Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aaaa paşacıım gel hadi daha var tatlım hemen çay koyuyorum

BEGÜM canım bebeğin inşaallah en hayırlı zamnda gelir ve sımsıkı tutnur sana,sakın üzme kendini

kızlar ne var ne yok,gerçi kimsecikler yok ama sorayım didim

BEGÜM canım bebeğin inşaallah en hayırlı zamnda gelir ve sımsıkı tutnur sana,sakın üzme kendini

kızlar ne var ne yok,gerçi kimsecikler yok ama sorayım didim

gördüğün topik bazen boşboş kalıyo böyle ...

bnde değişik hiçbişey yokk..aynı tass aynı hamam..
sen nasılsınn

Nerdesin giiii ?

Eski performansin yok, ne zaman baksam karsilasamiyoss

Kirmizilarla basbasami Kalmak istiyorsun?

Beydaglim kuzum yaaa burcu-gen varya dogurmus o Kadar sevindimki biz ayni donemde yazisiyoduk hep..
Insallah sira bizede gelecek:)
Gelicekmi??

İnş..gelir cnm hepimiz için hayırlısı olsun

Poly nasilsin canim?
Topik gercekdende cok sakin bu son zamanlarda

Doğru söylüyosun cnm geliyorum kimse yok Kıızlaaaaaaarrrrrrrr bişiy sorucaam sizleree benim karnımın alt kısmında ağrı var sebebi ne olabilir acaba hamilelik belirtisi olabilir mi..reglimde yaklaşıyo ama regl olurken karnım ağrımazdı kasık ve göğüslerim ağğrırdı..Ara ara az kasık ağrımda oluyo ama karnımın alt kısmı çok ağrıyo..korkuyorumm:18::18:kötü bişey olmasıın:18:hep aklıma kötü şeyler geliyooo yaa niyee güzel bişey gelmiyoooo kiiii sankiiiiioof kimsede yook..

Insallah canim. Allahim hayirlisiyla nasip etsin hepimize insallah

Canim hamile olabilirsin. :) kan testi yaptir ogren kacgun var beklenmeyen adet tarihine :))

gördüğün topik bazen boşboş kalıyo böyle ...

bnde değişik hiçbişey yokk..aynı tass aynı hamam..
sen nasılsınn
ewet canım eski performas yok kimsede....
bende iyi olmaya çalışıyorum sağol,bu arada ewlilik yıldönümün kutlu olsun canım
ewet kuzum yaaa haberim var çok sewindimm burcugenin adına darısıda bizlerin başına inşaallah
Canim nerelerdeydin?
Ozledim :)

bende sizleri çok özlüyorum canımm,bu ara yoğundum giremedimmm..

senin yeni işin nasıl gidiyor ayrıca ne üzerine çalışıyorsun sen??

sağol canım... begüm sen yinede olmazsan bir daha kanda baktırırsın bir iki gün daha bekle bakalım ne olur ne olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…