Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hatuncuklar napıyonuz..giremiyorum misafirimiz var malum eşimin teyzesi bizde..kahvaltıydı işti güçtü çarşıydı derken akşam oluyo..nete gircek vakit bulurum ama ayıp olmasını istemiyorum oyuzden birazcık idare edin..özledim sizi valla..

begümüm bebem hadi hayırlısı olsun inşallah yumoşların tam olması gereken gibidir..bu ay herşey yolunda giderde bebişin olur..

beloşum ne yaptı:18::18: aşılama için tedaviye başladımı ?

ben hala adet olmadım..dünden beri göğüs uçlarımda ağrım başladı..sanırım kırmızıların gelmesi yakın..

vevet canm dogru soyluyosu kafandan atınca gelıyo bebıs.. rahat olmak stres yapmamak gerek

bıtanemmmmmm ınsallahhhh amınn senınde olsun beraber buyutelm hatıcemmm :)

gunaydıınnn canımmm allah razı olsn dualarn ıcın.. 2 .gunu ıgneye basladım bugun 6.gunu sımdı doktra gıdıorm allaha emnt oln

günaydın cnmmm benimmmhmmmm o derece büyütüo demek yumoşları iğne...bende 11. gün gittiğimde erken çağırdı tabi görmez yumoşları diodum...sende Allah a emanet ol güzel,hayıryı haberlerle gel inşallahhhhhhh

neden sezeryan olcak cnm sorunmu var
daha öncekiler normalmiydi:26::26::26:

sağol aşşkım benm darısı sizlere inşalllahhh Rabbm gönlüne göre versn

çok şükür sorun yokkk cnm.ewet ötekilerde sezeryan o yüzden buda öyle olacak.

Geldım kızlarr masallah 3 tane 10 mm olmslar persembe sabhı yıne cagrdı nolcak bakalm.. Sızler nasılsınız..

herkese merhaba ben de 2 yıldır evliyim pkoluyum doktor kontrolü ve klomenle tedaviye ilk defa başladım bu ay ama sonuç 10mm oldu yumurtam sağ tarafta bi tane... sanırım bu ay böyle geçecek...çok canım sıkkın aslında...

ümitsizliğe kapılma..daha yeni başlamışsın dur bakalım..bu ay olmassa öteki ay olur..hemen herşeyi elde edemiyoruz malesef ki..sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi..

aa bayağı gelşmeler varmş
tşk ederim hayatımmm
arada rapor ver bana tatlım

sıkma canını hayatım zamanı gelince olcak inşallah burda bizimle neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurursun sende inşallahh
yaşın kaç bu arada

selamlar kızlar nasılsınız?

cnmmmm iiyiiz saol sen nasılsın asılkıss hala geziyomusun

Bizde özledik polyciiiimne zaman gidicek misafirleriin:26:inş gelmesin kırmızılar

Geldım kızlarr masallah 3 tane 10 mm olmslar persembe sabhı yıne cagrdı nolcak bakalm.. Sızler nasılsınız..

Ohhhh maşallah hadi bakalım begüümcüüm bu ay senin ayın olsun inşş

Aaa şaşırdıım vallakıss ne güzel rapor bu böylee

Cnm hoşgeldiinsıkma canını hayırlısı olsun bakalım inşş

Kızlarrr hala kırmızılanmadııımyarın test yaptırmayı düşünüyoruuuum bakalım:18::26:Seviiiiiiinçççciiiim kuzum iiicee hastalandın heralde canım sen ikigündür yoksuunduruya söyliyelimde çorba yapsıın sanaaa:2:

canım sıkılıyo hadi gelinde 2 lafın belini kıralım.... ben doğum iznine ayrılınca ne güzel doğuma kadar evde çene çalarız diyodum ama herkes kendi kabuguna çekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…