Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canım benim yaa üzülme

Yapma böyle kendine yazık

kırmızıların dahada gelemz daaa hamşsin kesinn

canm belkı bebek vardır bı test yp

Gunaydin sekerlerim dun ogleden sonra oglim iyice
Ateslendi acile goturduk bide misafir geldi giremedim
Bogaz enfeksiyonu olmus kuzum kustu :120:
Simdi daha iyi sukur
geçmiş olsun canım...
aaa allah hayırlara cıkarsın canım anlamı ne acaba bakalım :)) bu arada agrıların varmıs cok uzuldumm umarım gecmstr artık bıtanem

ben yorumlayamadım:)) geçti cnm ağrılarım sağol evde olmak bana iyi geliyo

geçmiş olsun canım...

ben yorumlayamadım:)) geçti cnm ağrılarım sağol evde olmak bana iyi geliyo

masallah canım ıyı ol.. evlılık gormek ıyı derler ama bılemedım.. ınsallah hayırlı dogumun olur bebegınde sende saglıklı olursun.. benımde bu aykı asılamamdan ıkızım olur ruyanda buna yorumlanmmıs olurrrr :))

Cnm sen niye hala doktora gitmedin ki..:26:tatlım bak hamilelik adet gecikmesinden1 hafta on gün sonra idrar testinde belli oluyo ve idrarda belli olması içinde beta hcg nin 5000 ve üzeri olması lazım..yani senin zaten 10 gün geçmiş demekki 5000lerde olması bu mantığa göre bana normal geliyo..bence sen bekleme biran önce doktoruna görünsenin ilk hamileliğin mi bu..?düşük felan bişey olmuşmuydu..?inş herşey normalce ilerler cnm tekrar tebrik ediyoruum

canm sn kendılıgınden mı hamıle kaldın

canım walla marttan beri istiyoduk buraya da cok takılıyodum. 2 ay klomen igne tedavisi oldum. onu da 2 aydır bırakmıstım. yani bıraktım üstüne 2 kez adet gördüm 3. ye görmedim. walla ben umudu kesmiştim... gercekten denildigi gibiymiş. ne ilişkiden sonra yatmalar, ne hemen banyo yapmamalar. hiç birini yapmadım.. burayı da bıraktım cok stres oluyodum yazdıkca hergün. kısmet gercekten..

canım gidemedim ki. gelmeyen kalmadı yatılı. görümcem kayın valdem. yarın işten sonra gidecektim yine misafir var.. walla darısı size gercekten. ilk gebelik evet yok hiç düsük müsük yasamadımmm

kızlarr gunaydınnnnn sabahın korunde kalktımmm hayırlı haftalar olsun hepımıze güzel güzel haberler alalım ınsallahhh....

Anladım cnm inş bişiycik olmaz bebişine tekrar tebrik ediyoruuuuum çok sevindiiim darısı başıma

günaydın hanımlarrrranneciğiimle çarşıya çıkıcaz bugün..Akşama ne yemek yapsam onuda bilmiyorum:26:

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN BACILAR NASILSINIZ?herkese selamlar sevgiler saygılar:87::87::87:sabahtan yemeğimi yaptım ,etrafı topladım ,banyomu yaptım ohhhhhhhhhhhhhhh mis gibin oldumbirazdan anneme gidicem günü var sizler napıyosunuz?

ben ıyıym cnm bnde 7de klktm evı sıldım supurdum banyoları camasırsuladm yemeklerımı yaptım... gez gez son gunlerın artık :) bebıs gelıyooo :))

kızlar nerelerdesınız kımseler yokkkk

naber kızlarrrr oğlum iyileşti şükür ben giremedim
oğlumla ilgilendim dün aşure yaptım bol cevizli valla
süper oldu Allahım kabul etsin 16 tane ewe dağıttık
aşure yimek isteyen bize gelsin daha var

bu arada oğlum boğaz enfeksiyonu olmuştu ya
Allahım bu çocuğa bişe olmasın bana ver dedim
sabah kalktım sağ bademcikim kocaman şişmiş :2::2:

naber kızlarrrr oğlum iyileşti şükür ben giremedim
oğlumla ilgilendim dün aşure yaptım bol cevizli valla
süper oldu Allahım kabul etsin 16 tane ewe dağıttık
aşure yimek isteyen bize gelsin daha var
bende gelimmm nolurrrrrrrrrrrrrrr
bu arada oğlum boğaz enfeksiyonu olmuştu ya
Allahım bu çocuğa bişe olmasın bana ver dedim
sabah kalktım sağ bademcikim kocaman şişmiş :2::2:
Hahahah kıyamam gıı:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…