Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aferin kız her zaman kullan tabiki herşeyin hayırlısı her işte bir hayır vardır canım

getir o kaşlarını yolayım
kendini ne kadar kastıysan kıl köklerin sertleşti zaaar
erkana soyledım dıyokıı hee her kası acıyan adet olsa gebelık testıne ne gerek var sen kesın delırdınn

Cnm ben bişi anlamadım senin işten:26:ee hem hamilelik şüphen var hem oruçlusun tabiii Allah kabul etsin ama hemde pko var bi zararı felan olmasın...:26:

canım ne olcak hamıle kalıncada tutarım oruc ıcmem gerekn ılacı ıcerım gece yemegımı yer tutarım nolcak.. pko dan nolcak cnm ya :) o kıstler adetımı duzensızlestırıyo bana zararı yok

canım ne olcak hamıle kalıncada tutarım oruc ıcmem gerekn ılacı ıcerım gece yemegımı yer tutarım nolcak.. pko dan nolcak cnm ya :) o kıstler adetımı duzensızlestırıyo bana zararı yok

Tabi pkoyla alakası olmayabilir doğru söylüyosun bilemiyorum...senin tercihin tabi Allah kabul etsin ama bence hamilelikte oruç bilmiyorum ben olsam tutmazdım sonuçta çocuğun beyin gelişimi kalbi gelişsin diye doktorlar ceviz ye onu ye bunu ye diyip duruyolar çoğuğun gelişimi açısından kötü etki yaratabilir ben öyle düşünüyorum ama bilemem tabi herkesin kendi düşüncesi..Senin için rahatsa sorun yok tatlım...

bılmıyorm sımdılık boyle dusunuyorm cnm hele bı hamıle kalıyım da gerısını dusunurm :) bn cıkıyorm allaha emanet ol

bılmıyorm sımdılık boyle dusunuyorm cnm hele bı hamıle kalıyım da gerısını dusunurm :) bn cıkıyorm allaha emanet ol

Tabi orası öylede annem ya hamileysen...:26:neyse ok cnm benimde çamaşır işim var gidiyim de onu yapıyım yemek yapacam ne güzel söz sende Allah a emanet ol cnm..

Tabi orası öylede annem ya hamileysen...:26:neyse ok cnm benimde çamaşır işim var gidiyim de onu yapıyım yemek yapacam ne güzel söz sende Allah a emanet ol cnm..
kuzumm eger hamıleysem nokta kadardır o bsey olmaz :) sende ınsallah hamılesındır guzel haberler verırsn bıze

umudum 250 yi okudum ALLAH kabul etsin mesaj kutumuda boşalttım
250 daha okurum ablama gidiyoruz bugün orda okurum işim gücüm yok nasılsa

öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

aşure gününüzde mubarek olsun

ben birkaç gün daha yokum malum annemler burda kendinize iyi bakın

Amin canim. Cok sagol Allah razi olsun.
250'yi dusmustum zaten simdi bi 250 Daha disuyom. Ben dun bitiririm diyodum ama hesapta olmayan seyler cikti hayirlisi. Insallah bu hafta sonuna bitmis olur. Opuyorum.

kızlar bugün muharrem ayının 10.günü bugün mübarek gün bu ay mübarek ay Allah bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin önce sağlık mutluluk ve huzurumuzu eksik etmesin sonra bebeklerimizi hayırlısıyla ve sağlıklı olarak göndersin.
kapanan her kapının muhakkak bi yenisi açılır Allah bi kapıyı kaparsa bin kapıyı açar yeterki biz istemesini bilelim O nun sonsuz hazinesinden bize de hayırlı sağlıklı evlatlar verecektir.ben inanıyorum bi gün hepimiz anne olacağız.

Aminnnnnn
Insallahhh
Bugun Bol Bol dua edelim arkadaslar..
Rabbim burda ve heryerde evlat hasretiyle yanan butun insanlara hayirli ve saglikli evlatlar versinnnn insallahh. Aminnn.

Aminnnnnn
Insallahhh
Bugun Bol Bol dua edelim arkadaslar..
Rabbim burda ve heryerde evlat hasretiyle yanan butun insanlara hayirli ve saglikli evlatlar versinnnn insallahh. Aminnn.

Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

cnm ne guzel seyler yazmıssn allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…