Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben önceden kaç fincan içerdim biliyonmu her gelenle
ama haftalar oldu içmemiştim bugün canım çok istedi

iyi iyi bravo sana kalbin çarpmıyomuydu kız bu kadar kahveye...tamam işte ne güzel azltmışsın,bu günden sonrada tekrar başlama bu da arada kaçamak olsun..

geçen gün sabah doktorum programında konu pıhtıydı keşke izlemeseydim canım sıkıldı walla ALLAH hepimizi korusun ayrıntılara hiiç girmicem şimdi..

çaresizlik çok zor birşeykızlar onu anladım ne olur bana bir daha bebek ne zaman düşünüyorsun diye sormayın olurmu içim acıyor bazı sebeplerden dolayı bebek düşünmüyorum şimdilik
üzülme paşam Allahım bir kapıyı kapatırsa birini açarmış sabret canım..

izlemedimmi sanıyorsun beydağlımmmmm:18::18: bende izledim:18::18:

çaresizlik çok zor birşeykızlar onu anladım ne olur bana bir daha bebek ne zaman düşünüyorsun diye sormayın olurmu içim acıyor bazı sebeplerden dolayı bebek düşünmüyorum şimdilik

ewet kuzum zor ama kendini üzme...sormayız ama sen anlatmak istersen anlatseni çok üzecekse hiç bahsetme boşver..

Canım sıkkın canlarım bir ara giremezsem kusura bakmayın olurmu çıkıyourm ben namazımı kılıyım vakti geçmesin sonra yemeklere bakıcem menüde yalancı işkembe çorbası taze fasülye krusundan yarmalı yemegini kıymalı b,ber patlıcak kurusu dolması kabak tatlısı var ben kaçtım ne olur kendinize iyi bakın benide düşünüm üzülmeyin olurmu ben yeterinde üzülüyorum zatek,i,b

oofff offf paşam üzme kendini nolur herşey olacağına varıyor zaten

yaptım içiyommmm sobada su kaynıyordu su yu içiyomda bol değil sanırım
hergün yürüyüş yapacam karar aldım
yap bacım yap..bende belimi zorlamadan hergün ebru şallıyla pilates yapamya çalışıyorum...
üzülme paşam Allahım bir kapıyı kapatırsa birini açarmış sabret canım..

izlemedimmi sanıyorsun beydağlımmmmm:18::18: bende izledim:18::18:

ayy izledinmi,walla ben çok korktum sevinç:18:

burdan uzak kalmak sana iyi gelecekse yap ama..biz seni özleriz gel bak bende korunuyorum başka şeyler konuşuruz canım...

mrb kızlar yeni katıldım ben aranıza.bana destek olurmusunuz ne olur çok ihtiyacım var.aşılama yaptıralı 6 gün oluyor çok sıkıntıdayım içimdeki his tutmadı diyor..çok yıprandım 1 yıldır beri ya ne yapcam bilmiyorum.

offf kuzum offffffffff biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor Allahtan hayırlısını iste ve olumlu düşünmeye çalış
negatif olunca olmuyor zaten o yüzden olumlu düşün ve haktan hayırlısını dile

inşaallah tutar canım umutsuzluğa kapılma...hoşgeldin bu arada..

Rabbim ol desin yeterr
meryem ananın kocasımı vardı
tabiki yeterki RABBİM istesin herşey olur..baklaım neler olacak...

sevinç senle ilgilenicek dedim canım anlarsın özeline yazar ben kaçtım kafamı topluyum gelirim

tamam datlum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…