hadi ya çok şaşırdım ilk defa duydum valla hep günü geçince öğrenirsin demişlerdi ya ozaman sen erken yumurtlıyonmu demek oluyorya nide bu iğneler nasıl yapılıyor canım ya mosmor oluyormuş ölemi acıyormu:18::18::18::18::18:
sıkma canını hayatım zamanı gelince olcak inşallah burda bizimle neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurursun sende inşallahh
yaşın kaç bu arada
Geldım kızlarr masallah 3 tane 10 mm olmslar persembe sabhı yıne cagrdı nolcak bakalm.. Sızler nasılsınız..
Bizde özledik polyciiiimne zaman gidicek misafirleriin:26:inş gelmesin kırmızılar
ahh yavrum ..kolay gelsin ..slm kızlar naıslsınız
mısafrlerım gelcek bı sıze bakayım dedım ama kımsecıkler yok
hepınızı kocaman opuyorumm
aa bayağı gelşmeler varmş
tşk ederim hayatımmm
arada rapor ver bana tatlım
canımmmmmmm gözün aydınnnnn üçüzler gelecek Allah ın izniylehadi bakalım perşembede güzel haberlerle gel inşallah
kızlar yaaaaa içimden bi ses bu topikte hamiş patlaması yaşanacağını sölüooosıra deryada ondan güzel haber alacaz Allah ın izniyle sonrada begümmmm...sonra böleeee çorap söküğü gibi devam edecek inşallah kendimi bu ay saymıom yumoşum yok gelecek ay Allahın izniyleee
cnmmmm iiyiiz saol sen nasılsın asıl kıss hala geziyomusun
Bizde özledik polyciiiimne zaman gidicek misafirleriin:26:inş gelmesin kırmızılar
Ohhhh maşallahhadi bakalım begüümcüüm bu ay senin ayın olsun inşş
Aaa şaşırdıım vallakıss ne güzel rapor bu böylee
Cnm hoşgeldiinsıkma canını hayırlısı olsun bakalım inşş
herkese merhabaa :) doktora gittim keseyi gördükk :) 5 hafta 6günlük hamileyim:) darısı sizin basınıza gercekten cok isterim hepiniz için..
Allah hayırlı saglıklı salih evlatlar nasip eylesin.. Amin..
kuzucumm ınsallah yaaa allahın ıznıyle bende ınanıyorum olucakk olmadı tupte olucakk o bebekkk olucakkkkk :)))))
bencede o bebek bu göbüşlere gelecek(Allah ın izniyle)
herkese merhabaa :) doktora gittim keseyi gördükk :) 5 hafta 6günlük hamileyim:) darısı sizin basınıza gercekten cok isterim hepiniz için..
Allah hayırlı saglıklı salih evlatlar nasip eylesin.. Amin..
napıon cnm ...nasılsınnn?omuzum tutuldu benim yaaa bu defter tasdikleri başladı hızlanmamız için biz yapıoz bayağ yorucu...
Kizlar cok. Hastaym gıremiyom haber vereyim. Dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?