Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biz peloyla (duru) bekarkene komşuyduk halada görüşüoz maaşallahh ama ben adanadayım o maraşta

:)) walla taksımdeydı cnm ara sokakta adamdan tırstımm seylere karısmıs o kası gozu oynuyodu :)))

walla karsılıyomu bılmıorm cnm yemın ederm sormak gelmedı aklıma ama karsılamıyo sanırım.. ama karsılıyorsa ben salak mıyım :)))

estağfurullah kuzucum ...sen sormasan bile onlar sölerdi bence öyle bişe olsa...

:)) walla taksımdeydı cnm ara sokakta adamdan tırstımm seylere karısmıs o kası gozu oynuyodu :)))

:18::18::18::18:bencede tırs gitme bidaha...internette baktır öle eğlencesine derya abla fal die bi site var iç kahveni fincanının fotosunu çek 3 tanede yolla bakıo ücretsiz...inanmıom ama vakit geçiriom...

aaa ne guzel cnmm allah ayırmasınnn

AMİNNNNNNNNNNNN

canlarım sıze doyum olmaz ama ben yatıcam malesef sabah 8 de randevum var nolur bana dua edın yumurtalarım buyumus olsun ama cok buymesın en fazla 3:) 3den fazla buyurse asılamam ıptal olur ( allaha emanet olun ıyı geceler ıyıkı varsınız

iyi geceler begümcümmmm...allaha emanet ol...dualarım seninle hatta şimdi okuyup yollucam sana Buarada adetinin kaçıncı günü ?sende iyiki varsın..

sende mı pkosun bende cnm ( sonra bebegın noldu bebısın varmıydı senın..
ayrıca nerde oturuosn cnm bulusuyosnz nerelerde :))

begümcüm pkoluyum hemde yumurtalarım çok küçüktü doktor bana tedavisiz asla kalamazası demişti 8 ay falan tedavi gördüm ama bebek bebek diya kafayı yicekti olmuyordu sonra tedaviden bıktım bıraktım sonra artık hiç takmıyodum adetim hiç gecikmez benim anam bi baktım hamileyim havalara uçmuştum çok sağlıklı çok iyi derken 18 haftada kalbi durdu oluşumun 3 ay falan oldu bende kan pıhtılaşması varmışşşş oluşum süprizle geldi ama benim yüzümden yaşamadıııı bu daha zor dua et sağlıkla kucağına aş inş şimdide hiç kafaya takmıyorum inanki tek duam sağlılka kucağıma alacağım bi evlet versin rabbiim o bilir en hayırlın zamanı

en güzelini en doğrusunu yapıosun canım arkadaşım....bende takmıom artık...hele yumoşum yokmuş ya hiçççç takmıommmm ....hayırlısını versin rabbim hepimize....rabbam en doğrusunu bilir...

kuzucum ben anca cuma gece gelirim 5 te okuldan çıkarım eve geldim yola çıktım diyesiye baya geç olur cumartesi aşureyle uğraşırız pazarda öğleden sonra tekrar yola çıkarız ondan dışarı için söz vermim ama gel birlikte zaman geçirelim fırsat bulursak çıkarız tamammı kuzucum ben çıkacam uykum geldi kendine iyi bak görüşürüzzz anneeeemmmmmmmmmmm

timam öle olsun bakalımmm....gelmeye çalışırım...ev bakcaktık ama en kötü ihtimal akşam gelirim oki ev arıoz buarada

Saol cnm iyiyiim..sen nasıl oldun..:26:anaaaaaam pek erken kalkıyosun:18: niye ki kııs işe mi gidiyosun

walla benim boğaz daha yeni başladı umarım ilerlemeden atlatırım...işe gidiom tabi yaaa bide bu yoğun zamanda hasta olursam yandımmm...Noterde başladım buarada 1 ay oldu...

walla benim boğaz daha yeni başladı umarım ilerlemeden atlatırım...işe gidiom tabi yaaa bide bu yoğun zamanda hasta olursam yandımmm...Noterde başladım buarada 1 ay oldu...

Allah kolaylık versin cnm..sıcak bişeyler iç bol bol meyve yeebende çıkıyım eşimle çay içiciiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…