Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eyşan zeynepp
çok güzellllllllllllllllllllll

eyşan : Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü
zeynep : Değerli taşlar, mücevher

adıyla yaşasın inşallah eyşan hanım

anlamları çok güzel dimi,,ayrıca eyşan çok asil bi isim gibi geliyo kulağıma..çok heyecanlıyım bu kararı verdiğimizden beri inşallah soğumayız zamanla yaaa:26:

anlamları çok güzel dimi,,ayrıca eyşan çok asil bi isim gibi geliyo kulağıma..çok heyecanlıyım bu kararı verdiğimizden beri inşallah soğumayız zamanla yaaa:26:

yok kızzzzz ne soğuyacaksınız eyşan süperrrrrrrrrrrr
zeynep ismi zaten harikaaaaaaaaa

inşallahh kızzzzzz bu ay yımırta takibi yapacak toktur

Kızlar bu arada en son doktora gittiğimde geçen hafta doktor baktı rahim kalınlaşmış dedi..yumurtalarımıda görmedi çatlamış demiştiii yaa siz ne diirsiniiiiiz şşimdiii acep yorumlar neeyyyyyyy:26::26::18:

kızzz hamilemisin yoksa bana öyle geliyiiiiiiiiiiiiii:18::18:

amin canım sağolasın Allah herkese nasip etsin sağlıklı bi bebek...kadın doğumcular pek önemsemiyolar ama canım bu bi gerçek, riskli gebelik uzmanları bi biliyo durumun ciddiyetini... benim dr um tüp bebek uzmanı, adam hiç önemsemiyodu pıhtılaşmayı... 3.de 2 tane riskli gebelik uzmanına gittim gizlice..2 dr da iğne corasprin dedi,hematolog da pıhtılaşmamın dozunun çok ciddi oldugunu anlattı, ben yine aynı k.doğumcuya gittim ama iğne olayını ona bırakmadım... iğne senin yararına olur bi zararı olmaz, sen her ihtimali değerlendir...
inşallahh kızzzzzz bu ay yımırta takibi yapacak toktur
hadi hayırlısı o da ilginç dimi dr belirliycek ilişki gününü:))

yok kızzzzz ne soğuyacaksınız eyşan süperrrrrrrrrrrr
zeynep ismi zaten harikaaaaaaaaa

öyle deme kız bu kaçıncı ismi oldu kızımın
aylin zeynep,
defne zeynep,
zeynep duru
veee eyşan zeynep.
zeynep sabit eleman

Son düzenleme:

geçen hafta düzenli çalışma olmuşmuydu??? hamile olabilirsin canımmmm inşallahhh:18:

kızzz hamilemisin yoksa bana öyle geliyiiiiiiiiiiiiii:18::18:

AyyyyyAllah mı söyletti sevinciiiiiim bilmiyeeeeem bilmiiiyeeeem herzamanki gibi umutluyum ama inş yaa hayırlısı olsun bakalım gögüs acımasından başka bişii yok şuan ama beklicez artık napaaam regli ağrısıda olabilir...:18::18:

Evet bende riske atmamayı düşünüyorum cnm yaaa en doğrusu..Bence en güzeli eyşan zeynep olmuşşşş

anaaa kedi gelmiş kız nasıl geri döndün hesap kapatılmıştı yeni açtığuında ikinci üyalik dedi gittiydi neler oluyiii bacım

kızlarrrrrr açtırdım nikimi. Sistem fazla ceza vermiş. Diğeri iptal etirttim

begümümmmmmm üzülme sakınnnn sakınn... Allahın izniyle elebbete olucak umutsuzluk yok asla

Son düzenleme:
riske girecek bi durum diilki canım Allah korusun bebek valla gözün göre göre kalbi yavaşlıyo filan çok üzücü allah yaşatmasın

Valla çalıştık ayıptiir söylemesii ama bakıcaz artık:18::26:
hadi hayırlısı inşallah olmuştur....

kedicim hoşgeldin sevindim cezanın kalkmasına..

kızlar bende kaçar geç oldu uykum geldi.görüşürüz kendinize iyi bakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…