amin cnm çok sağol seninde az kalmş kısss hatta bişi kalmamış birasda erken gelirse ohhh hadi hayırlısı normalmi olcak seninde:26:
yollarım ablacım bir güzel oldu sorma zati Eki Görüntüle 566182 ahada resmitmm hayatım sende gez toz açıl
abbawwwwwwwwwwwkolay gelsin bacımmmmmm
ohhh mis olmuşşş
afiyet olsun bizede yolla
kıyamam paşama ya :26:bende rapor veriyorum
sabah kalktık sobayı yaktım kaavaltı hazırladım
oğlumla yedik ama halsiz biraz kırıklığı var :2:
3 makina çamaşır yıkadım serdim
buzdolabını temizledim
bulaşıkları makinaya dizdim elde yıkanacakları yıkadım
oğlumun yeni kitaplarını ciltledim
duş aldım öğlen yemeği yedik
çay içiyom
pazara gitmem lazım çocuğun yürüyecek hali yok
bırakacak kimsemde yok
eşimde geç geliyor
akşama henüz yemekte yokk
bu oğlan hasta olunca bütün enerjim gidiyor ya
pıhtıdaşlarada bakiimde çıkıyim bari
dopikin bekçisi benmiyim
çook güzel anlatmışsın canım , bir çırpıda olmuş bitmiş valla helal olsun o ebeye kandıramamışsın
yok kız daha doğurmadım
waaww değerin 50000 mi süper yaa gözün aydın canımmm...
inşallah saranın da transferi olumlu geçmiştir...
hoşbuldum canım geldim burdayım:) sen nslsn?
selam canlarımmm ben geldimöyle saçma 2 gün yaşadımkiii neti açmaya ancak vakit bulabildim... dün çok yogundu şubede akşamda arkadaşa başsağlığına gittik,gelir gelmez yatıp uyudum çünkü 2-3 gündür inanılmaz ağrım oluyo karnım taş gibi resmen, acile gidicem yoldan dönüyorum her seferinde biraz daha durayım diye o derece...bugünde malum aysonu benim için feci yogun bigündü,akşam eve geldiğimden beri yine aynı sertlik var karnımda ve sık sık kramplar giriyo... yatıyodum şimdi biraz geçti gibi bakayım size diye girdim... herşeye şükrediyorum ama bebeğimin hareketleri canımı yakmaya başladı artık,bugün karnımın sol tarafında büzüştü o tarafım şiş dolaştım dışardan bakanlar bile farketti... valla bu ara uzun süre gelmezsem anlayınki doğurdum bi korku bastı beni geçmişi biraz okudum yine devam edicem herkes iyidir umarımmmm
valla banada öyle geliyo ama yinede dayanabildiğim yere kadar dayancam canım ,sınır 20 aralık işte:) doğum sonrasından bebikimle daha çok vakit geçirebilirim böylece...anladık eyice ağırlaşmışsın
bu gidişlen iş yerinde doğurursun zaten
bırak şu işide evde yat dinlen artık
20 aralıka kadar biraz zor çalışırsın zatiii
hoşgeldin..begüm bugün rüyamda seni gördüm, buraya fotolarını yüklemişsin ve eşin benim üni.den çok sevdiğim bi arakadaşımmış nasıl seviniyorum o arkadaşım için seninle evlenmiş diyekızlrr ben geldımmmmm :))
allah kolaylık versin sanaa zor bi ay vallaaabende iyiyim cnmmmm...bakim dedim bi kimsecikler yok yine iki laf edelim dedimdi...artık aralık ayında zor girerim şimdiden söleyim...defter tasdik zamanı çünkü...Allah a emanet olun öpüldünüzzzz kızlarrr....
ben 6 ay veriyorrm
kıss topikin bekçisi bugün ben oldum resmen sabahtan beri geliyorum gidiyorum kimse yoooook
Gunaydin sekerlerim dun ogleden sonra oglim iyice
Ateslendi acile goturduk bide misafir geldi giremedim
Bogaz enfeksiyonu olmus kuzum kustu :120:
Simdi daha iyi sukur
Saol canımcımm :) Sende yapta bizimle paylaşMiyavvcık canımı nası çektirdiin pek güzel görünüyoo ellerinize sağlıkbende istiyeeem:119:yarın ya da pzrtesi ıslıyımda bende yapayım barii
valla banada öyle geliyo ama yinede dayanabildiğim yere kadar dayancam canım ,sınır 20 aralık işte:) doğum sonrasından bebikimle daha çok vakit geçirebilirim böylece...
hoşgeldin..begüm bugün rüyamda seni gördüm, buraya fotolarını yüklemişsin ve eşin benim üni.den çok sevdiğim bi arakadaşımmış nasıl seviniyorum o arkadaşım için seninle evlenmiş diyeama bana evlendiğini haber vermediği içinde kızıyorum.. ne alaka çözemedim:))
allah kolaylık versin sanaa zor bi ay vallaaa
Simdi daha iyi sukur
Simdi daha iyi sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?