Bende iyiyim cnm
Akşama misafirlerim war eşimin akrabaları
Kaynoşuda çağırdım sende gel die
Şimdide ewi temizlicem
Bthcg 17 pozitif cnmm 5ten sonrası pozitiff
İnşallahh gerçekleşirr mutluluğunla bizde mutlu oluruzz cnmm
Ohh afiiyet olsun size cnmm
Bn iiiyim bildiğin gibi
Bebiş nasıll yaman beyy
Belirtu olmasi gerekmiyir cok erken Belirtu icin. Bence sen kanda baktir carsamba gunuuu :)
Hosgelmissin canimm iyiyiz sen nasilsin ?
Selam canim iyiyiz sen nasilsin bebis nasil? Ohhh gez bakalim bebisle:)
:)))) yaa seni seviyim sanirsam Ben pasam... Heee cayimi aldim dinliuom:))
Amin misafirsiz olmaz canim
Kiz masallah su yaptigin nefis seylerden bana da gonderiver
canım bende baktırmak ıstıyorum ama korkyyormmm( evet rabbım kımseyı boyle bekletmesın coook zor belırsızlıkk bı yanım gıt baktır dıyo bı yanım yok begum bosver dıyo :)
Ben Testi Yaptırıcağım Gün İnan Bana Aynen Senin Gibi Düşünüyordum.Kardeşime Mesaj Attım Dedimki Hem Meraktan Ölüyorum Hemde Sonucu Düşündükçe İçim Parçalanıyor.İnanki Bana Böyle Yazdım Ona dedimki Gel Bana Sonucu Alınca Beraber Ağlayalım Dedim.nerden Bilebilirdimki Sevinçten Ağlıyacağımı Rabbim İnşallah Sanada Yaşatır.stres yapma.ortada bir gerçek var er yada geç öğreneceksin.KOrkma Hayırlısını Dile olmazsa Bi daha Olur De Ne bileyim Arkadaşım Düşünerek İçine Dert Etme Yani.Bizide Merakta Bırakma Tabi:)
Basakk kiz su hamilelik takvimini kaldir benim takvimden koy
Ege ne kadarlik oldugunu takip edekbos bos cene calacaana
Dogum hikayeni yazaydin gerci ben eksiksiz yazmistim ama
Neyyyyseeee
Kizlar Ben 4444 Salat-i tefriciyelerimi bu mubarek gunlerde bitirmeyi cok istiyordum. Allahima binlerce sukurler olsun bitirdim, namazimida kildim, Yuce Rabbim Yuce Katinda Kabul etsin insallah. Sizde Amin dermisiniz?? :))
Buarada Allahim siz burdaki arkadaslarimdan razi olsun. Ozellikle bu duada katkisi bulunan sewinc, beydaglim, nazom dan. Rabbim hepinizin gonlune gore versin. Hepimize saglikli hayirli eli ayagi duzgun evlatlar versin insallah. Hasta olanlara sifa dertli olanlara deva versin. Biz aciz kullari olarak yaptigimiz gunahlari Yuce Rabbim affetsin. Yaptiklarimizdan dolayi bizi cezalandirmasin, evlat hasretiyle bizi yakmasin.
Hayirli saglikli evlatlarimizla birlikde mutlu huzurlu saglikli ve hayirli bir hayat versin insallahhh. Aminnnnnn.
kızlar ben gıdıom hastaneye teste hadı dua edın bana :)
ayyy içimdeki ses bana olumsuz hiçbişey sölemiyo ama belli olmuyoki bu işler...inşallah bebişin tutunmuştur..
Kendi sonucumu bekler gibi heyecanlandım.allah gönlüne göre versin inş.heyecanlanma.ne zamn arayacaklar acaba
begum naptin tatlim ?sonuc icin kan verdin mi?
yok cnm aramadılar(((
ararlar kısa zamnda.iki saat sonra çıkar diyorlar benim hastanemde ama hep birbuçuk saatte çıktı.aramazlarsa sen ara örneği verdiğin saatten iki saat sonra.
negatıf cıktı kızlar ben cıkıyorm allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?