Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dikkat et canım... bende eşimin gelmesini bekliyorum..

Kuzum sewinc bi kac gundur pek girmiyiiiii? Bi derdimi var acep?? Sewinco neoluyu kuzum sana??
Yakisiyomii sana Boyle bizi yanliz birakmak?? :)))
Yok canim sende epeyce marifetlisin :)
Seni Alan yasadiiiii diyom inanmiyiiin :)

dikkat et canım... bende eşimin gelmesini bekliyorum..
:2::2:eşim bile dedi ne oluyor hanım habira hapşuruyosun dedi onamı geçirsen gribimi
Kuzum sewinc bi kac gundur pek girmiyiiiii? Bi derdimi var acep?? Sewinco neoluyu kuzum sana??
Yakisiyomii sana Boyle bizi yanliz birakmak?? :)))
Yok canim sende epeyce marifetlisin :)
Seni Alan yasadiiiii diyom inanmiyiiin :)

canım benimki kızmaya başladı sırnaşıyo bANA BEN KAÇTIM HERAN BEBEK OLABÜLÜ

merhaba canım benimde dün annemle ablam geldiler köyden onun için fırsat bulamıyorum girmeye
kardeşin içinde inşallah RABBİM gönlündekini hayırlısıyla verir
annenede geçmiş olsun

teşekür ederimmm nazımmmm İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

cnm bn burdaym sn nasılsn
ben iyim canım sen nasılsın??

geçmiş olsun cnm ve inşallah kardeşinin tüp bebeği pozitif sonuçlanır,sonrada darısı sana

dur bu kadar panik yapma yolun başındasın dr u dinle tedavini yap olur inşallah... eşin için keçiboynuzu pekmezi düşünebilirsin doğal yollada desteklemiş olursunuz....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
aman Yarabbimmmmmmmmm ne kötü bişimişşşşş topikimden ayrı kalmak
geçmişten biihaberrr olmaaaakkkkkkkkkkkkk

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
aman Yarabbimmmmmmmmm ne kötü bişimişşşşş topikimden ayrı kalmak
geçmişten biihaberrr olmaaaakkkkkkkkkkkkk

az önce aklımdan geçtin dedim başakı birdaha kim bilir ne zaman görürüz napıyosun kızzzzzzzz oliş napıyo anneliğe alıştınmı bezini tek başına değiştirebiliyomusun??

Oyyyy yawyummmmm
Maşallahh 41 kere
Hayırlı uğurlu olur inşallahhhh
Kime benzemiş başakcımm
eşim ve benden almş tatlım başka kimseye benzememiş
aminnnnnn

aminnnnnnnn
anammmm ooyyy maaşşallahhhh EGE beye 41 kere maaşallah çok tatlı kokla yerime başakçım kime benziyor bu paşa böyleee
bana ve eşime benziyo canımmmmmm
çok sağol teyzesiiii

canım benim şuna bak ya maşallahh harika bişey bu yaa yavruşum benimm oyyy ne güzel kokuyodur o şimdi ..

az önce aklımdan geçtin dedim başakı birdaha kim bilir ne zaman görürüz napıyosun kızzzzzzzz oliş napıyo anneliğe alıştınmı bezini tek başına değiştirebiliyomusun??

ayy sorma yaa fırsat buldukça dinlenmeye çlşıyorum yoksa aklım hep burda tatlım
anneliğe alışmaya çalşıyorum
bezinide değiştiriyom tabii hatta doğduğu gün annem bezini değiştirecekti bana dedi ki başak sen daha güzel bezliyosun sen yap , de3d,
alışıyo insan dumancım yaa başkasının bebeğine asla dokunamazdım heleki yeni doğmş bebeeeekk
çok minikkk
Allah anneliği bir anda veriyor insana
ee sen naslsın bakalım 3
0u geçtinmi geçtiysen gerisi çabuk geçer

oo maşallah olmuşsun sen o zaman alışacaksın tabi senin bebişin o yaaa... ben iyi sayılırım canım 32 ye girdik:) çok fazla ağrım oluyo artık,2-3 hafta daha çalışıp işi bırakmayı düşünüyorum artık zor geliyo çalışmak

vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy on numaraaaaaaaaaaaaaaaa

ooo çok zor cnm ya son zmaanlar valla artık insan diyoki bir an önce doğsada rahatlasam
artık yüz üstü yatmanın keyfini çıakrıyorum çok özlemişimmmmmmm

bikaç gün önce normal doğum yapamıycam diye dr da zırlayan sen pırt diye nasılda çıkardın ama:)) olur tabi şimdi eminim daha yakışıklı olmuştur

he kız sorma
ama doğuma gittiğinmde de yalvalvardım ebeye sezeryana alın normal yapmıcam diye
ama kadın dinlemedi beni
açılmam 6cmdi hastanye gittiğimizde
biraz suni sancı ile 8e çıktı
ben yalvarıyoerum sezeryan diye
off ç.ok zordu
valla ebe kolumdan çektiği gibi masaya aldı
zaten masaya yatınca ıkınma hissi kendiğilinden geliyor
ALLAH yardım ediyo gerçekten
ıkınmak en kolayıyduı
sonra mosmor bebeki alıp bana göstermeleri paha biçilemez
şimdi daha yakışıklı tabii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…