Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

insallah ablam 2.ye kısmet artık olmadı tüp.. dunden berı cam tul perde ne varsa yıkadım sıldım cıfledım camasır suyuyla sıldm butun stresımı attım rahatladım

kız ne tüpü bu yaşta daha dur bakalım,sizde öyle büyük çaresiz bir sorunda yok çok şükür....

ellerine sağlık canım insanın temizliği bitince çok rahatlıyor ,üzerinden yük kalkmış gibi....

karılarrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahuuuuuuu:84:bak yine hanfedülüğümden çıkıp karılar dedim gelsenize yahuuuu

napıyım abla baska carem kalmıyoo kı 3 asılamadan sonra tup dedı dktr.. bıde tup 6 mlyarmıs vay anasnı bılezıklerımı satcm cunku bn 5 bın kaldı 1.500 u gtcek bu asılamaya.. dogum gunum ocagın 28 o zamana kadar bı mucıze olsa (

begüm sen başka doktora gitmeyi denedinmi hiç çünkü yazdıklarından doktorun bana biraz bu işi para için uzatan ve yapan biri gibi geldi..inşaallah sana doğumgünü sürprizi yapar bebeğin canım ,bileziklerinde gitmez..

denedm abla ılac kullandım yumurtam buyumedı bnde bıraktım onu ama yaparken asılamayı sperm cok kalıtelıydı ymurtam da cok ıyıydı olmadı allahtan hayırlısı degılms galıba

hoşgeldinnnn kuzum nasılsın ne yapıyon

hoşbulduk canım dün sabah 8 de eşimin babaannesi geldi
uyku sersemi kendime zor geldim neyse kahvaltı felan yaptık
çarşı işleri vardı benimde araba vardı evde
onun işlerini hallettik kaynoşta kalıyorya eve bırakim dedim
kaynoşun akşama yemekli misafiri varmış yakama yapıştı
akşam 11 de eve geldik ölü gibi uyumuşuz bugün oğlan okul servisine zor yetişti sen nasılsın

denedm abla ılac kullandım yumurtam buyumedı bnde bıraktım onu ama yaparken asılamayı sperm cok kalıtelıydı ymurtam da cok ıyıydı olmadı allahtan hayırlısı degılms galıba

ewet canım öyle düşün hayırlısını dile,olumlu düşün olacak inşaallah...

kız benim oğlan ilkokul 1 e başladı ya bende eğitim hayatıma 1. sınıftan başladım
çok zor beee küçük daha anam zorlaniyiiii
bide bu aralar aktifim sanırım tel daha servisten gelmediği için
her dakka saniye giremiiim vaktim olursa pc açabiliyom
kırmızılarım bitti sayılır
senden umutluyum ama hadi hayırlısı :18::18::18:

Nasılnız kızlar Çalışmalar nasıl gidiyor. .. Duydunuz değilmi şu kılık kıyafet serbestliğini.. hiç tavfif etmiyorum

iyi canım ALLAH razı olsun...yaşlı kadın hayra girmişsin...ama yine senin kaynoş karlı çıkmış,kız aslında hiç kimseyi birşeylere alıştırmamak lazım,bilmiyorum deyip çekilmeliymişiz kenara ama nerde hemen dikiliveriyoruz ben bilirim diyee...

bende bugün ortalığı toparladım oturuyorum walla kaç gündür koşturdum anam ağladı..

pazar günüde, benim bir bekar kaynım kaldı kendine antepten birini bulmuş oraya gideriz belki söz kesmeye...eltim 5 e çıkacak sewinçç

beydağlı bu ay doktor yımırta takibi yapacak
bugün 5. günüm klomene başladım:18::18:
sen kullanmışmıydın hiç :18:

Nasılnız kızlar Çalışmalar nasıl gidiyor. .. Duydunuz değilmi şu kılık kıyafet serbestliğini.. hiç tavfif etmiyorum
bende heç istemiyom formayı yeni aldık

he kız hiç sorma senin çorban güzl oluyor yap salatan iyi oluyi yapp
pilan yap zart zurttttt
elti 5 emi çıkıyiiiiiiiii maaşallah
sürüsüne bereket

ınsallah ablam ınsallah.. cunku hayırlıysa ver allahımm dedım hep

kız beydağlı adana soğumuş annem
sobayı kurmuş
kız günlük güneşlik ama soğuk,bende dün kocişe dedim kuralım diye yok daha erken diyor battaniye girer birbirimizi ısıtırmışız öyle diyor

sağol kuzum,hamdolsun iyiyim...bende hiç tasvip etmiyorum helede liseliler için,tehlikeli bir durum bence üstelik fakir ve zengin ayrımı olacak şimdiki gençler hep marka ve özenti düşkünü...
forma en iyisi....

burasıda güneşli ama soğukkkk
kim çıkardıysa kıyafet serbestliğini
valla oğlana eşofmanı giydirir salarım okula
zaten bişe beğenmiyor çok biliyor gibi
nereye gitsek seçtiği ayakkabı mont en pahalısı
bilse naparık
lisanslı ürünlere yapışıyiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…