Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aboooooo yok çektirmedim...onun çekileceğine nasıl karar veriolar acep?o acıtıo ama demi... spermleri sıcağı sıcağınamı enjekte ediolar ayy güldüm çünkü komik sorular sorduğumun farkındayım...

ebetttttt boğazım şişiooo durgunluk vardı hep işyerinde bide ateş basıodu o ses türkiyeyi izliommm... sen napıon bebişimmm

geçmişşş olsunnn minnnaaakkkk kuşşuuummmmkendine iyi bak kuzucum ne izliyon o salakları yaaaaaaa çok gıcıklar izlemeye tahammül edemiyom ben onlarıbende kaaradayıyı izliyom adet günün nezamanbuarada haftasonu adanadayımmm

asılama olacagı gun esın asılamadan 3 saat once spermlerı verıo onu yıkıolarms kalıtelı olanalrı bı ıgneye enjekte edıolar sonra rahhme enjekte cnm.. rahım fılmı tuplerın acıkmı spermler tuplerıne gıdıomu dıye.. walla canım o agrılıyms ben korktum anestezılı cektrdım sonra 4 5 gun kanamam oldu ama agrım hıc olmadı rabbıme sukur acık cıktı.. senın neyın var kı kuzum yada esının...

sor cnm nolcak cevaplerım.. bı de ben bu aydan coook umutluyum gecen ay degıldım bu ay olcak ınsallah

yook kuzucum suan ıgnelere basladık yarn sabah gıtcem buyumusmu yumurtalar dıye.. bu ay sansı arttırmaak ıcn 2 3 yumurta buyutcez kı ya ıkısı ya ucu ya bırı tutsunnn :)) keske ıkızzz tutsaaaa ohh mısss

hmmmm ooohhhhhhhh üçüz olsun inşallahhhhhh böle böle yaramazlık yapsınlar bişe daha sorcam klomen içcem ya ben onunla beraber bal çörekotu tarçın polen karışımı yesem bi sakınca olurmu...bide inşallaaahhhhhhhh üçüzlerin olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN (o zaman biyini bana veyinmiiii )

saol cnm....izlemiom aslında kısss çoğunluk burdayımmm ama komikler yaaa...walla 12 kasımda olmuştum ne zaman olurum bilmiom...o nedenle bat yok artıkın...ohhhhhh görüşücez o zaman olurmu? bak itiraz yok ona göre...olmadı dışarda buluşuruz....

yap canım bısey olmaz benım klomenle buyumedı bde klomen yan etkı yaptı beynım basım zonkluyodu dayanamadm kullanmaya braktm ınsallah klomenle buyur de ıgneye baslamazsn cnm hem ıgnenın kutusu 250 tl hemde kılo aldırıp odem yapıyo vucutta ınsallah ıkız ucuz olsunn :))

duruu kuzucum napıosn neler var neler yokk
napim tatlım okul ev yuvarlanıp gidiyoruz
senden naber dicemmm yazılarını zaten okuyorum aşılama yapılmıştı tutmadı ikinci aşılaman yapılacakkkama inşallah tutacak kuzum yeterki sen biraz rahat ol düşünme bukadar hem sen daha çokkkk küçüksünnn ya olur ne acele ediysunnn ille küçük annemi olacan yaniiiii

öncelikle şunu belirteyim f klavyeye alışma evresindeyim hala yinede eskisinden cok cok iyiyim cvplarım geç gelebilir bilginize

cnm ben bi 5,5 aylık düşük yaşadım 2011/ ağustosta..2012 ağustostada kimyasal gebelik oldu...geçende adetin 11.günü gittim yumoşum yokmuşş hiç..napcaz bakalım bilmiom...eşimi hiç soran yok walla...biri demedi eşinde gelsin die...senin adına sevindim cnmm çok saol bilgiler içinnnn bende umutluyum sendennn...kendimdende nasıl umutluyum bilionmu...olmucak olmucak sonra aşılama yada tüp yaptırcaz öle ikizlerim olcak gibime gelio...bana o kadar çok o sihirli kelimeyi (ikizler) kullanan oldu ki... düşün postanede karşılaştığımız bi teyzeye varana kadar yani

aaa sen ogretmendın degılmı canım :) evet bn kucugumm :) ama butun arkadaslarımın bebegı var benımde olsunnn :))) bıde unı mezunuyum evde oturyorm esım calıstrmıyoo canım sıkılıyooo bebegımle buyurum bende :))

aaa sen ogretmendın degılmı canım :) evet bn kucugumm :) ama butun arkadaslarımın bebegı var benımde olsunnn :))) bıde unı mezunuyum evde oturyorm esım calıstrmıyoo canım sıkılıyooo bebegımle buyurum bende :))

sana seray demek çok garibime gitti kıssssssbuarada görüşelim annem mutlaka araşırızzzz kuzucummm annem aşure yapacak gel annemlerde otururuz kızzzz aşure diye geberecem resmen annemde yapmadı beni bekliyor içime sinmez sen olmazsan dedi kız burdakiler pekmez katıyor hiç aşure bibi olmuyorki bakıyom dayanamıyom bitane alıyom yok yenecek gibi değilvalla gel aşurenin dibine vurak

gıt bakalım cnm doktor ne dıyecek.. bısey anlatcam sıze kızlar ben gunaha gırmısım cok ya haberım yok.. hafta sonu kahve taror falı baktrdım megerse cok gunahmıs 40 gun namazı kabul olmazmıs baktıranın nette okudum valla bılmıodum ama

adam bı tuhaftı bakan seylere karısmıs gıbı..
esımn ne ıs yaptıgını dırek soyledı sonra bana neden hergun doktora gıdıosn bebek ıcınmı dedı ben ohaa sok oldum nerden bılıosn dedım guldu ben korktm adamdan..
dedıkı marta kadar gebe kalıcan oglun olucak bnde boyle bakakaldm.. bi suru sey anlattı ama rabbımden baska kımse bılemez tabıkı allah affetsn benı

evet canım öğretmenimtamam tabiki olsun hemde en kısa zamanda ama kendini bukadar yıpratma olacak inşallah sonra kendine bunları yaşattığınla kalacaksın üstelik kafana takmaman lazım bak ben pkoluyken tedavi gördüm okdar kalmadım artık hiç takmadığım ayda bi baktım hamileyim sen düşündükçe hamilelelik resmen kaçıyor senden onu anladım ben

aboooo benim zırt pırt başım ağrıo poki yedim benimde ağrıtabilir o zaman...iğneyi sigorta karşılamıomu yaaa çok pahalıymışşş...ohhh dahada şişersem kocam napar beni bilmemm ben onu o beni göbekli marul die sevioz

benimde senden onu duymak pelinnnniimmmm...anaaaa yine iimiş pekmez sevinç et katıoo yerizde dibinede vurruz kuzucum ama hep evde olmuyak olurmu? anladın sen onuben çok sevmem ama yinede ii yedim bu sene değişiom kız yemediğim şeyleri yemeye başlıom artık büyüyom sanırım

sende mı pkosun bende cnm ( sonra bebegın noldu bebısın varmıydı senın..
ayrıca nerde oturuosn cnm bulusuyosnz nerelerde :))

walla gerçekten günahmış aslında ama bende internetten kahve falı baktırıom...ama eğlencesine yaaa zaman geçsin maksat...senin tarotçuda nasılmış öle insan duyunca dayanamıo karı milleti işte bende dahil biri deseki şurda falcı var hemen giderim heralde

walla karsılıyomu bılmıorm cnm yemın ederm sormak gelmedı aklıma ama karsılamıyo sanırım.. ama karsılıyorsa ben salak mıyım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…