Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Geçmiş olsun cnmm
Benimde öyle bi çorba yapamım bile olmuyoo we hastayken tek olduğumu daha çok hissediyorum
Rabbim hepimize sağlık sıhhat wersinn

geçmiş olsun hatunummm oyyy kıyamam kii

kızlar sagolun üşüyorum terliyourm vucudum sapııtıeşim gelmedi aradın gelince ararım dedi saatli işi yokki yawugraşım yok keşke şöyle minnacık ugraşım olsa
rabbim hepimize şifa versin işşallahhhhhh

aminnn aminn amin Allahım ne muradımız varsa gerçekleştirsin

:2::2::2::2:ben hasta oldum çorba kaynatanım bile yok
oyyy kuzum ben sana yaparım çorbaaaa
Geçmiş olsun cnmm
Benimde öyle bi çorba yapamım bile olmuyoo we hastayken tek olduğumu daha çok hissediyorum
Rabbim hepimize sağlık sıhhat wersinn

aynen bende hasta bile olsam kendi çorbamı kendim yaparım kimseden hayır yok kimsem yokki burda

negatıf cıktı kızlar ben cıkıyorm allaha emanet olun..
canımsın çok üzgünüm, çok moralin bozulmuştur eminim ama bu işler böyle Allah ol demeden olmuyo, inşallah geç döllenmedir..daha var gününe ama diilse de yani negatifsede ümidini hiç kaybetme,Allaha çok şükür yumurtlayabiliyosun bigün mutlaka alırsın güzel haberi...

geçmiş olsun paşammmm noldu sana..yakın olsaydık sana güzel bi tarhana yapardım...

başakkk sevinççççç huhuuuu napıyosunuz sessiz sessiz.

anaaam kız başak kaçtınnnn bende geçmişe baktım geldim iyiyim kuzum
kocişle çay içiyozzz

oyyy kuzum ben sana yaparım çorbaaaa

aynen bende hasta bile olsam kendi çorbamı kendim yaparım kimseden hayır yok kimsem yokki burda

Paşaa geçmiş ols cnmm...Kız kocişlerini yapmiyiimiiii çorbaa...Söylesenize yapsııınbenimki sağolsun bana çorba yapar ballı süt kaynatır meyve getiriiir...

Cnm Allah kabul etsin inş... yardımcı olan ark Allah razı olsun valla ne güzell

Sagol canım allah razı olsn cok agrım var kac saattır agladm azcık rahatladım nasıp degılms korkum tupe gecmk korkuorm o zor umarım 2 de tutar cnm.. Anladıgım tek sey % 98 kalıtelı spermden tek bırının tutmamasının nedenı allah ol dememesi.. Bı soz varya ıstedıgınız bısey olmuyorsa uzulmeyın daha hayırlısı olacaktır dıye.. Ama bastan berı bılıyodm ılkte tutmayacagına.. Saka gıbı 1.5 cıktı 3 olsa tekrarlıcaktı doktor kanı ama.. Allah razı olsn destek olan herkesdn

derya napıyosun sürekli okuyorum pıhtılaşmayla ilgili araştırmalarını sorularını filan ama gelişmeleri bilmiyorum cnm.

Hayatım, 3 defa hamile kalıpta 3 ündede bebeklerimi kaybettim!!!!
Çok samimiyetle söylüyorum bu öyle bir süreçki keşke hamile kalmadan
bekleseydim diye biliyorsun çok yıpratıcı üzücü tam bir yıkım!!
O yüzde Rabbimden hayırlısını istemeyi öğrendim çok şükür
Herşeyin bir vakti zamanı var o yüzden benim içinde
senin içinde diğer Arkadaşlarım içinde Vakti zamanını beklemek
sabretmekten başka bir şey yok . Allahım hepimiz için
Hayırlısını versin. Her işte bir hayır vardır bunu unutma.
Daha yaşın çok genç tecrübe edindikçe ne demek istediğimi
daha iyi anlayacaksın. Sakın üzülme olupta kaybetmek inan daha acı!!

ağlamak rahatlatıyosa ağla rahatla canım...kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum,herşeyde bi hayır vardır... 3 tane kayıbım oldu hepsinde böyle teselli ettim kendimi, ne bileyim belki olsa sakat olacaktı gibi her türlü ihtimal geldi aklıma..hayırlısı ne zamansa doğru zamanda gelsin bebeğin inşallah... en kötü adet olduktan sonra tedavine devam edeceksin,olana kadar yolu var... seviyorum seniiii

derya napıyosun sürekli okuyorum pıhtılaşmayla ilgili araştırmalarını sorularını filan ama gelişmeleri bilmiyorum cnm.

Cnm saol..Valla dumancım bıraktım yaa off düşün düşün stres oluyorum..İlk düşükten sonra kan testinde pıhtı çıktı doktor az dedi ama iğne dedi biliyosun..Bakalım bekliyorum hamile kalırsam doktora tekrar gidicem günüm gelmedi daha gecikirse bakıcaz artık...Allah hayırlısını versin inş..Doktor hamile kalmadan bişiiye gerek yok dedi bende bekliyorum ölee:26:

bence günde bir tane folbiol ve coraspin iç bişe olmaz zararlı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…