veririm yavrımmmm ama sevincin eline su dökemem ben bu sevşnç karısı nerde hatunlar oglan okula başladı başlıyalı bizleri ihmalmi ediyor banamı öle geliyor:99::99::99:göbekli marulda girmiyo buraya çocugu dogranlar gelmiyo buruya artık niden
vallahi ne yapayım yemek yedim eşim çayla sevişirken bende diidm sizlerle sevişiyim çıkarım birazdan bu arada hapşurup duruyorum kesin grip oluyom ben:2::2::2:
veririm yavrımmmm ama sevincin eline su dökemem ben bu sevşnç karısı nerde hatunlar oglan okula başladı başlıyalı bizleri ihmalmi ediyor banamı öle geliyor:99::99::99:göbekli marulda girmiyo buraya çocugu dogranlar gelmiyo buruya artık niden
vallahi ne yapayım yemek yedim eşim çayla sevişirken bende diidm sizlerle sevişiyim çıkarım birazdan bu arada hapşurup duruyorum kesin grip oluyom ben:2::2::2:
Seksenleri izliyorummm :))napıyonuuzzz
Afiyet olsun canimneyse ben çıkıyorum çay yapayımda diziyi izlerken içelim
Seksenleri izliyorummm :))
Afiyet olsun canim
Hangi diziyi? :)
:2::2:eşim bile dedi ne oluyor hanım habira hapşuruyosun dedi onamı geçirsen gribimidikkat et canım... bende eşimin gelmesini bekliyorum..
Kuzum sewinc bi kac gundur pek girmiyiiiii? Bi derdimi var acep?? Sewinco neoluyu kuzum sana??
Yakisiyomii sana Boyle bizi yanliz birakmak?? :)))
Yok canim sende epeyce marifetlisin :)
Seni Alan yasadiiiii diyom inanmiyiiin :)
merhaba canım benimde dün annemle ablam geldiler köyden onun için fırsat bulamıyorum girmeye
kardeşin içinde inşallah RABBİM gönlündekini hayırlısıyla verir
annenede geçmiş olsun
Bende bekliyom Daha gelmedi :)bn kocamı bekliyorum herzamanki gibi
:2::2:eşim bile dedi ne oluyor hanım habira hapşuruyosun dedi onamı geçirsen gribimi
canım benimki kızmaya başladı sırnaşıyo bANA BEN KAÇTIM HERAN BEBEK OLABÜLÜ
ben iyim canım sen nasılsın??cnm bn burdaym sn nasılsn
geçmiş olsun cnm ve inşallah kardeşinin tüp bebeği pozitif sonuçlanır,sonrada darısı sanaCanlar nasılsınızzz:26::26::26::26::26::26::26::26: kaç gündür gelemdim yine :44::44::44::44::44::44:annem geldi köydenbiraz rahatsızzz:18::18::18::18::18::18: onu dr falan götürüyorummm:44::44::44::44::44::44::44: birde kız kardeşim tüp bebEk yaptırdı dün tarnsferi olduuuu onunlada ilgileniyorummmmm eee birde eşim var biliyorsunuz :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:yoğunum bu aralarrr:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
dur bu kadar panik yapmaselam kızlar bende 14 aylık evliyim fakat 7 aydır gebe kalmayı istiyorum fakat rabbim ol demeyince olmuyo kasım ayından itibarende tedavi sürecine girdik benim tetkiklerim eşimin tetkikleri yapıldı benim test sonuçlarımda sorun yok fakat eşimin sperm hareketliliğinde sorun saptandı dr.um iğne olması gerekiyo dedi 3 ay boyunca iğnenin ismini unuttum ama fiyatı 130 tl bu sorunla karşılaşan varmı ne olur bana yardım edin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sewsinler mustafa egeyi neyse oglumuzun besiki gelsin icinde resmini ceker gosterirsin zaaar
Bilirim o durumlari misafire bisede diyemezsin kriz gecirdiginle kalirsin
Sen bol bol emzir emzirmeden once ucunu az SIK gelen sutle etrafini siliyor gibi yap yumusar cok acimaz
Hic bir pompa bebegin emmesi gibi olmaz o damarlarda ceker emerken kuzuuuum
Rabbim dualarimizi kabul etsin seninde ogluna hayirli uzun omurler versin amin.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
aman Yarabbimmmmmmmmm ne kötü bişimişşşşş topikimden ayrı kalmak
geçmişten biihaberrr olmaaaakkkkkkkkkkkkk
eşim ve benden almş tatlım başka kimseye benzememişOyyyy yawyummmmm
Maşallahh 41 kere
Hayırlı uğurlu olur inşallahhhh
Kime benzemiş başakcımm
ya ben yay burcuyum sevgilim akrep oda 14 kasım dogumlu dun dogum gunuyduhaha akrep oldu ama çok inatcı olurlar anasıııı çok çapkın olurlar hadi gözün aydın
Senin ağzını burnunu yeri O yumuduk ellerini Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepsini ısısrıımmm bu ne tatlılıkk teyzemmmm her nekadar annanı sanal tanısamda Sanal teyzeyim
41bin defa maşllah kuzumu maşallahmaşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah
كنت أمك والأسرة ما ولدا طيبا أن تكون ملاكا من السماء، والله يبارك لك دائما بلدي ( Sen gökyüzünden gelen melek annene ve aile ne hayırlı evlat olasın allahım hep korusun sizi)
bana ve eşime benziyo canımmmmmmanammmm ooyyy maaşşallahhhhEGE beye 41 kere maaşallah çok tatlı kokla yerime başakçım kime benziyor bu paşa böyleee
oyyy maşallahh EGE kuzumuza yerim ben o yanaklarııı çok tatlı canım oğlumun arkadaşı
ciciside pek güzel yakışmışş ayy başak çok duygulandım yaaa Allahım herkese nasip etsin inşallahhh
canım benim şuna bak ya maşallahhharika bişey bu yaa yavruşum benimm oyyy ne güzel kokuyodur o şimdi ..
canım rabbim analı babalı büyütsün işşallah kardeşim inan çok duygulandım senle bri arkadaşım daha dogurdu adınıda ahmet arda koydu 2 seferde beni teyze ettiniz mutlu ettiniz rabbim ömür versin yavrularımıza darısı bizlere olsun işşallah
az önce aklımdan geçtin dedim başakı birdaha kim bilir ne zaman görürüznapıyosun kızzzzzzzz oliş napıyo anneliğe alıştınmı bezini tek başına değiştirebiliyomusun??
maşallah kırkbirkere maşallah başakcım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin benim yerimede öp kokla
anammmm minnacıkk yerim onu ben saçı başıda dağılmış yavrumun yaaa maşallahhhhh başak çook tatlı bu olişşşş
oo maşallah olmuşsun sen o zamanayy sorma yaa fırsat buldukça dinlenmeye çlşıyorum yoksa aklım hep burda tatlım
anneliğe alışmaya çalşıyorum
bezinide değiştiriyom tabiihatta doğduğu gün annem bezini değiştirecekti bana dedi ki başak sen daha güzel bezliyosun sen yap , de3d,
alışıyo insan dumancım yaa başkasının bebeğine asla dokunamazdım heleki yeni doğmş bebeeeekk
çok minikkk
Allah anneliği bir anda veriyor insana
ee sen naslsın bakalım 3
0u geçtinmi geçtiysen gerisi çabuk geçer
sağol kuzum benm
çıkarken zorlandı kız bırakta saçı başı dağılsın
şimdi öğrendim başkaçımmmmmmm çok sevindim cnm geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün bebişine sağlıklı ömür versin rabbim.O zaman hoşgelmiş sefalar getirmiş[EGE] BEBEKKKKKKKKKKKKK:119::119::119::124::124::124: darısı başımaaaaaaaaaaa
şeker ağaya tiz söyleneeeeee
lokmalar dökülsüünnnnnnnnnnnnnnnn
şerbetler kaynatılsıınıınnnnnnnnnnnnnnnn
altınlar dağıtılsııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
eğlenceler tertiplensiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
40 gün 40 gece kutlansıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ooo çok zor cnm ya son zmaanlar valla artık insan diyoki bir an önce doğsada rahatlasamoo maşallah olmuşsun sen o zamanalışacaksın tabi senin bebişin o yaaa... ben iyi sayılırım canım 32 ye girdik:) çok fazla ağrım oluyo artık,2-3 hafta daha çalışıp işi bırakmayı düşünüyorum artık zor geliyo çalışmak
bikaç gün önce normal doğum yapamıycam diye dr da zırlayan sen pırt diye nasılda çıkardın ama:)) olur tabi şimdi eminim daha yakışıklı olmuştur
yosamm sen başak karısı gelmiyor diyemi gelmiyonnnn
ne oldu yaaa herkesler nerde başak doğurdu hadi o doğum izninde ama kızlar sizler nerdesiniz topik boş kaldı yineee...
BAŞAKKK çabuk gellllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?