uygula valla kız ne kaybedersin... valla her seferinde de bu yolla erken döllenme oldu,adetime 1 hafta varken öğreniyodum hamile oldugumu
eyşan zeynepp
çok güzellllllllllllllllllllll
eyşan : Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü
zeynep : Değerli taşlar, mücevher
adıyla yaşasın inşallah eyşan hanım
anlamları çok güzel dimi,,ayrıca eyşan çok asil bi isim gibi geliyo kulağıma..çok heyecanlıyım bu kararı verdiğimizden beri inşallah soğumayız zamanla yaaa:26:
inşallahh kızzzzzz bu ay yımırta takibi yapacak toktur
Kızlar bu arada en son doktora gittiğimde geçen hafta doktor baktı rahim kalınlaşmış dedi..yumurtalarımıda görmedi çatlamış demiştiii yaa siz ne diirsiniiiiiz şşimdiii acep yorumlar neeyyyyyyy:26::26::18:
amin canım sağolasın Allah herkese nasip etsin sağlıklı bi bebek...kadın doğumcular pek önemsemiyolar ama canım bu bi gerçek, riskli gebelik uzmanları bi biliyo durumun ciddiyetini... benim dr um tüp bebek uzmanı, adam hiç önemsemiyodu pıhtılaşmayı... 3.de 2 tane riskli gebelik uzmanına gittim gizlice..2 dr da iğne corasprin dedi,hematolog da pıhtılaşmamın dozunun çok ciddi oldugunu anlattı, ben yine aynı k.doğumcuya gittim ama iğne olayını ona bırakmadım... iğne senin yararına olur bi zararı olmaz, sen her ihtimali değerlendir...Çooook güzel..eyşan ismini çok severiim inş bahtıda adı gibi güzel olsun...Allah sağlıklı doğumlar versin..Cnm benim mthrf 1298 heterozigot ben kadın doğumcuma bana doktor böyle dedi dedim o da başka bi doktor ark aradı sordu o da iğne dediii...
hadi hayırlısı o da ilginç dimi dr belirliycek ilişki gününü:))inşallahh kızzzzzz bu ay yımırta takibi yapacak toktur
yok kızzzzz ne soğuyacaksınız eyşan süperrrrrrrrrrrr
zeynep ismi zaten harikaaaaaaaaa
Kızlar bu arada en son doktora gittiğimde geçen hafta doktor baktı rahim kalınlaşmış dedi..yumurtalarımıda görmedi çatlamış demiştiii yaa siz ne diirsiniiiiiz şşimdiii acep yorumlar neeyyyyyyy:26::26::18:
duman bu gidişle kıza zeynep dersiniz olur biter
ama eyşanı çok beğendimm
valla olacağı o sonunda..zaten çocuk diyodur manyak bunlar her hafta farklı bi isimle sesleniyolar bana
kızzz hamilemisin yoksa bana öyle geliyiiiiiiiiiiiiii:18::18:
amin canım sağolasın Allah herkese nasip etsin sağlıklı bi bebek...kadın doğumcular pek önemsemiyolar ama canım bu bi gerçek, riskli gebelik uzmanları bi biliyo durumun ciddiyetini... benim dr um tüp bebek uzmanı, adam hiç önemsemiyodu pıhtılaşmayı... 3.de 2 tane riskli gebelik uzmanına gittim gizlice..2 dr da iğne corasprin dedi,hematolog da pıhtılaşmamın dozunun çok ciddi oldugunu anlattı, ben yine aynı k.doğumcuya gittim ama iğne olayını ona bırakmadım... iğne senin yararına olur bi zararı olmaz, sen her ihtimali değerlendir...
hadi hayırlısı o da ilginç dimi dr belirliycek ilişki gününü:))
öyle deme kız bu kaçıncı ismi oldu kızımın
aylin zeynep,
defne zeynep,
zeynep duru
veee eyşan zeynep.
zeynep sabit eleman
duman bu gidişle kıza zeynep dersiniz olur biter
ama eyşanı çok beğendimm
geçen hafta düzenli çalışma olmuşmuydu??? hamile olabilirsin canımmmm inşallahhh:18:
kızlarrrrrr açtırdım nikimi. Sistem fazla ceza vermiş. Diğeri iptal etirttim
begümümmmmmm üzülme sakınnnn sakınn... Allahın izniyle elebbete olucak umutsuzluk yok asla
daha doğmadan psikolojisini bozdunuz
riske girecek bi durum diilki canım Allah korusun bebek valla gözün göre göre kalbi yavaşlıyo filan çok üzücü allah yaşatmasınAyyyyyAllah mı söyletti sevinciiiiiim bilmiyeeeeem bilmiiiyeeeem herzamanki gibi umutluyum ama inş yaa hayırlısı olsun bakalım gögüs acımasından başka bişii yok şuan ama beklicez artık napaaam regli ağrısıda olabilir...:18::18:
Evet bende riske atmamayı düşünüyorum cnm yaaa en doğrusu..Bence en güzeli eyşan zeynep olmuşşşş
hadi hayırlısı inşallah olmuştur....
Valla çalıştık ayıptiir söylemesii ama bakıcaz artık:18::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?