Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canum kızzzzzzzzzzzzzzzz betaa 5000 mi çıktıııııııııııııı
hamilesin kız o zamannnnnnnnnnnn
tebrik ederim allah tamamına erdirsin
bizi terk ettiğine değmiş

ev almaya karar verdik...bi bakim dedm netten...2+1 düşünüom walla usandım büyük evden...afiyet olsunnn buarada

yaaaaaaa hadi hayırlısı kızz 2+1 i napacan ben 3+1 e sığamıyom
yarın birgün çoluk çocuğa karışınca sığmazsın almışken bari 3+1 allll
valla benim imkanım olsa 5+1 alacam

canum kızzzzzzzzzzzzzzzz betaa 5000 mi çıktıııııııııııııı
hamilesin kız o zamannnnnnnnnnnn
tebrik ederim allah tamamına erdirsin
bizi terk ettiğine değmiş

canım walla terk etme degil. daha kimseye demedim. annem ve eşim biliyo buraya yazdım hemen. bi de belinaysu biliyo FACEDEN konustuk:)

ya 8 gün gecti adetim. 5000 cok gibime geldi ne dersinizz:)

walal ümidi kesmiştim Allah'ımın işi şükürler olsun darısı size...

yaaaaaaa hadi hayırlısı kızz 2+1 i napacan ben 3+1 e sığamıyom
yarın birgün çoluk çocuğa karışınca sığmazsın almışken bari 3+1 allll
valla benim imkanım olsa 5+1 alacam

kafam karışık yaaa bende onu düşünüom ama ev büyük oldukça eşyalarda çok oluo küçük olsa ona göre bişeler alırsın...bide çocuk mevzu var...oturma odası yapmayı düşünmüom zaten..bi yatak odası salon bebiş odası yetmezmi kıısss

konu neydi :26::26::26::26::26:

canım ben 24eylülde adet oldum daha sonra 12gün gecikme ile 5kasımda oldum adetimde herşey normaldi kanama,süresi,miktarı herşey normaldi. yalnız adetime 2gün kala sol kasığımda bir şişlik ve akıntımda artma vardı ağrı kesici ve sıcak su torbası ile geçti hemen 2gün sonra regl oldum benm kafama takıldı ve 24kasımda ve 27kasımda test yaptım idrarda negatif çıktı gebelik şüphesi kalmamıştır değil mi ?

Ayyyyy insallah kuzzz hadi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin
Hemen ilan etme zaten

Yok yaa yetmiyor cocuk olunca heryer dagiliyor aniden misafir gelince temiz ve hazir bir oda sart bence

Yok cnm hic sanmiyorum ama yinede kafam karisik diyorsan kanda baktir derim belki usuttun veya enfeksiyonda olabilir

Yok cnm hic sanmiyorum ama yinede kafam karisik diyorsan kanda baktir derim belki usuttun veya enfeksiyonda olabilir

canım ben üşüttüğümü düşünüyorum çünkü karnıma sıcak su ile pansuman yaptığımda adetim sabah hemen söküldü içimden iltihap tarzı şeyler aktı. ki zaten olsa 9haftalık gebelik illa ki çıkardı değil mi

canım bende öyle düşünüyorum üşüttüm diye çnkü karnıma sıcak su koyunca sabahına söküldü adetim hem sıcak su koyduğumda iltihap tarzı şeyler aktı içimden.

canım bende öyle düşünyrm çnkü sıcak su koyduğumda karnıma hemen iltihap benzeri şeyler aktı sabahına adet oldum hem zaten olsa 9haftalık gebelik idrarda kesn ve net çıkardı gbime geliyor 2kez yaptım çünkü 3gün arayla

kızlar mrb benim desteğe ilgiye ihtiyacım var bana yardımcı olun bu günleri sizin desteğinizle atlatayım.bugün aşılama yaptıralı 1 hafta oldu kaldı 1 hafta çok heyecanlıyım.

Ayyyyy insallah kuzzz hadi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin
Hemen ilan etme zaten

Yok yaa yetmiyor cocuk olunca heryer dagiliyor aniden misafir gelince temiz ve hazir bir oda sart bence

haklısın benide düşündüren o konu zaten bakalım kısmet...zamanımız var daha...ben bunu kocişe söleyim

Canim hakkimizda hayirlisi uzulme olacakk sadece vakti zamani gelmedi dsmekki

kızlar mrb benim desteğe ilgiye ihtiyacım var bana yardımcı olun bu günleri sizin desteğinizle atlatayım.bugün aşılama yaptıralı 1 hafta oldu kaldı 1 hafta çok heyecanlıyım.

Canim hayirli olsun insallah tutunur bebegin oncelikle stres yapmayacaksin stres yapipta olumsuz dusunursen olmuyor
Hakkimuzda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…