Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aksama kadar mutfaktaydim karisik dolma yaptim
Sarma sardim yimek yidik simdide dusa girecem
Saat 8 de ben bilmem esim bilir var

sevinç pıhtı topiğinden burcu-gen de bu sabah doğuma girmiş.... bu ara bereketli topiğimiz

BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
... ... ... ... ... O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım....

çok güzel. gerçketende öyledrr eminim

Bir gülüş kadar içten,bir gülüş kadar gerçeğim...Kim olduğum ne olduğum,önemli değil...Kendimi ifade edebildiğim yerdeyim hayatın serüveni içinde,kimseden fazla bir şey beklemeyenlerdenim..Ve ben sevildiğim kadar değil,sevebildiğim kadar değerliyim

Merhaba begüm özel mesaj göndermişsin fakat benim onu cevaplayabilmem için sanırım forumda 100 mesaj yazmam lazımmış dolayısıyla gönderemedim burayı takip ettiğini gördüm onun için buraya yazıyorum benimde çok fazla ağrım olduğu söylenemez canım sadece sol göğsümün yanına dokununca biraz agrıyordu ancak öyle çokta büyük bir ağrı değildi sadece çok şişti sanki birbuçuk katı oldular.insan neden hiç belirtim yok diye düşünüyor fakat eğer varsa bebek zaman geçtikçe belirti oluyor.benim aşılmamın 14 günü ve artık kasıklarım ağrımaya başladı öksürünce falan.bugün ikinci kere beta hcg yaptırdım şükürki 2 katından fazla yükselmiş darısı başına inş.olmaz deme inan çok umutlanma ama oluyormuş hiç beklemiyordum ama oldu birde kesesini görürsem rahatlıycam.rabbim sanada nasip edecek inş. çok kaptırma kendini ama allahın izn ile bir gün hepimizin evladı olacak.sormak istediğin birşey olursa sor çekinme çünkü benimde cevabını aradığım bir sürü sorum vardı anlarım seni yani.sonucun iyi olsun inş.güzel sonuçlarını paylaşmanı dilerim.

bende yazmıcan sandım canım cook tesekkur edermm.. evet cok zor bol sorulu bı zaman son 4 gunm kaldı ama ben carsamba yaptrcm kan testı.. dunden berı kasıklarma agrı gırıyo ve belımde agrıyo cnm gogsume gelınce evet cok sıstı ve agrı yapıyoo dedım dun kasıklarım agrııyınca kesın addet olucam dıye cnm sureklı gıdıp tuvalete bakıyorm adet oldum mu dıye yok kaşımı alıyorum kaşım acıdı deyıp aglıyorm burda arkadaslarım var allah razı olsun onlardan cok destek oluyorlar bana.. sende keseyı goor ve hayırlı saglıklı bı bebegın olsun ınsallah cnm.. bı sorum var sana senın ılk asılaman mıydı ve bı hastalıgın varmıydı bende pko var cnm esımde bısey yok.. sımdıden cok tesekkr ederm..

kızlarr gunaydın hayırlı haftalar olsun ınsallah bu hafta hepımız hayırlı haberler alalım huzurlu olalım inşallah..

rapor verıyım hemen dun kahvaltı yaptk dısarda kahvaltıya gıttık sonra pazarda gezdık kasık agrım basladı anıden agrılarr gırdı duramadım ayakta eve geldık.. sonra agrım gecınce baya agladım esımde sınemaya gıdelım dedı moskovanın sıfresıne gttık orda cok guldum eglendım onunda sonu duygusaldı ben ordan cıktık yaklasık 2 saat agladım evde duygusallastım cok anlayamadım kendımı.. sonrada yattım uyudum ve sızlerı cok ozledm hemen eksıklıgınızı hıssettım...

merhabalarrrrrrrrr kızlar nasılsınız?:herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrr olsun .hepinize sevgiler saygılar :87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::119::119::119::119::119:

Kızlar mrblar gene kimse yokk...neyse huuuuuurrr sultancnm sana bişiii sorucam iğneyle korunma süreci ne demek oluyo pıhtıyla alakalı bişey mi acaba..?

merhaba cnm iğne korunma sürecinin pıhtıyla alakası yok tatlım .ben ikinci çocuktan sonra aylık mesigna iğne vuruluyodum hamile kalmamak için bıraktıktan sonra 9. ayda hamile kaldım cnm işte bu benim iğneyle korunma sürecim buydu yani başka bişi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…