Geçmiş olsun cnmm
Benimde öyle bi çorba yapamım bile olmuyoo we hastayken tek olduğumu daha çok hissediyorum
Rabbim hepimize sağlık sıhhat wersinn
geçmiş olsun hatunummm oyyy kıyamam kii
Kizlar Ben 4444 Salat-i tefriciyelerimi bu mubarek gunlerde bitirmeyi cok istiyordum. Allahima binlerce sukurler olsun bitirdim, namazimida kildim, Yuce Rabbim Yuce Katinda Kabul etsin insallah. Sizde Amin dermisiniz?? :))
Buarada Allahim siz burdaki arkadaslarimdan razi olsun. Ozellikle bu duada katkisi bulunan sewinc, beydaglim, nazom dan. Rabbim hepinizin gonlune gore versin. Hepimize saglikli hayirli eli ayagi duzgun evlatlar versin insallah. Hasta olanlara sifa dertli olanlara deva versin. Biz aciz kullari olarak yaptigimiz gunahlari Yuce Rabbim affetsin. Yaptiklarimizdan dolayi bizi cezalandirmasin, evlat hasretiyle bizi yakmasin.
Hayirli saglikli evlatlarimizla birlikde mutlu huzurlu saglikli ve hayirli bir hayat versin insallahhh. Aminnnnnn.
oyyy kuzum ben sana yaparım çorbaaaa:2::2::2::2:ben hasta oldum çorba kaynatanım bile yok
Geçmiş olsun cnmm
Benimde öyle bi çorba yapamım bile olmuyoo we hastayken tek olduğumu daha çok hissediyorum
Rabbim hepimize sağlık sıhhat wersinn
canımsın çok üzgünüm, çok moralin bozulmuştur eminim ama bu işler böyle Allah ol demeden olmuyo, inşallah geç döllenmedir..daha var gününe ama diilse de yani negatifsede ümidini hiç kaybetme,Allaha çok şükür yumurtlayabiliyosun bigün mutlaka alırsın güzel haberi...negatıf cıktı kızlar ben cıkıyorm allaha emanet olun..
geçmiş olsun paşammmm noldu sana..yakın olsaydık sana güzel bi tarhana yapardım...:2::2::2::2:ben hasta oldum çorba kaynatanım bile yok
canımsın çok üzgünüm, çok moralin bozulmuştur eminim ama bu işler böyle Allah ol demeden olmuyo, inşallah geç döllenmedir..daha var gününe ama diilse de yani negatifsede ümidini hiç kaybetme,Allaha çok şükür yumurtlayabiliyosun bigün mutlaka alırsın güzel haberi...
geçmiş olsun paşammmm noldu sana..yakın olsaydık sana güzel bi tarhana yapardım...
başakkk sevinççççç huhuuuu napıyosunuz sessiz sessiz.
:2::2::2::2:ben hasta oldum çorba kaynatanım bile yok
oyyy kuzum ben sana yaparım çorbaaaa
aynen bende hasta bile olsam kendi çorbamı kendim yaparım kimseden hayır yok kimsem yokki burda
Kizlar Ben 4444 Salat-i tefriciyelerimi bu mubarek gunlerde bitirmeyi cok istiyordum. Allahima binlerce sukurler olsun bitirdim, namazimida kildim, Yuce Rabbim Yuce Katinda Kabul etsin insallah. Sizde Amin dermisiniz?? :))
Buarada Allahim siz burdaki arkadaslarimdan razi olsun. Ozellikle bu duada katkisi bulunan sewinc, beydaglim, nazom dan. Rabbim hepinizin gonlune gore versin. Hepimize saglikli hayirli eli ayagi duzgun evlatlar versin insallah. Hasta olanlara sifa dertli olanlara deva versin. Biz aciz kullari olarak yaptigimiz gunahlari Yuce Rabbim affetsin. Yaptiklarimizdan dolayi bizi cezalandirmasin, evlat hasretiyle bizi yakmasin.
Hayirli saglikli evlatlarimizla birlikde mutlu huzurlu saglikli ve hayirli bir hayat versin insallahhh. Aminnnnnn.
anaaam kız başak kaçtınnnn bende geçmişe baktım geldim iyiyim kuzum
kocişle çay içiyozzz
canımsın çok üzgünüm, çok moralin bozulmuştur eminim ama bu işler böyle Allah ol demeden olmuyo, inşallah geç döllenmedir..daha var gününe ama diilse de yani negatifsede ümidini hiç kaybetme,Allaha çok şükür yumurtlayabiliyosun bigün mutlaka alırsın güzel haberi...
geçmiş olsun paşammmm noldu sana..yakın olsaydık sana güzel bi tarhana yapardım...
başakkk sevinççççç huhuuuu napıyosunuz sessiz sessiz.
afiyet olsun,valla okudu okudu kaçtı başak hanım..olişi ağlamıştır belkide...
Begüm kuzum naptın normale döndün mü biraz..:26:moral nasıı...
derya napıyosunsürekli okuyorum pıhtılaşmayla ilgili araştırmalarını sorularını filan ama gelişmeleri bilmiyorum cnm.
Sagol canım allah razı olsn cok agrım var kac saattır agladm azcık rahatladım nasıp degılms korkum tupe gecmk korkuorm o zorumarım 2 de tutar cnm.. Anladıgım tek sey % 98 kalıtelı spermden tek bırının tutmamasının nedenı allah ol dememesi.. Bı soz varya ıstedıgınız bısey olmuyorsa uzulmeyın daha hayırlısı olacaktır dıye.. Ama bastan berı bılıyodm ılkte tutmayacagına.. Saka gıbı 1.5 cıktı 3 olsa tekrarlıcaktı doktor kanı ama.. Allah razı olsn destek olan herkesdn
Canımmm ıyıym allaha şükür insallah senden sızlerden güzel haberler alırım
derya napıyosunsürekli okuyorum pıhtılaşmayla ilgili araştırmalarını sorularını filan ama gelişmeleri bilmiyorum cnm.
Cnm saol..Valla dumancım bıraktım yaa off düşün düşün stres oluyorum..İlk düşükten sonra kan testinde pıhtı çıktı doktor az dedi ama iğne dedi biliyosun..Bakalım bekliyorum hamile kalırsam doktora tekrar gidicem günüm gelmedi daha gecikirse bakıcaz artık...Allah hayırlısını versin inş..Doktor hamile kalmadan bişiiye gerek yok dedi bende bekliyorum ölee:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?