Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım sıkılıyo hadi gelinde 2 lafın belini kıralım.... ben doğum iznine ayrılınca ne güzel doğuma kadar evde çene çalarız diyodum ama herkes kendi kabuguna çekilde

Valla hiiç tat yok dumancım artıkbende ne zaman girsem kesin gene kimse yoktur diyerek giriyoruumumuduuuum kııss nirelerdesiiiin şimdi aklıma geldiin cmmm

kuzucuma yaparım ben çorba ama o avratın alası anam hayatta beğenmez benim çorbamıııı:)kuzucum sen hastalanmadınmı ciddennn yaaaaaaaaaaaa inşşşş hamilesindirrr deryaaaaaaaa yap hemen yaz sabırsızlıkla bekliyom bak ha ayın kaçıydı adet günün ay süper yaaaaaaaaaa

Valla hiiç tat yok dumancım artıkbende ne zaman girsem kesin gene kimse yoktur diyerek giriyoruumumuduuuum kııss nirelerdesiiiin şimdi aklıma geldiin cmmm

evet yaa nazar değdi bize yarın testmi yapıyosun seeeennnnn inşallah güzel haberlerle gelirsin bize...

Hee olabililüüüay cnm bilmiyorum ki yaaaaaaaaa ben en son kasımın 4 ünde oldum normalde hep 1 ya da 2 gün öne kayardı daha olmadım bakalıım ayyyyy:18::18:bi yandan da korkuyorum biliyomusun cnm ya:26:

Hee olabililüüüay cnm bilmiyorum ki yaaaaaaaaa ben en son kasımın 4 ünde oldum normalde hep 1 ya da 2 gün öne kayardı daha olmadım bakalıım ayyyyy:18::18:bi yandan da korkuyorum biliyomusun cnm ya:26:

valla yalan sölemicem bende korkuyom sana hak veriyorum ama kuzucum nereye kadarki eninde sonunda o iğneyle buluşacazzzzzzz o yüzden korkmicaz bebeklerimiz için onların yaşamalrı için iğnelere razı olup bebişlerimizi kucağımıza alıcazzzz ayyyy yarın anca akşam girerim ama çok merak ettim ben yaaa derya niye bugün yapmadın kızzzzzz

doğru söylüyosun durucum ama insan işte o düşük olayını bi yaşayınca ister istemez tedirgin oluyo artık hayırlısı inş..valla bilmiyorum ki belki bugün olurmuyum ki dedim ama olmadı yarın yapıcam bakalım ayyyy:18:

öle ama yapacakta bişey yok inş en kısa zamanda hamile kalır bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız yavrucummm yaşadıklarımız son olur inşşş boşver düşünme geçmişi

Kızlar kusura bakmayın kaçar gibi olucak ama eşim çağrıyoo gel de bişeyler izleyelim diyoo filmi de açmış beni bekliyoo..sizi seviyorum çok öpt iigcler yarın yazarıım:26::26:

Doğru söylüyonsun cnm yarın yaptırıcam haber veririim hemen:18:
inş.işten fırsat bulup açabilirim çatlarım yoksa meraktan:)
ama dumancım bir hafta kala çıkmaz diyolar sende çıktımı:18::18::18::18::18:

kız ben 10 gün kala öğrendiğimi biliyorum.bu 4.gebeliğim hiçbirinde adete kadar beklemedim en az 5 gün kala yaptım test çıktı..

Kızlar kusura bakmayın kaçar gibi olucak ama eşim çağrıyoo gel de bişeyler izleyelim diyoo filmi de açmış beni bekliyoo..sizi seviyorum çok öpt iigcler yarın yazarıım:26::26:

iyi seyirler canım bende birazdan uykuya teslim ederim kendimişimdiden iyi geceler dileyim

inş.işten fırsat bulup açabilirim çatlarım yoksa meraktan:)

kız ben 10 gün kala öğrendiğimi biliyorum.bu 4.gebeliğim hiçbirinde adete kadar beklemedim en az 5 gün kala yaptım test çıktı..

hadi ya çok şaşırdım ilk defa duydum valla hep günü geçince öğrenirsin demişlerdi ya ozaman sen erken yumurtlıyonmu demek oluyorya nide bu iğneler nasıl yapılıyor canım ya mosmor oluyormuş ölemi acıyormu:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…