sağol cnm insallah kabul olur oruclarımAmin canim insallah saglikli gebeliklerle, saglikli evlatlar nasip etsin Rabbim
Allah Kabul etsin canim
Amin insallahhh
Amin insallahhh
Beydaglimmm cok yorma canim kendini
Insallah Amin
Bende sizlere Hayirli cumalar diliyorum Rabbim bu muharrem ayinda, su mubarek gunlerde dualarimizi Kabul etsin insallahhhhhhhh. Amin..
Bugun evdeyimm
Bugun tefriciyelerimi bitirmeye caliscam Allah izin verirse 1400 gibi kaldi. Bitirdikden sonra da namazimi Kilmak istiyorum.
selamlarrrrrr:87::87::87:hatunlar nasılsınız?herkese hayırlı cumalar.hepinize, sağlık, mutluluk, huzur olsun, sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolsun, Allah'ın selamı üzerinize olsun hayırlı cumalar dilerim.
güneş kadar parlak, kalbiniz melekler kadar temiz, yolunuz okyanuslar kadar açık olsun güzel kalplerinizde güzellikler, sevgiler bol olsun. Her nefes alışınız sağlık, mutluluk sevgi huzur dolu olsun. Hayırlı nurlu Cumalar.
canım benım ne güzel dileklerın var sende hayırlısıyla bebısını al kucagına hayırlı saglıklı olsun.. esınle ve evlatlarınla bır omur huzurlu mutlu yasayın ınsallahh
aminnnnnnnnnnnnnnn canım benim sağol hepimiz inşallah .sen nasılsın iyimisin ?
iyiyim allaha şükür son 7 gün kaldı artık gecsın bıtsın de ona göre hareket edıycem ya 2. asılama yada yatmaya devam :) sıkıldm kuzum bısey yapmadan uzanmaktan
kıyamam ben sana yavrum hadi az kaldı son bi haftan var biraz daha sabır yat gitsin keyfini çıkar napçan onlar için değer
streslı olunca gecmek bılmıyo bıtanem ya bıdde gpgsum koyulastı acıyoo cok bıde saclarım dık dık oluyo adet olcakmısım gıbı napıyım hayırlısı adet olursam da aglamıcam soz verdım kendıme
yapma stres niye yapıyon rahat ol tabi karşıdan demesi kolayda ama napçan kuzum takmamaya çalış iyi düşün kendi kendini motive et cnm .dktra sordunmu niye göğsünün koyulaştığını olurmuşmu acaba :44:sakın ağlama zaten herşeyin hayırlısı güzelim hııııııııııı bide [kafana tokadan başka bişi takmaaaaaaaaaaaaaaaaaa]
sordum kremden dedı artık ne kadar dogru bılemıcem cnm.. tabı kuzum hayırlısı herseyın ama asılama bın ka kolay beklemesı ınsanı yoruyo
anladım cnm tabi herşeyin bi yan etkisi oluyo .haklısın kuzum beklemek çok zor .umarım beklediğine değer
hayırlısı artık bııtanem ayy bende bugun orucluyum bıraz acıktım :)
oruçlumusun allah kabul etsin tatlım:az kaldı akşama çokmu acıktın kıyamam bozunca bol bol ye
canımmm nasılsınnnnnPosta kutun doluymus ozel mesajim gitmediii bende buraya kopyaladim :))
Ayyy canim cok sagolll
Rabbim binlerce defa razi olsun senden. Ne muradin varsa versin. Insallah. Tamam canim 250 dustum
canımmm nasılsınnnnn
Iyiyim cok sukur canim benim sen nasilsin ?
Iyiyim cok sukur canim benim sen nasilsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?