Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Heyyyy masallahhhhh :)
Bi bize pisirmiyon Boyle guzel seyler pasam:))
Pasam masallah cok marifetlisin sevincde sende. Sizi Alan yasamisss:))

canım dün hem çok güzel bir gün geçridim hemde yorucuama deydi kız gel sanada bir ders verelim biz sevinç karısıykla canlar eşim evde giremezsem merak etmeyin rapor vereimde çıkayım didim

selam kızlar bende 14 aylık evliyim fakat 7 aydır gebe kalmayı istiyorum fakat rabbim ol demeyince olmuyo kasım ayından itibarende tedavi sürecine girdik benim tetkiklerim eşimin tetkikleri yapıldı benim test sonuçlarımda sorun yok fakat eşimin sperm hareketliliğinde sorun saptandı dr.um iğne olması gerekiyo dedi 3 ay boyunca iğnenin ismini unuttum ama fiyatı 130 tl bu sorunla karşılaşan varmı ne olur bana yardım edin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canlar nasılsınızzz:26::26::26::26::26::26::26::26: kaç gündür gelemdim yine :44::44::44::44::44::44:annem geldi köyden biraz rahatsızzz:18::18::18::18::18::18: onu dr falan götürüyorummm:44::44::44::44::44::44::44: birde kız kardeşim tüp bebEk yaptırdı dün tarnsferi olduuuu onunlada ilgileniyorummmmm eee birde eşim var biliyorsunuz :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:yoğunum bu aralarrr:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

canım üzülme bizdede problem vardı. normal yolla olmaz dediler ama oldu :) hareket problemi vardı bizdede. ben keçi boynuzu kürü yaptım eşime.her şey bi kenara kafanı rahat tut. rabbim isteyince oluyo. biz tam umudumuzu kaybettiğimiz anda kavuştuk yavrumuza. hemde doğal yolla. şimdi odasında mışıl mışıl uyuyo.

merhaba canım benimde dün annemle ablam geldiler köyden onun için fırsat bulamıyorum girmeye
kardeşin içinde inşallah RABBİM gönlündekini hayırlısıyla verir
annenede geçmiş olsun

Ders alirimmm :)

Iyiyim canim benim sen nasilsin??
Geri sayim basladi kacgun sonra test yapican??
veririm yavrımmmm ama sevincin eline su dökemem ben bu sevşnç karısı nerde hatunlar oglan okula başladı başlıyalı bizleri ihmalmi ediyor banamı öle geliyor:99::99::99:göbekli marulda girmiyo buraya çocugu dogranlar gelmiyo buruya artık niden

vallahi ne yapayım yemek yedim eşim çayla sevişirken bende diidm sizlerle sevişiyim çıkarım birazdan bu arada hapşurup duruyorum kesin grip oluyom ben:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…