Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet cnm erken döllenme oluyo hep bende sabırsızım ya allahta gönlüme göre veriyo iğnelere gelince morarıyo, yeşeriyo ,sararıyo kollarım rengarenk valla:) acımıyo desem yalan olur artık nerdeyse ağlaya ağlaya yapıyorum sabah akşam olunca iyice sıkıntı..yapacak yer bulamıyosun bi yerden sonra... kollar morardı şişti alan daraldı... göbek büyüdü sıkamıyosun batmıyo,,ama sonunda bebişim olacak ya inşallahhh herşeye katlanıyo insan..bi süre sonra hepsine alışıyosun zaten canım ilk günler zor olur bitek..korkma

sıkma canını hayatım zamanı gelince olcak inşallah burda bizimle neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurursun sende inşallahh
yaşın kaç bu arada

32 yaşındayım ben de.. zaten moral çok önemli o kesin... çok keyifli yazışmalarınız böyle daha rahatlayacağımı düşünüyorum ben de:)

kızlar yaaaaa içimden bi ses bu topikte hamiş patlaması yaşanacağını sölüooo sıra deryada ondan güzel haber alacaz Allah ın izniyle sonrada begümmmm...sonra böleeee çorap söküğü gibi devam edecek inşallahkendimi bu ay saymıom yumoşum yok gelecek ay Allahın izniyleee

slm kızlar naıslsınız

mısafrlerım gelcek bı sıze bakayım dedım ama kımsecıkler yok

hepınızı kocaman opuyorumm

Bizde özledik polyciiiimne zaman gidicek misafirleriin:26:inş gelmesin kırmızılar

dün kaynoşla kardeşi gittiler..dün hava çok kötüydü burda fırtına oldu çok kötü..internette çok ağırdı giremedim..bugün hava cok güzel..bende bana herşey yakışırı izliyorum..pazar günü bi aksilik çıkmassa ailemin yanına gaziantep'e gidicem inşallah..
kırmızılarım gelmedi aMa göğüs uçlarım acıyo o yuzden ümidim kalmadı..
daha başka ne söliyim..oturuyorum işte..

slm kızlar naıslsınız

mısafrlerım gelcek bı sıze bakayım dedım ama kımsecıkler yok

hepınızı kocaman opuyorumm
ahh yavrum ..kolay gelsin ..

kuzucumm ınsallah yaaa allahın ıznıyle bende ınanıyorum olucakk olmadı tupte olucakk o bebekkk olucakkkkk :)))))

amın canımmmm amınnnnn

herkese merhabaa :) doktora gittim keseyi gördükk :) 5 hafta 6günlük hamileyim:) darısı sizin basınıza gercekten cok isterim hepiniz için..

Allah hayırlı saglıklı salih evlatlar nasip eylesin.. Amin..

napıon cnm ...nasılsınnn?omuzum tutuldu benim yaaa bu defter tasdikleri başladı hızlanmamız için biz yapıoz bayağ yorucu...

herkese merhabaa :) doktora gittim keseyi gördükk :) 5 hafta 6günlük hamileyim:) darısı sizin basınıza gercekten cok isterim hepiniz için..

Allah hayırlı saglıklı salih evlatlar nasip eylesin.. Amin..

hadi gözün aydın bitanem : )

amin...inşallah bizde o duyguyu yaşarız yaa.

napıon cnm ...nasılsınnn?omuzum tutuldu benim yaaa bu defter tasdikleri başladı hızlanmamız için biz yapıoz bayağ yorucu...

aa gecms olsun bıtanemm benım basıma ne geldı bılıomusun ((

2. asılamanın ıgnelerını oluyorum hep ıgnemı esım yapar dun ıgnem btmstı hastanedeyken aldık hemsıre tuttrdu ben yapayım dıye kızlar sıze bır gostersem gozlerınız kocaman olur ıgneyı yaptıgı yer sımsıyah olmus morlugu gecın bıldıgın sıyah allahtan acımıyoo sabh gttm hsteneye korktm damara denk glms ıc kanama olms ama allaha sukur agrıısı yok.. yrn sabah gtcm 9 da kontrole ıste..

Kızlarrrr hepinize iiakşamlarr testi yaptırdııım malesef hamile değiliiiiimofff ümitlenmiştim hasta olmayınca ama olmadı bugünde olmadım adet halaaa bari olsam artık niyee gecikti anlamıyorum neyse kısmet artık yaa bidahaki aya inş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…