begümcüm pkoluyum hemde yumurtalarım çok küçüktü doktor bana tedavisiz asla kalamazası demişti 8 ay falan tedavi gördüm ama bebek bebek diya kafayı yicekti olmuyordu sonra tedaviden bıktım bıraktım sonra artık hiç takmıyodum adetim hiç gecikmez benim anam bi baktım hamileyim havalara uçmuştum çok sağlıklı çok iyi derken 18 haftada kalbi durdu oluşumun 3 ay falan oldu bende kan pıhtılaşması varmışşşş oluşum süprizle geldi ama benim yüzümden yaşamadıııı bu daha zor dua et sağlıkla kucağına aş inş şimdide hiç kafaya takmıyorum inanki tek duam sağlılka kucağıma alacağım bi evlet versin rabbiim o bilir en hayırlın zamanı
iyi geceler begümcümmmm...allaha emanet ol...dualarım seninle hatta şimdi okuyup yollucam sanaBuarada adetinin kaçıncı günü ?sende iyiki varsın..
hatuncuklar napıyonuz..giremiyorum misafirimiz var malum eşimin teyzesi bizde..kahvaltıydı işti güçtü çarşıydı derken akşam oluyo..nete gircek vakit bulurum ama ayıp olmasını istemiyorum oyuzden birazcık idare edin..özledim sizi valla..
begümüm bebem hadi hayırlısı olsun inşallah yumoşların tam olması gereken gibidir..bu ay herşey yolunda giderde bebişin olur..
beloşum ne yaptı:18::18: aşılama için tedaviye başladımı ?
ben hala adet olmadım..dünden beri göğüs uçlarımda ağrım başladı..sanırım kırmızıların gelmesi yakın..
gunaydıınnn canımmm allah razı olsn dualarn ıcın.. 2 .gunu ıgneye basladım bugun 6.gunu sımdı doktra gıdıorm allaha emnt oln
neden sezeryan olcak cnm sorunmu var
daha öncekiler normalmiydi:26::26::26:
sağol aşşkım benm darısı sizlere inşalllahhh Rabbm gönlüne göre versn
bıtanemmmmmm ınsallahhhh amınn senınde olsun beraber buyutelm hatıcemmm :)
çok şükür sorun yokkk cnm.ewet ötekilerde sezeryan o yüzden buda öyle olacak.
günaydın cnmmm benimmmhmmmm o derece büyütüo demek yumoşları iğne...bende 11. gün gittiğimde erken çağırdı tabi görmez yumoşları diodum...sende Allah a emanet ol güzel,hayıryı haberlerle gel inşallahhhhhhh
Geldım kızlarr masallah 3 tane 10 mm olmslar persembe sabhı yıne cagrdı nolcak bakalm.. Sızler nasılsınız..
herkese merhaba ben de 2 yıldır evliyim pkoluyum doktor kontrolü ve klomenle tedaviye ilk defa başladım bu ay ama sonuç 10mm oldu yumurtam sağ tarafta bi tane... sanırım bu ay böyle geçecek...çok canım sıkkın aslında...
oncelıkle bana eskıden hıc gelmıosun dıyodunn hıhh :) ben 2. asılamaya basladım kuzummm
sevınc ablam ve kuzusu oglusu hastaa ayrıca klomene basladıı bu ay bebek gelıcek ınsallah :)
dumanımın son haftalarıı agrıları vardı sımdı ıyı
belos belınaysu yanı asılama yaptrcak
cakmaplly hatıcem :)) adetı gectı bebıs haberı beklıoz ınsallahhh
deryacıgımdan da haber beklıorz
beydaglı ablam da ıyıydı keyfı yerındeydı ama belı agrıyodu bırazcık..
kedıcık aysegulun hessabını kapadılar yenı actı bıtanemm o benımmm :)))
pasam kızmıs sınırlenmıstı bıseye bı sevnc abla bılıo o grneyeck galıba bırazcık onuda pekkk severımm
bengısu gırmıyıııı kac gundur oglusunu buuyutuyoo zaarrr :)
hürrr kuzum da dogurcak nerdeyse ama gezıyooo :))
benden bu kadar unuttugum varsa kusura bakmasın canlarım:)
herkese merhaba ben de 2 yıldır evliyim pkoluyum doktor kontrolü ve klomenle tedaviye ilk defa başladım bu ay ama sonuç 10mm oldu yumurtam sağ tarafta bi tane... sanırım bu ay böyle geçecek...çok canım sıkkın aslında...
selamlar kızlar nasılsınız?
Bizde özledik polyciiiimhatuncuklar napıyonuz..giremiyorum misafirimiz var malum eşimin teyzesi bizde..kahvaltıydı işti güçtü çarşıydı derken akşam oluyo..nete gircek vakit bulurum ama ayıp olmasını istemiyorum oyuzden birazcık idare edin..özledim sizi valla..
begümüm bebem hadi hayırlısı olsun inşallah yumoşların tam olması gereken gibidir..bu ay herşey yolunda giderde bebişin olur..
beloşum ne yaptı:18::18: aşılama için tedaviye başladımı ?
ben hala adet olmadım..dünden beri göğüs uçlarımda ağrım başladı..sanırım kırmızıların gelmesi yakın..
Geldım kızlarr masallah 3 tane 10 mm olmslar persembe sabhı yıne cagrdı nolcak bakalm.. Sızler nasılsınız..
oncelıkle bana eskıden hıc gelmıosun dıyodunn hıhh :) ben 2. asılamaya basladım kuzummm
sevınc ablam ve kuzusu oglusu hastaa ayrıca klomene basladıı bu ay bebek gelıcek ınsallah :)
dumanımın son haftalarıı agrıları vardı sımdı ıyı
belos belınaysu yanı asılama yaptrcak
cakmaplly hatıcem :)) adetı gectı bebıs haberı beklıoz ınsallahhh
deryacıgımdan da haber beklıorz
beydaglı ablam da ıyıydı keyfı yerındeydı ama belı agrıyodu bırazcık..
kedıcık aysegulun hessabını kapadılar yenı actı bıtanemm o benımmm :)))
pasam kızmıs sınırlenmıstı bıseye bı sevnc abla bılıo o grneyeck galıba bırazcık onuda pekkk severımm
bengısu gırmıyıııı kac gundur oglusunu buuyutuyoo zaarrr :)
hürrr kuzum da dogurcak nerdeyse ama gezıyooo :))
benden bu kadar unuttugum varsa kusura bakmasın canlarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?