dileğin gerçekleşecek inşallah

slm kızlar nasılsınız

Slm cnmm
İyi sayılırım ben
Sen nasılsınn bebişin nasıll
Sonlara yaklaşmışsın hadi hayırlısı cnmm

Ya bu arada kızlarr
Dün salonumun eşyalarının yerini değiştirdimm
Kaldırmadım ama baya bi güçlükle itekleyerek
Kociş geldiğinde gösterdim kızdı bana napıyosun sen tek başına hiç dikkat etmiyosun die
Dün akşama kadar karnım ağrıdı hatta bi kaç kez öğürtü şeklinde midem kalktı
Bu sabah çarpışma oldu düşa girdimki
Ne göreyim regl olmuşum akıyoo kahwerengii bişilerr
Daha 24.günüm geçen ayda 27.günümde gelmiştii
Puff nie erken geldi sizcee

Merhaba Hanımlar nasılsınız??Yazamadım uzun zamandır(Kimyasal gebelik sonrası zor toparladım.Dilerim herkesler iyidir...
Bana bu ay aşılama yapılacak yarın netleşecek doktor tahlil istedi verdim yarın sonuçları çıkıcak hormonlarda birşey yoksa aşılama yapılacak bu konuda bilgiye ihtiyacım var.Nasıl oluyor öncesinde ilaç falan kullanılıyormu?Birde ben klomen kullandığım ay kimyasal gebelik yaşadım aşılama öncesi klomenin dozu arttırılarak kullansam daha iyi olmaz mıı??Kafam karıştı kızlar ya:S Yardımmm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…