3 gündür gelemedim..eşimle ctesi akşamı karasudaki yazlığımıza gittik..başbaşa birgün geçirdik işte..dün akşamda çıktık geldik..bugünde iş güç derken akşam üstü markete falan gittik kaynoşla anca girebildim..siz napıyonuzz
kızlar bende çıkıyorum işlerim var halledip geleyimmm
kızlarr nerdesınızzzz
Guzel ruya, deniz gormek iyidir:)Kızlar bende rüyamda harika bi deniz gördüm turkuaz renginde pırıl pırıll içindekiler gözüküyor
Kocaman deniz we baya bi iskele yapmışlar denizin ortasına doğru
Kenarlarında ağaçlarr war
Denize girenler olmuş bende diyom bu hawada giremem ben ama yazın tatile kesin buraya gelcemm
Aşık oldum denize resmenn
Asilama yaptirmadim HIc dusunuyorum bende yazin yaptirmayi..Merhaba Hanımlar nasılsınız??Yazamadım uzun zamandır(Kimyasal gebelik sonrası zor toparladım.Dilerim herkesler iyidir...
Bana bu ay aşılama yapılacak yarın netleşecek doktor tahlil istedi verdim yarın sonuçları çıkıcak hormonlarda birşey yoksa aşılama yapılacak bu konuda bilgiye ihtiyacım var.Nasıl oluyor öncesinde ilaç falan kullanılıyormu?Birde ben klomen kullandığım ay kimyasal gebelik yaşadım aşılama öncesi klomenin dozu arttırılarak kullansam daha iyi olmaz mıı??Kafam karıştı kızlar ya:S Yardımmm(
Slm cnmm
İyi sayılırım ben
Sen nasılsınn bebişin nasıll
Sonlara yaklaşmışsın hadi hayırlısı cnmm
Ya bu arada kızlarr
Dün salonumun eşyalarının yerini değiştirdimm
Kaldırmadım ama baya bi güçlükle itekleyerek
Kociş geldiğinde gösterdim kızdı bana napıyosun sen tek başına hiç dikkat etmiyosun die
Dün akşama kadar karnım ağrıdı hatta bi kaç kez öğürtü şeklinde midem kalktı
Bu sabah çarpışma oldu düşa girdimki
Ne göreyim regl olmuşum akıyoo kahwerengii bişilerr
Daha 24.günüm geçen ayda 27.günümde gelmiştii
Puff nie erken geldi sizcee
kızlar günaydınlar olsun bugün sizden izin istiyorum trafigim çok yeni evlenen yengemin gelinini önceki gelini ve yengemleri ve biz 8 kişiyi yemek hazırlıcem geç girerim trafigim çok evi temizlicem çamaşır asıcem ütü yemek yapıcem daha ordata birşey yok eşim evde alt kattaki kahvaltıya gelicek hazırlaıdm neyse menümü yazayım dinleyim
şimdi öhü öhü
kabaklı havyklu tavuk etli çorba çok güzel oluyor dukan çorbasıymış araştırdım
pirinç pilavı
zeytin yaglı barbunya
kürdan kebabı
ıspanaklı patatesli beşebel sosolı grater
su böregi
açma
tatlı ev baklavası
ıslak kek çayın yanına
kırmızı közlenmiş biberden yogurtlu salata
mevsim salatası
daha eklermiyim bilmiyourm aslında kuru biber patlıcem ve yaprak dolmasıda yapıcektim eledim belkim onlarıda yaparım eşim markete gitti bebeler ben kaçtım k.ib sanmayınki paşa bugün burayı ihmal etti rapor vereyim dedim akşama çayı içsinler muhtemelen 1 gibi anca evlerine gdierler bu arada namazlarımıda kılarım işşallah bu trafikte myve tabagı yapıcem daha çukulata sosuyla ben kaçtım
Kimse yok
Bende cikayim bari:)
Karadayiyi izliycem
Tefriciyelerimi okuycam biraz
Nasilsin canim??? Belirti varmi?
Bol dinleniyorsundur insallah?? :))
3 gündür gelemedim..eşimle ctesi akşamı karasudaki yazlığımıza gittik..başbaşa birgün geçirdik işte..dün akşamda çıktık geldik..bugünde iş güç derken akşam üstü markete falan gittik kaynoşla anca girebildim..siz napıyonuzz
Ne isin var caliskan hatun??
canım ne guzel yapmıssınızz guzel vakıt gecırmıssndır ohh :)
Ohhh ne guzellll cok iyi yapmissinizzz :))
Merhaba Hanımlar nasılsınız??Yazamadım uzun zamandır(Kimyasal gebelik sonrası zor toparladım.Dilerim herkesler iyidir...
Bana bu ay aşılama yapılacak yarın netleşecek doktor tahlil istedi verdim yarın sonuçları çıkıcak hormonlarda birşey yoksa aşılama yapılacak bu konuda bilgiye ihtiyacım var.Nasıl oluyor öncesinde ilaç falan kullanılıyormu?Birde ben klomen kullandığım ay kimyasal gebelik yaşadım aşılama öncesi klomenin dozu arttırılarak kullansam daha iyi olmaz mıı??Kafam karıştı kızlar ya:S Yardımmm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?