Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hepinize hayırlı cumalarrr kızlarr
Kocişe dedim aşılama yaptıralım oda daha erken zamanı war dedi bende bugün dedimki
Korunma iğnesi wuruldum tabiiki yalandan moreli bozuldu nie dedi daha zamanı war dedim bende ohhh
Konuşmuyorum şimdide

hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin amin...

selamlarrrrrr:87::87::87:hatunlar nasılsınız?herkese hayırlı cumalar.hepinize, sağlık, mutluluk, huzur olsun, sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolsun, Allah'ın selamı üzerinize olsun hayırlı cumalar dilerim.
güneş kadar parlak, kalbiniz melekler kadar temiz, yolunuz okyanuslar kadar açık olsun güzel kalplerinizde güzellikler, sevgiler bol olsun. Her nefes alışınız sağlık, mutluluk sevgi huzur dolu olsun. Hayırlı nurlu Cumalar.

sağol cnm insallah kabul olur oruclarım

canım benım ne güzel dileklerın var sende hayırlısıyla bebısını al kucagına hayırlı saglıklı olsun.. esınle ve evlatlarınla bır omur huzurlu mutlu yasayın ınsallahh

canım benım ne güzel dileklerın var sende hayırlısıyla bebısını al kucagına hayırlı saglıklı olsun.. esınle ve evlatlarınla bır omur huzurlu mutlu yasayın ınsallahh

aminnnnnnnnnnnnnnn canım benim sağol hepimiz inşallah .sen nasılsın iyimisin ?

iyiyim allaha şükür son 7 gün kaldı artık gecsın bıtsın de ona göre hareket edıycem ya 2. asılama yada yatmaya devam :) sıkıldm kuzum bısey yapmadan uzanmaktan

kıyamam ben sana yavrum hadi az kaldı son bi haftan var biraz daha sabır yat gitsin keyfini çıkar napçan onlar için değer

kıyamam ben sana yavrum hadi az kaldı son bi haftan var biraz daha sabır yat gitsin keyfini çıkar napçan onlar için değer

streslı olunca gecmek bılmıyo bıtanem ya bıdde gpgsum koyulastı acıyoo cok bıde saclarım dık dık oluyo adet olcakmısım gıbı napıyım hayırlısı adet olursam da aglamıcam soz verdım kendıme

yapma stres niye yapıyon rahat ol tabi karşıdan demesi kolayda ama napçan kuzum takmamaya çalış iyi düşün kendi kendini motive et cnm .dktra sordunmu niye göğsünün koyulaştığını olurmuşmu acaba :44:sakın ağlama zaten herşeyin hayırlısı güzelim hııııııııııı bide [kafana tokadan başka bişi takmaaaaaaaaaaaaaaaaaa]

sordum kremden dedı artık ne kadar dogru bılemıcem cnm.. tabı kuzum hayırlısı herseyın ama asılama bın ka kolay beklemesı ınsanı yoruyo

sordum kremden dedı artık ne kadar dogru bılemıcem cnm.. tabı kuzum hayırlısı herseyın ama asılama bın ka kolay beklemesı ınsanı yoruyo

anladım cnm tabi herşeyin bi yan etkisi oluyo .haklısın kuzum beklemek çok zor .umarım beklediğine değer

Posta kutun doluymus ozel mesajim gitmediii bende buraya kopyaladim :))
Ayyy canim cok sagolll
Rabbim binlerce defa razi olsun senden. Ne muradin varsa versin. Insallah. Tamam canim 250 dustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…