sevinç pıhtı topiğinden burcu-gen de bu sabah doğuma girmiş.... bu ara bereketli topiğimiz
evet yaaa şimdi gördüm güncelledim maaşallah
sana yaklaşıyor kızzzzz:18::18::18:
pazartesi sezeryan olacaktı demekki dayanamadı oğlıuş
çok güzel.BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
... ... ... ... ... O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım....
Merhaba begüm özel mesaj göndermişsin fakat benim onu cevaplayabilmem için sanırım forumda 100 mesaj yazmam lazımmış dolayısıyla gönderemedim burayı takip ettiğini gördüm onun için buraya yazıyorum benimde çok fazla ağrım olduğu söylenemez canım sadece sol göğsümün yanına dokununca biraz agrıyordu ancak öyle çokta büyük bir ağrı değildi sadece çok şişti sanki birbuçuk katı oldular.insan neden hiç belirtim yok diye düşünüyor fakat eğer varsa bebek zaman geçtikçe belirti oluyor.benim aşılmamın 14 günü ve artık kasıklarım ağrımaya başladı öksürünce falan.bugün ikinci kere beta hcg yaptırdım şükürki 2 katından fazla yükselmiş darısı başına inş.olmaz deme inan çok umutlanma ama oluyormuş hiç beklemiyordum ama oldu birde kesesini görürsem rahatlıycam.rabbim sanada nasip edecek inş. çok kaptırma kendini ama allahın izn ile bir gün hepimizin evladı olacak.sormak istediğin birşey olursa sor çekinme çünkü benimde cevabını aradığım bir sürü sorum vardı anlarım seni yani.sonucun iyi olsun inş.güzel sonuçlarını paylaşmanı dilerim.
bende yazmıcan sandımcanım cook tesekkur edermm.. evet cok zor bol sorulu bı zaman son 4 gunm kaldı ama ben carsamba yaptrcm kan testı.. dunden berı kasıklarma agrı gırıyo ve belımde agrıyo cnm gogsume gelınce evet cok sıstı ve agrı yapıyoo dedım dun kasıklarım agrııyınca kesın addet olucam dıye cnm sureklı gıdıp tuvalete bakıyorm adet oldum mu dıye yok kaşımı alıyorum kaşım acıdı deyıp aglıyorm burda arkadaslarım var allah razı olsun onlardan cok destek oluyorlar bana.. sende keseyı goor ve hayırlı saglıklı bı bebegın olsun ınsallah cnm.. bı sorum var sana senın ılk asılaman mıydı ve bı hastalıgın varmıydı bende pko var cnm esımde bısey yok.. sımdıden cok tesekkr ederm..[/QUO
evet canım ilk aşılamamdı Bende Pko Eşimdede Oligospermi Var ilk seferde tutması büyük bir şanstı.rabbim sanada sizlerede nasip etsin inş.bende çok olmadı ama adet sancısına benzer sancıları olanlarda varmış forumdan araştırdığım kadarıyla.bu arada benimde kaşım alınırken falan çok canım yandı sanki ağrı eşiğim düştü gibi oldu bu sıralar.hayırlısı inş.her iki ihmalede hazırla kendini sonra insan çok üzülüyor yoksa.Allah Hayırlısı İse Versin(hayırlısı Bu zaman Olsun İnş.)yarın ertesi gün falan yaptır testini aşılamada 12 günün falan herhalde ben 11 gün yaptırmıştım.güzel haberlerini bekliyoruz.bu arada gögüsün şişliği aşılamadan 2 3 gün sonra başlıyorsa olumlu sonuca işaret gibi.forumda öyle okumuştum bendede öle oldu.tekrar görüşmek üzere
bende yazmıcan sandımcanım cook tesekkur edermm.. evet cok zor bol sorulu bı zaman son 4 gunm kaldı ama ben carsamba yaptrcm kan testı.. dunden berı kasıklarma agrı gırıyo ve belımde agrıyo cnm gogsume gelınce evet cok sıstı ve agrı yapıyoo dedım dun kasıklarım agrııyınca kesın addet olucam dıye cnm sureklı gıdıp tuvalete bakıyorm adet oldum mu dıye yok kaşımı alıyorum kaşım acıdı deyıp aglıyorm burda arkadaslarım var allah razı olsun onlardan cok destek oluyorlar bana.. sende keseyı goor ve hayırlı saglıklı bı bebegın olsun ınsallah cnm.. bı sorum var sana senın ılk asılaman mıydı ve bı hastalıgın varmıydı bende pko var cnm esımde bısey yok.. sımdıden cok tesekkr ederm..[/QUO
evet canım ilk aşılamamdı Bende Pko Eşimdede Oligospermi Var ilk seferde tutması büyük bir şanstı.rabbim sanada sizlerede nasip etsin inş.bende çok olmadı ama adet sancısına benzer sancıları olanlarda varmış forumdan araştırdığım kadarıyla.bu arada benimde kaşım alınırken falan çok canım yandı sanki ağrı eşiğim düştü gibi oldu bu sıralar.hayırlısı inş.her iki ihmalede hazırla kendini sonra insan çok üzülüyor yoksa.Allah Hayırlısı İse Versin(hayırlısı Bu zaman Olsun İnş.)yarın ertesi gün falan yaptır testini aşılamada 12 günün falan herhalde ben 11 gün yaptırmıştım.güzel haberlerini bekliyoruz.bu arada gögüsün şişliği aşılamadan 2 3 gün sonra başlıyorsa olumlu sonuca işaret gibi.forumda öyle okumuştum bendede öle oldu.tekrar görüşmek üzere
canım asılamadan 3 gun sonra basladı ve ucunda bıseyler cıktı bılemıyorm kı 15 kasımda asılamam oldu cnm bugun 11.gun carsamba baktrcam dun bırden gırdı agrı sonra gectı bugunde az oluyo ama gıdıyo canım ben hep olumsuz dusundum hıc olumlu dusunmedım kı hazırım her sonuca cunku bı kez yumurtlama takıbı yaptrmstm 15.gun test gununde adet oldum(( o yuzden temkınlıyım ama yok kaşım acıdı yok saclarım dik dik oldu adet olcam hep bu sekıldeym belırsızlık hepsınden kotu olumlu olumsuz sonuc neyse rabbımın bı bıldıgı vardır deyıp beklmek gerek cnm cunku o bılır hayrı şeri.. ama ınsallah guzel haber verırım bu arada ben 22 yasndaym 23 olcm ockta
merhabalarrrrrrrrr kızlar nasılsınız?:herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrr olsun .hepinize sevgiler saygılar :87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::119::119::119::119::119:
hayırlı haftalar canımmm :)
nasılsın tatlım hadi bakalım son 4 gün heyecanlı bekleyiş :18:herşeyin hayırlısı begümcüm cnm benim
canım asılamadan 3 gun sonra basladı ve ucunda bıseyler cıktı bılemıyorm kı 15 kasımda asılamam oldu cnm bugun 11.gun carsamba baktrcam dun bırden gırdı agrı sonra gectı bugunde az oluyo ama gıdıyo canım ben hep olumsuz dusundum hıc olumlu dusunmedım kı hazırım her sonuca cunku bı kez yumurtlama takıbı yaptrmstm 15.gun test gununde adet oldum(( o yuzden temkınlıyım ama yok kaşım acıdı yok saclarım dik dik oldu adet olcam hep bu sekıldeym belırsızlık hepsınden kotu olumlu olumsuz sonuc neyse rabbımın bı bıldıgı vardır deyıp beklmek gerek cnm cunku o bılır hayrı şeri.. ama ınsallah guzel haber verırım bu arada ben 22 yasndaym 23 olcm ockta
CANINI HİÇ SIKMA BELİRTİDE ARAMA İNAN BENDE HİÇ BİRŞEY YOKTU BENİM KASIĞIMI BİRKAÇ KERE SİNEK ISIRIR GİBİ OLDU SADECE OKADAR HATTA DEDİM BENİM KURUNTUM HERHALDE DEVAMDA ETMEDİ BİRKAÇ KERE ÇOK AZ OLDU.BELİRTİ DENEMEYECEK KADAR AZDI.İNAN HARCADIĞIN ZAMAN PARA HİÇ BİRŞEY DEĞİLDE ŞU VARMI YOKMU DİYE BEKLEMEK SABRETMEK RABBİM DÜŞMANIMA YAŞATMASIN.AMA GÜN GELECEK BUNLARI UNUTUCAZ GÜZEL HABERLERLE.STRES YAPMA SONUCUNU MUTLAKA BİLDİR TESTİNİDE KISMETSE ARTIK YAPTIR YARIN FALAN OLMUŞ BAYAA ÇÜNKÜ.KANDA 10 12 GÜNDE ÇIKIYOR AMA TABİ YİNE SEN BİLİRSİN BEN DAYANAMAYANLARDANIM
CANINI HİÇ SIKMA BELİRTİDE ARAMA İNAN BENDE HİÇ BİRŞEY YOKTU BENİM KASIĞIMI BİRKAÇ KERE SİNEK ISIRIR GİBİ OLDU SADECE OKADAR HATTA DEDİM BENİM KURUNTUM HERHALDE DEVAMDA ETMEDİ BİRKAÇ KERE ÇOK AZ OLDU.BELİRTİ DENEMEYECEK KADAR AZDI.İNAN HARCADIĞIN ZAMAN PARA HİÇ BİRŞEY DEĞİLDE ŞU VARMI YOKMU DİYE BEKLEMEK SABRETMEK RABBİM DÜŞMANIMA YAŞATMASIN.AMA GÜN GELECEK BUNLARI UNUTUCAZ GÜZEL HABERLERLE.STRES YAPMA SONUCUNU MUTLAKA BİLDİR TESTİNİDE KISMETSE ARTIK YAPTIR YARIN FALAN OLMUŞ BAYAA ÇÜNKÜ.KANDA 10 12 GÜNDE ÇIKIYOR AMA TABİ YİNE SEN BİLİRSİN BEN DAYANAMAYANLARDANIM
canım bende baktırmak ıstıyorum ama korkyyormmm( evet rabbım kımseyı boyle bekletmesın coook zor belırsızlıkk bı yanım gıt baktır dıyo bı yanım yok begum bosver dıyo :)
Kızlar mrblar gene kimse yokk...neyse huuuuuurrr sultancnm sana bişiii sorucam iğneyle korunma süreci ne demek oluyo pıhtıyla alakalı bişey mi acaba..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?