Canım benim yaa üzülmenapıyonuz ? beni biliyonuz malum..görümcemler azönce gitti...
biz dün Evim Sensin'e gittik eşimle..3 haftadır geberdim gidemedim diye..gitmez olaydım..başından sonuna kadar ağla ağla öldüm..ayy ben niye böyle şeylerin etkisinden kurtulamıyorumzor zaptettim kendimi böğüre böğüre ağlıcaktım nerdeyse..sadece film değil ağladığım hep kendime bi pay çıkardım..onlar oynadılar aldılar paralarını ohhh ben salya sümük ağladığımla kaldım..gözlerim balon gibi oldu..
kırmızılarım gelmedi daha.belirtide yok..
napıyonuz ? beni biliyonuz malum..görümcemler azönce gitti...
biz dün Evim Sensin'e gittik eşimle..3 haftadır geberdim gidemedim diye..gitmez olaydım..başından sonuna kadar ağla ağla öldüm..ayy ben niye böyle şeylerin etkisinden kurtulamıyorumzor zaptettim kendimi böğüre böğüre ağlıcaktım nerdeyse..sadece film değil ağladığım hep kendime bi pay çıkardım..onlar oynadılar aldılar paralarını ohhh ben salya sümük ağladığımla kaldım..gözlerim balon gibi oldu..
kırmızılarım gelmedi daha.belirtide yok..
walla ben sanırım yeni hamile biri olarak tek belirtim gögüslerde agrı ve şişlik..
geçmiş olsun canım...Gunaydin sekerlerim dun ogleden sonra oglim iyice
Ateslendi acile goturduk bide misafir geldi giremedim
Bogaz enfeksiyonu olmus kuzum kustu :120:
Simdi daha iyi sukur
aaa allah hayırlara cıkarsın canım anlamı ne acaba bakalım :)) bu arada agrıların varmıs cok uzuldumm umarım gecmstr artık bıtanem
geçmiş olsun canım...
ben yorumlayamadım:)) geçti cnm ağrılarım sağol evde olmak bana iyi geliyo
kızlar nasılsınızz ben daha doktora gitmedim.. ya kafama bişe takılıyo bu hcg nin 5000 üstü olması cok degil mi yaw. adet 22 sinde olmam lazımdı. 10 gün gecti yani.. ne bilim yaaa içimde bi tedirginlik var..
bir de az daha zayıf olsam iyidi diyom hamile kalmadan:) ne bilim yaa hazır degilmişim gibime geldi. iş ciddiye binince heralde.. :) iyiki hemen evlenince hamile kalmamısım:) ALLAH ım sana sükürler olsun..
goruruk
valla oyle olmus ben hasta olan oglumla ve ayni zamanda misafirle ugrasiyordum
begüm napıon cnm
canm sn kendılıgınden mı hamıle kaldın
Cnm sen niye hala doktora gitmedin ki..:26:tatlım bak hamilelik adet gecikmesinden1 hafta on gün sonra idrar testinde belli oluyo ve idrarda belli olması içinde beta hcg nin 5000 ve üzeri olması lazım..yani senin zaten 10 gün geçmiş demekki 5000lerde olması bu mantığa göre bana normal geliyo..bence sen bekleme biran önce doktoruna görünsenin ilk hamileliğin mi bu..?düşük felan bişey olmuşmuydu..?inş herşey normalce ilerler cnm tekrar tebrik ediyoruum
canım walla marttan beri istiyoduk buraya da cok takılıyodum. 2 ay klomen igne tedavisi oldum. onu da 2 aydır bırakmıstım. yani bıraktım üstüne 2 kez adet gördüm 3. ye görmedim. walla ben umudu kesmiştim... gercekten denildigi gibiymiş. ne ilişkiden sonra yatmalar, ne hemen banyo yapmamalar. hiç birini yapmadım.. burayı da bıraktım cok stres oluyodum yazdıkca hergün. kısmet gercekten..
canım gidemedim ki. gelmeyen kalmadı yatılı. görümcem kayın valdem. yarın işten sonra gidecektim yine misafir var.. walla darısı size gercekten. ilk gebelik evet yok hiç düsük müsük yasamadımmm
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN BACILAR NASILSINIZ?herkese selamlar sevgiler saygılar:87::87::87:sabahtan yemeğimi yaptım ,etrafı topladım ,banyomu yaptım ohhhhhhhhhhhhhhh mis gibin oldum birazdan anneme gidicem günü var sizler napıyosunuz?
bende gelimmm nolurrrrrrrrrrrrrrrnaber kızlarrrr oğlum iyileşti şükür ben giremedim
oğlumla ilgilendim dün aşure yaptımbol cevizli valla
süper oldu Allahım kabul etsin 16 tane ewe dağıttık
aşure yimek isteyen bize gelsin daha var
Hahahah kıyamam gıı:2:bu arada oğlum boğaz enfeksiyonu olmuştu ya
Allahım bu çocuğa bişe olmasın bana ver dedim
sabah kalktım sağ bademcikim kocaman şişmiş :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?