Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ohh evi toparladım sonundayiimeeğiim de varkocişi bekliyorum..niden kimse yok yaaaz iki lafın belini kıralım demiştimm ama fos çıktı kimsecikler yook

cnmmmm masaşşaaallllaaaahhçok tatlıymış ege bebekSüslüüüüü kırmızı kurdelede ne güzel olmuş cnm Allah mutluluğunuzu daim etsin inş

tmm hayatım sende gez toz açıl

abbawwwwwwwwwww kolay gelsin bacımmmmmm

ohhh mis olmuşşş
afiyet olsun bizede yolla
yollarım ablacım bir güzel oldu sorma zati Eki Görüntüle 566182 ahada resmi
kıyamam paşama ya :26:
pıhtıdaşlarada bakiimde çıkıyim bari
dopikin bekçisi benmiyim

bende iyiyim cnmmmm...bakim dedim bi kimsecikler yok yine iki laf edelim dedimdi... artık aralık ayında zor girerim şimdiden söleyim...defter tasdik zamanı çünkü...Allah a emanet olun öpüldünüzzzz kızlarrr....

anladık eyice ağırlaşmışsın
bu gidişlen iş yerinde doğurursun zaten
bırak şu işide evde yat dinlen artık
20 aralıka kadar biraz zor çalışırsın zatiii
valla banada öyle geliyo ama yinede dayanabildiğim yere kadar dayancam canım ,sınır 20 aralık işte:) doğum sonrasından bebikimle daha çok vakit geçirebilirim böylece...

kızlrr ben geldımmmmm :))
hoşgeldin..begüm bugün rüyamda seni gördüm, buraya fotolarını yüklemişsin ve eşin benim üni.den çok sevdiğim bi arakadaşımmış nasıl seviniyorum o arkadaşım için seninle evlenmiş diye ama bana evlendiğini haber vermediği içinde kızıyorum.. ne alaka çözemedim:))

allah kolaylık versin sanaa zor bi ay vallaaa

Gunaydin sekerlerim dun ogleden sonra oglim iyice
Ateslendi acile goturduk bide misafir geldi giremedim
Bogaz enfeksiyonu olmus kuzum kustu :120:
Simdi daha iyi sukur

kızlar nasılsınızz ben daha doktora gitmedim.. ya kafama bişe takılıyo bu hcg nin 5000 üstü olması cok degil mi yaw. adet 22 sinde olmam lazımdı. 10 gün gecti yani.. ne bilim yaaa içimde bi tedirginlik var..

bir de az daha zayıf olsam iyidi diyom hamile kalmadan:) ne bilim yaa hazır degilmişim gibime geldi. iş ciddiye binince heralde.. :) iyiki hemen evlenince hamile kalmamısım:) ALLAH ım sana sükürler olsun..

aaa allah hayırlara cıkarsın canım anlamı ne acaba bakalım :)) bu arada agrıların varmıs cok uzuldumm umarım gecmstr artık bıtanem

napıyonuz ? beni biliyonuz malum..görümcemler azönce gitti...
biz dün Evim Sensin'e gittik eşimle..3 haftadır geberdim gidemedim diye..gitmez olaydım..başından sonuna kadar ağla ağla öldüm..ayy ben niye böyle şeylerin etkisinden kurtulamıyorum zor zaptettim kendimi böğüre böğüre ağlıcaktım nerdeyse..sadece film değil ağladığım hep kendime bi pay çıkardım..onlar oynadılar aldılar paralarını ohhh ben salya sümük ağladığımla kaldım..gözlerim balon gibi oldu..
kırmızılarım gelmedi daha.belirtide yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…