evet cnm erken döllenme oluyo hep bende sabırsızım ya allahta gönlüme göre veriyoiğnelere gelince morarıyo, yeşeriyo ,sararıyo kollarım rengarenk valla:) acımıyo desem yalan olur artık nerdeyse ağlaya ağlaya yapıyorum sabah akşam olunca iyice sıkıntı..yapacak yer bulamıyosun bi yerden sonra... kollar morardı şişti alan daraldı... göbek büyüdü sıkamıyosun batmıyo,,ama sonunda bebişim olacak ya inşallahhh herşeye katlanıyo insan..bi süre sonra hepsine alışıyosun zaten canım ilk günler zor olur bitek..korkma
kızlar yaaaaa içimden bi ses bu topikte hamiş patlaması yaşanacağını sölüooosıra deryada ondan güzel haber alacaz Allah ın izniyle sonrada begümmmm...sonra böleeee çorap söküğü gibi devam edecek inşallah kendimi bu ay saymıom yumoşum yok gelecek ay Allahın izniyleee
dün kaynoşla kardeşi gittiler..dün hava çok kötüydü burda fırtına oldu çok kötü..internette çok ağırdı giremedim..bugün hava cok güzel..bende bana herşey yakışırı izliyorum..pazar günü bi aksilik çıkmassa ailemin yanına gaziantep'e gidicem inşallah..
kırmızılarım gelmedi aMa göğüs uçlarım acıyo o yuzden ümidim kalmadı..
daha başka ne söliyim..oturuyorum işte..
ahh yavrum ..kolay gelsin ..
herkese merhabaa :) doktora gittim keseyi gördükk :) 5 hafta 6günlük hamileyim:) darısı sizin basınıza gercekten cok isterim hepiniz için..
Allah hayırlı saglıklı salih evlatlar nasip eylesin.. Amin..
Kizlar cok. Hastaym gıremiyom haber vereyim. Dedim
Kızlarrrr hepinize iiakşamlarr testi yaptırdııım malesef hamile değiliiiiimofff ümitlenmiştim hasta olmayınca ama olmadı bugünde olmadım adet halaaa bari olsam artık niyee gecikti anlamıyorum neyse kısmet artık yaa bidahaki aya inş:26:
kuzucum herşeyin hayırlısı tabiki çalışmalara devam en kısa zaman da hamiş haberini alırız inşalaahhhsen canını sıkma tamammı
evet cnm erken döllenme oluyo hep bende sabırsızım ya allahta gönlüme göre veriyoiğnelere gelince morarıyo, yeşeriyo ,sararıyo kollarım rengarenk valla:) acımıyo desem yalan olur artık nerdeyse ağlaya ağlaya yapıyorum sabah akşam olunca iyice sıkıntı..yapacak yer bulamıyosun bi yerden sonra... kollar morardı şişti alan daraldı... göbek büyüdü sıkamıyosun batmıyo,,ama sonunda bebişim olacak ya inşallahhh herşeye katlanıyo insan..bi süre sonra hepsine alışıyosun zaten canım ilk günler zor olur bitek..korkma
canım hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin...herkese merhabaa :) doktora gittim keseyi gördükk :) 5 hafta 6günlük hamileyim:) darısı sizin basınıza gercekten cok isterim hepiniz için..
geçmiş olsun canım benim iyileş çabuk o zamannnKizlar cok. Hastaym gıremiyom haber vereyim. Dedim
geçmiş olsun cnm olur böyle şeyler ama keşke daha dikkat etseydi hemşire...aa gecms olsun bıtanemm benım basıma ne geldı bılıomusun((
2. asılamanın ıgnelerını oluyorum hep ıgnemı esım yapar dun ıgnem btmstı hastanedeyken aldık hemsıre tuttrdu ben yapayım dıye kızlar sıze bır gostersem gozlerınız kocaman olur ıgneyı yaptıgı yer sımsıyah olmus morlugu gecın bıldıgın sıyahallahtan acımıyoo sabh gttm hsteneye korktm damara denk glms ıc kanama olms ama allaha sukur agrıısı yok.. yrn sabah gtcm 9 da kontrole ıste..
hayırlısı olsun deryacım en güzel zaman hangisiyse o zaman gelsin bebeğin...Kızlarrrr hepinize iiakşamlarr testi yaptırdııım malesef hamile değiliiiiimofff ümitlenmiştim hasta olmayınca ama olmadı bugünde olmadım adet halaaa bari olsam artık niyee gecikti anlamıyorum neyse kısmet artık yaa bidahaki aya inş:26:
Ayyyy şimdi daha çok korktum kıss bu iğneden:18::18:ama napalım mecbur offf
:
ay dumaaaannn allah yardımcın olsun yaaa allahım bebeğinede sanada dayanma gücü versin kuzucum ya sağ salim kucağına alda biran önce bu acılarıda unut inşallah yaaa valla ben çok korktum ya ta okadar olduğunu bilmiyodum aman allahımmm yaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:
canım hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin...
geçmiş olsun canım benim iyileş çabuk o zamannn
geçmiş olsun cnm olur böyle şeyler ama keşke daha dikkat etseydi hemşire...
hayırlısı olsun deryacım en güzel zaman hangisiyse o zaman gelsin bebeğin...
kızlar sizi korkutmak için söylememiştim kusura bakmayınama tabi günlük güneşlik de olmayacak bu da bi gerçek..birde benim 2 tane oldugu için artık canım çok yanıyo siz ayarlarsınız kol göbek morarma filan olmadan halledersiniz, ben en çok yapacak yer açısından tıkanıyorum sadece,yoksa iğnenin acısı bişey diil,korkmayın leyyynnn:)
geçmiş olsun ablacım..tez zamanda atlatırsın inş..Kizlar cok. Hastaym gıremiyom haber vereyim. Dedim
Kızlarrrr hepinize iiakşamlarr testi yaptırdııım malesef hamile değiliiiiimofff ümitlenmiştim hasta olmayınca ama olmadı bugünde olmadım adet halaaa bari olsam artık niyee gecikti anlamıyorum neyse kısmet artık yaa bidahaki aya inş:26:
Cnmmm hayırlı uğurlu olsunherkese merhabaa :) doktora gittim keseyi gördükk :) 5 hafta 6günlük hamileyim:) darısı sizin basınıza gercekten cok isterim hepiniz için..
Tatlımm çok geçmiş olsunnnnKizlar cok. Hastaym gıremiyom haber vereyim. Dedim
herkese merhabaa :) doktora gittim keseyi gördükk :) 5 hafta 6günlük hamileyim:) darısı sizin basınıza gercekten cok isterim hepiniz için..
aa gecms olsun bıtanemm benım basıma ne geldı bılıomusun((
2. asılamanın ıgnelerını oluyorum hep ıgnemı esım yapar dun ıgnem btmstı hastanedeyken aldık hemsıre tuttrdu ben yapayım dıye kızlar sıze bır gostersem gozlerınız kocaman olur ıgneyı yaptıgı yer sımsıyah olmus morlugu gecın bıldıgın sıyahallahtan acımıyoo sabh gttm hsteneye korktm damara denk glms ıc kanama olms ama allaha sukur agrıısı yok.. yrn sabah gtcm 9 da kontrole ıste..
Ayyyy şimdi daha çok korktum kıss bu iğneden:18::18:ama napalım mecbur offf
Ahhhh cnm keşke olsaydııı umutları kırmak istemezdiiim ama malesef olmadııı
iiyii yolculuklar cnm ben ümidimi kestim senin inş gelmesin kırmızılar
Amiiiiiiin cnm inşşş artık önümüzdeki aya
Ahh cnm ben tahmin ettim zaten giremeyinceAllah şifa versin inş çabucak iiyileş sevinçcim
:2: saolçok geçmş olsun Allah şifa versin işnşallah daha iyidir şimdi
çocuğa iyi bak jettgill anne
sanada geçmiş olsun cnmgeçmiş olsun kuzucunla sana....kocişle bende hasta olduk dünden beri...senin hesap sağ bademcikten başladılar gelmeye....Allah a emanet olun cnmmm...
hayırlısı canım saolKızlarrr hala kırmızılanmadııımyarın test yaptırmayı düşünüyoruuuum bakalım:18::26:Seviiiiiiinçççciiiim kuzum iiicee hastalandın heralde canım sen ikigündür yoksuun duruya söyliyelimde çorba yapsıın sanaaa:2:
gözünaydın canım Allah tamamına erdirsinherkese merhabaa :) doktora gittim keseyi gördükk :) 5 hafta 6günlük hamileyim:) darısı sizin basınıza gercekten cok isterim hepiniz için..
hayırlısı deryacım üzülme sakınKızlarrrr hepinize iiakşamlarr testi yaptırdııım malesef hamile değiliiiiimofff ümitlenmiştim hasta olmayınca ama olmadı bugünde olmadım adet halaaa bari olsam artık niyee gecikti anlamıyorum neyse kısmet artık yaa bidahaki aya inş:26:
kuzucum bian önce iyileş çabucak gel topiğimiz seni çok öslediiiçok geçmiş olsun yaaa
geçmiş olsun ablacım..tez zamanda atlatırsın inş..
evet kısmet..zamanı gelmemiş belliki..
benim göğüs uçlarım acıyo oyuzden ümidimi kestim..gerçi ekim ayındada çok ağrıdılar ama adet olmadım.ilaçla olmuştum..inş bu ay enazından adet olurum ona bile razıyım..
Cnmmm hayırlı uğurlu olsun
Aminn aminn aminn
Tatlımm çok geçmiş olsunnnn
İyi bak kendineee
Bu arada nazocumm gelmiyo artık hbri olan warmıı
çok geçmş olsun ALLAH ŞİFA VERSN:26::26:
çok saolun kızlar valla ölümden döndüm desem yeridir:2::2:aaaaa nasıl yapmış öle iğneyi bide hemşire...hadi bakalım yarın güzel haberlerle gel cnm...dualarım seninle
geçmiş olsun cnmmmm...salgın walla ...kendine çok ii bak özletme kendini
olacak cnmm olacak Allah'ın izniylee...sen kafanı takma....rahat ol..o bebiş bu göbüşlere gelecek inşallah..
gunaydınnnn canlarımm geldım doktordann ıkı tane 14 bı tane 11 mm yumurta olms cmrtsı 9 da yıne gtcem sanrm pazrtsı yada salı asılamam var ayy yakastıkca duygularım umutlarm bırbırıne karısıyo ama umudumu kaybetmıcem ınsallah.. sızler nasılsınz
:2: saol
sanada geçmiş olsun cnm
hayırlısı canım saol
gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin
hayırlısı deryacım üzülme sakın
çok saolun kızlar valla ölümden döndüm desem yeridir:2::2:
gözünaydın begümcüm hayırlısı canım
rapor verip hemen çıkacam çünkü ayakta duracak halim yok :2::2:
çok şiddetli boğaz enfeksiyonu geçiriyorum resmen yataklara vurdu beni
ateşim 40 derecelere çıktı vücudumun bütün kemiklerinin titrediğini hissettim
bugün biraz olsun iyiyim Allaha şükür bu arada klomenim bitmişti
ne yumoş takibi ne çatlatma iğnesi hiç biri umrumda değil
doktora gidemedimki wc ye kalkmaya dermanım yok ölü gibi yatıyom
saolsun kocam akşamları ilgileniyor komşum kahvaltı hazırlayıp getirmiş
oğlanı doyurdu giydirdi okula saldı akşamda eşim dışardan yemek getiriyor
vicdansız kaynanam hasta olduğumu bildiği halde aradı geçmiş olsun dedi o kadar
gelmediler bile bunlar ne yiyor ne içiyor öldümü kaldımı soran yok
evde çocuk var o olmasa umrumda değil önceki gün çocuk okuldan geldi acıktım diyor
kalkıp yemek veremedim babanı bekle dedim
Herşeyin başı sağlıkmış Allahım sağlığımızı elimizden almasın kimselerede muhtaç etmesin amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?