Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Derrya insallah hamissindir kizzz..:18:
Bende tik yok bakalim bekliyos :18:doktor 10 gun bekle dediydi gecen Sefer Boyle geciktiginde

Pasam napiyosun canim Rapor gormedim gecmise bakiiimmi varmi raporun yoksa bakmiycem

Beydaglim hatun nerdesin ?

Begum bencede testi tekrarlamani isteyebilirdi doktorun...

oyyy kuzum ben sana yaparım çorbaaaa

aynen bende hasta bile olsam kendi çorbamı kendim yaparım kimseden hayır yok kimsem yokki burda
sagol bebem benim

canım teşekkür ederim bu arada kzının ismide güzelmiş aferim
canım eşim yeni geldi işten allah var yapar ama iyiyim ama üstümde kırıklık var ya :2::2:yarın ablama gidicem oglumu görmeye çok özledimde
canım sevincin dedigi gibi inan bizim yerimizde olmak hiç istemezdin bak bana 3 bebek 5 ayına kadar taşıdım tekmelerini duydum onları hissettim 2 oglumu görmedim kızımı gördüm minnacık bedeniyle yatıyordu inan benim yerimde olmaz istemedin nedenmi rahimimi diktirdigimde korka korka girdim amaliyata uyandıgımda dayanılmaz bir agrı yataga çakılı kaldım ama yetmedim yetemedim yavrumainan yeşil renkleri göresim yok her göz kapadıgımda ömürüm karşıma geliyor kızım dursaydı 1 yaş dicekti senin en azından şansım var beterin beteri var hem herşey için geç degil rabbim okadar büyükki bir bakmışsın mucizeni gönderiri ne dersin hadi ama sil göz yaşlarını vallahi küçük müçük demem yersin şaplagıbak benimde oluyor ama ilerisi gelmiyor şimdi ise korkumdan vesile olamıyorum ben

canım rapor verdim geriye gitmene gerek yok hiç bir iş yapmadım bugün yarının raporunu veriyorum şimdi sana merak etme
allah nasip ederse sabah erkenden kalkıcem eşimle kahvaltı yapıcem onu işe göndericem ben ablama gidicem oglumu özledim ablamla paara gidicem gezip tozucem akşama yemek derdim yok yeni gelin yemege alıcek bizi yarın eve gelmem 7 bulur akşam namazını kılar çıkarım ablamdan dedikodu şamata vs yaparız artıkşimdi eşim sofrada kızlar kaldırıyım siniyi çay içiyor pc işi var benim çıkmam laızm işşallah bugün evcilik oynarız bakalım kendinize iyi bakın geç girerim kkya haberiniz ola ablamda namazı kılar eve gelri yaasıyı kılar otruurm başına 7 takım ayazarım önce sonra buraya gelir yazarım yarının raporunu verdim kızlar şimdiden söylüyüm ben kaçtım k.i.b sonra bir lare sevişirik artık

Bi lare sevisirikkk :))

Pasam cok yogun bi gun masallah kolay gelsin sana

Ben Rapor veriiimmmm

Bende tik yok, hakkimda hayirlisi olsun bekliyosss bakalim insallah hep guzel haberler vermek nasip olur

Neyse, bugun is yok guc yok

Esime kahvalti hazirliycam
Kahvalti yapicezz
Sonra ise gidecek
Bulasiklari yikiycem, evi supurcem silcem, sonra carsiya gitcem, kendime pantolon aliim diyorum
Sonra eve gelicem aksam yfmegi yapcem
Kkya gircem
Aksamada seksenleri izliycem,
Is yeriyle ilgili kagitlari hazirliycemmm.
Benden bu kadarrr

Begümcümmmm
Üzülmek yok rabbim hayırlı zamanda göndercek bebişlerimizi inşallahhh buna inanıyorumm
Bu arada fiyatını sorcaktım sana aşılamanın yaptırırsam bilgi olsun istedim cnmm

uzulmuyrm artık cnm elden bısey gelmz. medıcana da 1500 e geldı bana ama ıkı kutu ıgne harcadım ıgne 250 bı kutusu hastanede 750 aldı 250 de dıger ılaclar..

sıldım ablam gozlermı...artık aglamıyorm gcms olsun sanada cok 22 yasndaym oluck elbet olucak 2.asılamama bslcam adet olım de... senın yasadklarn coook daha zor be cook umarım hepmızn bebegı en kısa surede gelırr

kızlar ben dıp kose bucak saat 6 dan berı temızlık yaptm sımdı kuzenıme gıdıorm cam ları sıldm bı salonum kaldı o cok buyuk onnu yarna bıraktmm.. ıyıyımm ben hep hayırlısıysa ver allahım dedım rabbım bana hayırlısını verıcek ınsallah.. adetmı beklıorm olunca 2.asılama ma baslıcam aallaha emnaet oln

uzulmuoyrm cnm artkk
Bana bakk biraz gül gıııı. daha gençeçik körpeciksin. şu Çocuk yapıcam ay ya gene olmassa pskolojısınden kurtul. İş gibi yapma kafandan sil bunları. Güzel rahat eylenceli Geceler geçirin. aklında sürekli çocuk olmasın. Ve şu çok onemlıymış, Erkekte kadınında üremesinde en buyuk etken birleşme esnasında İkinizinde aynı anda boşalması Çok önemli bir faktörmüş. Milliyet kadında okumuştum.

riske girecek bi durum diilki canım Allah korusun bebek valla gözün göre göre kalbi yavaşlıyo filan çok üzücü allah yaşatmasın

hadi hayırlısı inşallah olmuştur....

Dumancım yanlış anladın sen heralde canım ben hamile kalırsam riske atmıcam iğne olurum demiştim zaten..tavsiyeler için teşekkürle tatlıım

Mrb kızlar kimsede yok rapor veriyiim barii..Misafir vardı bende bugün...çay dedikodu pasta börek derken şiştim valla...Sonra markete gidip alışveriş yaptım..eve geldim yimek yaptım..şimdi kocişi bekliyorum...Bu arada sadece göğüs ağrım var o da bana regl hatırlatıyo..sanki regl olucam hissi veriyoooo pppüüüüüüffneyse hanımlar benden böyle işte.....

Ahhh cnm benim yaaa daha yaşında küçükmüş bişii olmaz hemen koy vermiştin kendini sanki yaşı geçiyoo...neyse toparlandığına sevindim canım

aferim sana gözüme girdinbende hep gezdim bugün ayaklarım agrıdı be gez gez dur
aferim devam et böyle işşallah allahım sana saglıklısından gelicek bedenine sen merak etme
kız bensiz nasıl yersin okadar mamalrı aşk olsun he nasıl geçti acaba bogazından

ben varım işine yararsam ama çıkmak zorndayım eşim geldibugün yemege davatliyiz allaha şükür ilk defa hazıra konucemneyse mutfagı topluyum ben ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…