negatıf cıktı kızlar ben cıkıyorm allaha emanet olun..
çok istedim adı "neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurma" topiği olsun
canim serayinda dedigi gibi Gec dollenme olabilir. Bu kan testimiydi..kac di bhcg degerin?
Herseyin hayirlisi cok uzuluyo insan eminim. Insallah Gec dollenme olmustur, olmasa bile bi dahaki aya guzel sonuclar alirsin insallah.
canım 1.5 yok.. Hayırlısı ben bılıodm bna kızdınız bn bılıodm ılkte olmayacagnı.. Bı dahakı aya kaldı umutlar olsn bn kurana namaza devam olcak hepımızın olacakkkkkkkkk
canim serayinda dedigi gibi Gec dollenme olabilir. Bu kan testimiydi..kac di bhcg degerin?
Herseyin hayirlisi cok uzuluyo insan eminim. Insallah Gec dollenme olmustur, olmasa bile bi dahaki aya guzel sonuclar alirsin insallah.
begümcümmm sakın üzülme umudunuda kaybetme gün doğmadan neler doğargeç döllenme olabilir...olmasada üzme kendini...bizlere söylemek inan kolay gelmio...aynı şeyleri yaşıyoruz...drum bile dedi siz kadınlar çok stres yapıosunuz yumurtlamanıza bile engel oluyosunuz dedi...nolur takma hatta takmayalım kızlaarrrrr
yinede regli olmazsan testini yenilemeni tavsiye ederim regli olana kadarda dikkatli ol yinede.
yok cnm baslıcam temzlk ypmya yarn.. Sakınan göze cop batar mısalı oldum
yinede regli olmazsan testini yenilemeni tavsiye ederim regli olana kadarda dikkatli ol yinede.
sen bilirsin canım.nasıl üzüldüğümü bilemezsin insan aynı şeyleri yaşayınca çok etkileniyor yaa.ama birşey diyeyimmi her kime sorsan bende şans olsa der.inan olacağı varsa oluyor.sıkma canını birgün olacak ve günlerce yok ya bende sanş yok falan deyip inanamayacaksın çünkü o bebek ne zamn hayatına girerse girsin hep şansın olacak zaten çünkü allahın mucizesi...çok hayal kurarak umutlanma ama asla olmazda deme ben yaşadım rabbim tez zamanda sanada yaşatsın:)
amin cnm yapcak bırsey yok allahtan sual olmaz vardır bıldıgı bakalım ne olcak aralık ayında.. Sende keseyı gor saglıklı bebegın olsun ınsallah..
BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
... ... ... ... ... O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım....
merhaba cnm iğne korunma sürecinin pıhtıyla alakası yok tatlım .ben ikinci çocuktan sonra aylık mesigna iğne vuruluyodum hamile kalmamak için bıraktıktan sonra 9. ayda hamile kaldım cnm işte bu benim iğneyle korunma sürecim buydu yani başka bişi değil.
Canımm yok bnde sans((
İnsallah cnm bnm bnde uzgunum ama yapcak bısey yok cnm bn duznsz adet oluorm o yuzdn yumurtlma gnlrmı bılemıom.. 2. Asılamaa artkSevinçcim çok güzelmiş bu yaaa...Offf ne ağladım içim çıktı yaaaAllah ım inş yarabbim ben ve isteyen herkes bu duyguları yaşasın biran önce inşş....
Ok cnm tşk ederiim...ben pıhtılıyım da acaba öyle bi iğe mi felan diyee merak etmiştim..
Begümcüm çok üzüldüm cnm yaaa..Ama öyle düşünme olur inş bidaha ki aya..kaçıncı ayki daha korunmadığın..?Bende benzer şeyleri yaşıyorum cnm insan olana kadar olcam mı acaba diye bir sürü belirti arıyo kendinde.. hergün göğüslerime bakıyorum kararma oldu mu ki diye tık yok..bakalım nolcak..Napalım olmazsada öbür aylara bakıcaz artık..Hepberaber atlatıcaz bu günlerimizide inş..Sonrada hamişliklerimizi konuşucaz inş cnm benim...
İnsallah cnm bnm bnde uzgunum ama yapcak bısey yok cnm bn duznsz adet oluorm o yuzdn yumurtlma gnlrmı bılemıom.. 2. Asılamaa artk
:2::2::2::2:ben hasta oldum çorba kaynatanım bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?