aferim sana gözüme girdinbende hep gezdim bugün ayaklarım agrıdı be gez gez dur
aferim devam et böyle işşallah allahım sana saglıklısından gelicek bedenine sen merak etme
kız bensiz nasıl yersin okadar mamalrı aşk olsun henasıl geçti acaba bogazından
ben varım işine yararsam ama çıkmak zorndayım eşim geldibugün yemege davatliyiz allaha şükür ilk defa hazıra konucem neyse mutfagı topluyum ben ben kaçtım
BEGÜM canım bebeğin inşaallah en hayırlı zamnda gelir ve sımsıkı tutnur sana,sakın üzme kendini
kızlar ne var ne yok,gerçi kimsecikler yok ama sorayım didim
gördüğün topik bazen boşboş kalıyo böyle ...
bnde değişik hiçbişey yokk..aynı tass aynı hamam..
sen nasılsınn
BEGÜM canım bebeğin inşaallah en hayırlı zamnda gelir ve sımsıkı tutnur sana,sakın üzme kendini
kızlar ne var ne yok,gerçi kimsecikler yok ama sorayım didim
Nerdesin giiii ?
Eski performansin yok, ne zaman baksam karsilasamiyoss
Kirmizilarla basbasami Kalmak istiyorsun?
Beydaglim kuzum yaaa burcu-gen varya dogurmus o Kadar sevindimki biz ayni donemde yazisiyoduk hep..
Insallah sira bizede gelecek:)
Gelicekmi??
Poly nasilsin canim?
Topik gercekdende cok sakin bu son zamanlarda
Poly nasilsin canim?
Topik gercekdende cok sakin bu son zamanlarda
İnş..gelir cnm hepimiz için hayırlısı olsun
Doğru söylüyosun cnm geliyorum kimse yokKıızlaaaaaaarrrrrrrr bişiy sorucaam sizleree benim karnımın alt kısmında ağrı var sebebi ne olabilir acaba hamilelik belirtisi olabilir mi..reglimde yaklaşıyo ama regl olurken karnım ağrımazdı kasık ve göğüslerim ağğrırdı..Ara ara az kasık ağrımda oluyo ama karnımın alt kısmı çok ağrıyo..korkuyorumm:18::18:kötü bişey olmasıın:18:hep aklıma kötü şeyler geliyooo yaa niyee güzel bişey gelmiyoooo kiiii sankiiiii oof kimsede yook..
saolasın canım iyiyim bnde..
eşim geldi çıkmakzorunda kaldım oyuzden yeni yazıoyrum.hepinize iyi geceler..
ewet canım eski performas yok kimsede....gördüğün topik bazen boşboş kalıyo böyle ...
bnde değişik hiçbişey yokk..aynı tass aynı hamam..
sen nasılsınn
ewet kuzum yaaa haberim var çok sewindimm burcugenin adına darısıda bizlerin başına inşaallahNerdesin giiii ?
Eski performansin yok, ne zaman baksam karsilasamiyoss
Kirmizilarla basbasami Kalmak istiyorsun?
Beydaglim kuzum yaaa burcu-gen varya dogurmus o Kadar sevindimki biz ayni donemde yazisiyoduk hep..
Insallah sira bizede gelecek:)
Gelicekmi??
Canim nerelerdeydin?
Ozledim :)
Cnm huuuu bizde burdayız hiiç slm vermioon ama
günaydın kızlarrr nasılsınız
hoşgeldin canım nasılsın??
ıyıyım ablam sen nasılsın.. hala adet olmadım bugun asılamanın 13.gunudoktor kesınlıkle beta hcg yukselmez dedı 2. asılamaya baslıcam adet olup ama olamadm adet atesımde hala 36.8 saka gıbıyım valla
sağol canım... begüm sen yinede olmazsan bir daha kanda baktırırsın bir iki gün daha bekle bakalım ne olur ne olmaz...
olurum 2 gune sanırım abla olmazsam baktırırım da bı mucıze ancak
hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım,olmazsanda o mucize seni bulur inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?