Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çook güzel anlatmışsın canım , bir çırpıda olmuş bitmiş valla helal olsun o ebeye kandıramamışsın
kadın gelince rapor ver meraktan öldük doğurdunmu yoksaaaaaaaaa
yok kız daha doğurmadım

waaww değerin 50000 mi süper yaa gözün aydın canımmm...

inşallah saranın da transferi olumlu geçmiştir...

hoşgeldin cnmmmm nerelerdesinnn...nasılsın?
hoşbuldum canım geldim burdayım:) sen nslsn?

selam canlarımmm ben geldim öyle saçma 2 gün yaşadımkiii neti açmaya ancak vakit bulabildim... dün çok yogundu şubede akşamda arkadaşa başsağlığına gittik,gelir gelmez yatıp uyudum çünkü 2-3 gündür inanılmaz ağrım oluyo karnım taş gibi resmen, acile gidicem yoldan dönüyorum her seferinde biraz daha durayım diye o derece...bugünde malum aysonu benim için feci yogun bigündü,akşam eve geldiğimden beri yine aynı sertlik var karnımda ve sık sık kramplar giriyo... yatıyodum şimdi biraz geçti gibi bakayım size diye girdim... herşeye şükrediyorum ama bebeğimin hareketleri canımı yakmaya başladı artık,bugün karnımın sol tarafında büzüştü o tarafım şiş dolaştım dışardan bakanlar bile farketti... valla bu ara uzun süre gelmezsem anlayınki doğurdum bi korku bastı benigeçmişi biraz okudum yine devam edicem herkes iyidir umarımmmm

ay canım tşk ederim de 5000 cok gibime geldi.. bi doktor göreydi eyiydiii

yaa saol cnm ya çok teşekkür ederim cvp için ya ne biliyim çevremde bnden sonra bile evlenenler hamile ama ben hala bekliyorum tmm güçlü olmaya çalışıyorum ama artk bende olamıyorum malesef=((((((((

Rica ederim cnm..ölee düşünme benimde ölee herkes hamilee ben hala bekliiyiim bide düşük olduama napıcan cnm genede umutsuzluğa düşmemek lazım inş olur..

amin kızzzz seninde ikizlerin olsunnn

canım özel konular bir ara özleden yazarım

Özelciler siziiiiiiiii:105:

Bu aydan cok umutluyum ben :))

sade de olurduuuuu

:13::13: aferin sana bende kendimden umutluyum

Ayy hadi hanımlar inşşş

Evet cnm gıcık bi durum valla...Allah kolaylık versiin
ay canım tşk ederim de 5000 cok gibime geldi.. bi doktor göreydi eyiydiii

Oleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlarrr gunaydınnnnn :) ben bugun esımle gezcem o yarın calıscak bıraz stres ataymmm dedım sızlerede haber veretım..
basagımm dogum hıkayenıde okuudm fotolarada baktım muthıssın egeye bayıldımmmm :))) ıyıkı de normal dogumm olmus bı avazda kurtulmussun ne guzel.. sevınc ablaaa ılacınıı ıhmal etmeeeeee :))) allaha emanet olunnn cokkk opuldunuzzz

günaydın hanımlar...

böğün birsürü işim var

evi süpürecem,silecem,toz alcam,balkonu yıkıcam,tuvalet,lavabo vs, yıkanacak vs,vs..

vaktim kalırsa kendimi yoldurucam

DUMANNN seni merak etmiştim kuzum çok şükür iyisiniz,mesacımı görmedin zaar

neyse bunları diyimde çıkayım didim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bende rapor verim :2:

- Dün den beri annemdeyim aşure yapucuk

AsLında benimde evde çok işim var temizlik çamaşır ama annem aşure yapcak diye gitmeyrum

Dünde kendimi yoldurttum kaşım bıyıkımıda aldırrttım
Eve gidince yazarım size

Günaydın kızlar =)
Yabişey paylaşmak istiyorum, ben dün dedim ki aşılamaya gidicem gitmeden bir istihareye yatıyım dedim hayırlısı olsun gibilerinden oda yaptım rüyamda çok güzel mavi gözlü mavi tulumlu bir erkek bebek seviyordum sonra ona mama felan ayarlıyordum uyandığımda çok tuhaftım yani duygusal olarak rüyama herkez güzel felan dedi umarım bilinç altıyla görülmüş bi rüya değildir=) ama ne biliyim rüyası bile çok güzeldi kızlar yaa Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.. Amin=)

Gezin bakalımm oohh miissbizde yarın gezceeezzzz inş

Offf işler bitmiyoo daha dün temizlik yaptım ohh miisdiyodum akşama misafir gelmişti tabii batı şimdi bende temizlik yapacıım bulaşık makinası bi posta çalıştı şimdi bidaa çalışacakbeydağlım kolay gelsin bari bizeee

Hadi bakalım hayırlara vesile olur inş bu riyaaaan

canım ne mesacı görmedim valla ben mesaj:18:

abovvv bu nası nick böölegiriş yaparken zor olmuyomu

hoş geldiniz hocam
inşalllah bebeğiniz çok bekletmezdevamlı burda görmek isteriz sizi

serephone klomenin muadilimi oluyor hayatım:26::26::26::26::26:

histereskopi ve laparoskopi ameliyatı oldum 2 ay oldu doktorum hamile kalabilirsin dedi inşllh.en sonunda olacak inşallh

tmm hayatım sende gez toz açıl
abbawwwwwwwwwww kolay gelsin bacımmmmmm
ohhh mis olmuşşş
afiyet olsun bizede yolla

anladık eyice ağırlaşmışsın
bu gidişlen iş yerinde doğurursun zaten
bırak şu işide evde yat dinlen artık
20 aralıka kadar biraz zor çalışırsın zatiii

bende rapor veriyorum
sabah kalktık sobayı yaktım kaavaltı hazırladım
oğlumla yedik ama halsiz biraz kırıklığı var :2:
3 makina çamaşır yıkadım serdim
buzdolabını temizledim
bulaşıkları makinaya dizdim elde yıkanacakları yıkadım
oğlumun yeni kitaplarını ciltledim
duş aldım öğlen yemeği yedik
çay içiyom
pazara gitmem lazım çocuğun yürüyecek hali yok
bırakacak kimsemde yok
eşimde geç geliyor
akşama henüz yemekte yokk
bu oğlan hasta olunca bütün enerjim gidiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…