Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

negatıf cıktı kızlar ben cıkıyorm allaha emanet olun..

canim serayinda dedigi gibi Gec dollenme olabilir. Bu kan testimiydi..kac di bhcg degerin?
Herseyin hayirlisi cok uzuluyo insan eminim. Insallah Gec dollenme olmustur, olmasa bile bi dahaki aya guzel sonuclar alirsin insallah.

canim serayinda dedigi gibi Gec dollenme olabilir. Bu kan testimiydi..kac di bhcg degerin?
Herseyin hayirlisi cok uzuluyo insan eminim. Insallah Gec dollenme olmustur, olmasa bile bi dahaki aya guzel sonuclar alirsin insallah.

Canım 1.5 yok.. Hayırlısı ben bılıodm bna kızdınız bn bılıodm ılkte olmayacagnı.. Bı dahakı aya kaldı umutlar olsn bn kurana namaza devam olcak hepımızın olacakkkkkkkkk

rapor vereyim dedim
sabah erken kalktım eşim evdeydi kahvaltı yaptık eşim 5 işe gitti bende bugün hiç bir iş yapmadım eşime kahvaltı koyucem patates kızartıcem kendimede broki tavuk köftesi attım onu yicem eşim format attı yeni gelebildim kızlar nerdesiniz ya

Canımm yok bnde sans ((

yok cnm baslıcam temzlk ypmya yarn.. Sakınan göze cop batar mısalı oldum

sen bilirsin canım.nasıl üzüldüğümü bilemezsin insan aynı şeyleri yaşayınca çok etkileniyor yaa.ama birşey diyeyimmi her kime sorsan bende şans olsa der.inan olacağı varsa oluyor.sıkma canını birgün olacak ve günlerce yok ya bende sanş yok falan deyip inanamayacaksın çünkü o bebek ne zamn hayatına girerse girsin hep şansın olacak zaten çünkü allahın mucizesi...çok hayal kurarak umutlanma ama asla olmazda deme ben yaşadım rabbim tez zamanda sanada yaşatsın:)

yinede regli olmazsan testini yenilemeni tavsiye ederim regli olana kadarda dikkatli ol yinede.

Amin cnm yapcak bırsey yok allahtan sual olmaz vardır bıldıgı bakalım ne olcak aralık ayında.. Sende keseyı gor saglıklı bebegın olsun ınsallah..

Herkeze merhaba hatunlar Bugun 3 aydır yaptıgım egzersizlerin faydalarını gördüm hamama gittim herkez sen zayıfladınmı diyor bacaklarıdan hayırrrr sıkılaşmışım kızlaaarr Buda evli, mutlu, çocuklu :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Sevinçcim çok güzelmiş bu yaaa...Offf ne ağladım içim çıktı yaaaAllah ım inş yarabbim ben ve isteyen herkes bu duyguları yaşasın biran önce inşş....

Ok cnm tşk ederiim...ben pıhtılıyım da acaba öyle bi iğe mi felan diyee merak etmiştim..

Canımm yok bnde sans ((

Begümcüm çok üzüldüm cnm yaaa..Ama öyle düşünme olur inş bidaha ki aya..kaçıncı ayki daha korunmadığın..?Bende benzer şeyleri yaşıyorum cnm insan olana kadar olcam mı acaba diye bir sürü belirti arıyo kendinde.. hergün göğüslerime bakıyorum kararma oldu mu ki diye tık yok..bakalım nolcak..Napalım olmazsada öbür aylara bakıcaz artık..Hepberaber atlatıcaz bu günlerimizide inş..Sonrada hamişliklerimizi konuşucaz inş cnm benim...

İnsallah cnm bnm bnde uzgunum ama yapcak bısey yok cnm bn duznsz adet oluorm o yuzdn yumurtlma gnlrmı bılemıom.. 2. Asılamaa artk

İnsallah cnm bnm bnde uzgunum ama yapcak bısey yok cnm bn duznsz adet oluorm o yuzdn yumurtlma gnlrmı bılemıom.. 2. Asılamaa artk

Anladım cnm ben ne kadar söylesem boş ama gerçekten üzülmemeye çalış stres yapmamaya çalış inan etkiliyomuş yaaa..Bende geçen ay olmadı üzüldüm tabii ama napcan bakalım bu ay nolcak umudum yok gibi ama kısmet...

Begümcümmmm
Üzülmek yok rabbim hayırlı zamanda göndercek bebişlerimizi inşallahhh buna inanıyorumm
Bu arada fiyatını sorcaktım sana aşılamanın yaptırırsam bilgi olsun istedim cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…