Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayyyy şimdi daha çok korktum kıss bu iğneden:18::18:ama napalım mecbur offf

Ahhhh cnm keşke olsaydııı umutları kırmak istemezdiiim ama malesef olmadııı

iiyii yolculuklar cnm ben ümidimi kestim senin inş gelmesin kırmızılar

herkese merhabaa :) doktora gittim keseyi gördükk :) 5 hafta 6günlük hamileyim:) darısı sizin basınıza gercekten cok isterim hepiniz için..

Allah hayırlı saglıklı salih evlatlar nasip eylesin.. Amin..

Amiiiiiiin cnm inşşş artık önümüzdeki aya

Kizlar cok. Hastaym gıremiyom haber vereyim. Dedim

Ahh cnm ben tahmin ettim zaten giremeyinceAllah şifa versin inş çabucak iiyileş sevinçcim

kuzucum herşeyin hayırlısı tabiki çalışmalara devam en kısa zaman da hamiş haberini alırız inşalaahhhsen canını sıkma tamammı

ay dumaaaannn allah yardımcın olsun yaaa allahım bebeğinede sanada dayanma gücü versin kuzucum ya sağ salim kucağına alda biran önce bu acılarıda unut inşallah yaaa valla ben çok korktum ya ta okadar olduğunu bilmiyodum aman allahımmm yaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:

herkese merhabaa :) doktora gittim keseyi gördükk :) 5 hafta 6günlük hamileyim:) darısı sizin basınıza gercekten cok isterim hepiniz için..

canım hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin...

geçmiş olsun canım benim iyileş çabuk o zamannn

geçmiş olsun cnm olur böyle şeyler ama keşke daha dikkat etseydi hemşire...

hayırlısı olsun deryacım en güzel zaman hangisiyse o zaman gelsin bebeğin...

Ayyyy şimdi daha çok korktum kıss bu iğneden:18::18:ama napalım mecbur offf

:

kızlar sizi korkutmak için söylememiştim kusura bakmayın ama tabi günlük güneşlik de olmayacak bu da bi gerçek..birde benim 2 tane oldugu için artık canım çok yanıyo siz ayarlarsınız kol göbek morarma filan olmadan halledersiniz, ben en çok yapacak yer açısından tıkanıyorum sadece,yoksa iğnenin acısı bişey diil,korkmayın leyyynnn:)

sagol bıtanem ama etmemıs ıste bıldıgın sımsıyah bnde muhtesem hurremımı ızlıyorm kzlarr :) bana dua edın yarn sabah ıcın...

geçmiş olsun ablacım..tez zamanda atlatırsın inş..

evet kısmet..zamanı gelmemiş belliki..
benim göğüs uçlarım acıyo oyuzden ümidimi kestim..gerçi ekim ayındada çok ağrıdılar ama adet olmadım.ilaçla olmuştum..inş bu ay enazından adet olurum ona bile razıyım..

Cnmmm hayırlı uğurlu olsun
Aminn aminn aminn

Tatlımm çok geçmiş olsunnnn
İyi bak kendineee

Bu arada nazocumm gelmiyo artık hbri olan warmıı

cnm tebrik ederim Allah sağlıkla kıucağına almayı nasb etsn inşallah çoks evndmmmm

aaaaa nasıl yapmış öle iğneyi bide hemşire...hadi bakalım yarın güzel haberlerle gel cnm...dualarım seninle

geçmiş olsun cnmmmm...salgın walla ...kendine çok ii bak özletme kendini

olacak cnmm olacak Allah'ın izniylee...sen kafanı takma....rahat ol..o bebiş bu göbüşlere gelecek inşallah..

gunaydınnnn canlarımm geldım doktordann ıkı tane 14 bı tane 11 mm yumurta olms cmrtsı 9 da yıne gtcem sanrm pazrtsı yada salı asılamam var ayy yakastıkca duygularım umutlarm bırbırıne karısıyo ama umudumu kaybetmıcem ınsallah.. sızler nasılsınz

çok geçmş olsun Allah şifa versin işnşallah daha iyidir şimdi
çocuğa iyi bak jettgill anne
:2: saol
geçmiş olsun kuzucunla sana....kocişle bende hasta olduk dünden beri...senin hesap sağ bademcikten başladılar gelmeye....Allah a emanet olun cnmmm...
sanada geçmiş olsun cnm
hayırlısı canım saol

gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin
hayırlısı deryacım üzülme sakın
kuzucum bian önce iyileş çabucak gel topiğimiz seni çok öslediiiçok geçmiş olsun yaaa

Cnmmm hayırlı uğurlu olsun
Aminn aminn aminn

Tatlımm çok geçmiş olsunnnn
İyi bak kendineee

Bu arada nazocumm gelmiyo artık hbri olan warmıı

çok geçmş olsun ALLAH ŞİFA VERSN:26::26:

çok saolun kızlar valla ölümden döndüm desem yeridir:2::2:

gözünaydın begümcüm hayırlısı canım

rapor verip hemen çıkacam çünkü ayakta duracak halim yok :2::2:
çok şiddetli boğaz enfeksiyonu geçiriyorum resmen yataklara vurdu beni
ateşim 40 derecelere çıktı vücudumun bütün kemiklerinin titrediğini hissettim
bugün biraz olsun iyiyim Allaha şükür bu arada klomenim bitmişti
ne yumoş takibi ne çatlatma iğnesi hiç biri umrumda değil
doktora gidemedimki wc ye kalkmaya dermanım yok ölü gibi yatıyom
saolsun kocam akşamları ilgileniyor komşum kahvaltı hazırlayıp getirmiş
oğlanı doyurdu giydirdi okula saldı akşamda eşim dışardan yemek getiriyor
vicdansız kaynanam hasta olduğumu bildiği halde aradı geçmiş olsun dedi o kadar
gelmediler bile bunlar ne yiyor ne içiyor öldümü kaldımı soran yok
evde çocuk var o olmasa umrumda değil önceki gün çocuk okuldan geldi acıktım diyor
kalkıp yemek veremedim babanı bekle dedim
Herşeyin başı sağlıkmış Allahım sağlığımızı elimizden almasın kimselerede muhtaç etmesin amin..

sevincim canım çok geçmiş olsun boğaz enfeksiyonu çok kötü yaa benim eşimde olur sık,sık ALLAH şifa VERSİN...KAYNOŞUDA BOŞVER,bakmazlar kuzum ancak kendi işleri düştüğünde akıllarına geliriz...ama anacığın olsa sana nasıl bakardı..gerçekten en önemlisi sağlık,geriside hayırlısı ne ise o olsun..

BAŞAK hanım yeni topik açmış kendine bizimle ilgilenmiyo artıkın kendimi aldatılmış gibi hissettim

BEGÜM gözünaydın canım yumoşların büyümüş inşaallah devamıda güzel gelsin..

DERYA cım üzme kendini inşaallah bir dahaki aya tutar hem kırmızılar gelmediyse hala umut volabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…