Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol tatlım iyiyiz ikimizde çok şükür.minik kuşumu bekliyom az kaldı.

slm tatlım bizde iyiyiz bebişimle .dimi son günlerim az daha gezeyim cnm

Kizlar Ben 4444 Salat-i tefriciyelerimi bu mubarek gunlerde bitirmeyi cok istiyordum. Allahima binlerce sukurler olsun bitirdim, namazimida kildim, Yuce Rabbim Yuce Katinda Kabul etsin insallah. Sizde Amin dermisiniz?? :))

Buarada Allahim siz burdaki arkadaslarimdan razi olsun. Ozellikle bu duada katkisi bulunan sewinc, beydaglim, nazom dan. Rabbim hepinizin gonlune gore versin. Hepimize saglikli hayirli eli ayagi duzgun evlatlar versin insallah. Hasta olanlara sifa dertli olanlara deva versin. Biz aciz kullari olarak yaptigimiz gunahlari Yuce Rabbim affetsin. Yaptiklarimizdan dolayi bizi cezalandirmasin, evlat hasretiyle bizi yakmasin.
Hayirli saglikli evlatlarimizla birlikde mutlu huzurlu saglikli ve hayirli bir hayat versin insallahhh. Aminnnnnn.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam cici anne nasılsın kıs? sexliğin geri geldimi bacım göbüş gidince hııııııııııııııııbaşakcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbu arada bebişin nasıl tatlım?

yoktum bikaçgündür..neler oldu neler bitti bakayım..

bu arada evlilik yıldönümümüzü kutlayamadık..daha doğrusu romantik bi yemek yiyemedik..ctesi akşamı eşimle çarşıya gittik geldik..alışveriş yaptık..dünde çıktık..eşime bişeler aldık eve geldik..kaynoş eşim ve ben oturduk çay içtik fındık yedik..çok romantik dimi : )

negatıf cıktı kızlar ben cıkıyorm allaha emanet olun..

begümcümmm sakın üzülme umudunuda kaybetme gün doğmadan neler doğar geç döllenme olabilir...olmasada üzme kendini...bizlere söylemek inan kolay gelmio...aynı şeyleri yaşıyoruz...drum bile dedi siz kadınlar çok stres yapıosunuz yumurtlamanıza bile engel oluyosunuz dedi...nolur takma hatta takmayalım kızlaarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…