kızlar kayboldunuz ne gelen var ne gıden valla ya pöffff(
Allah tamamına erdirsin canım..teyzen nasıl oldu bu arada?SEVİNÇ
heee bendeeeee....
sağol kuzum hamdolsun iyiyim
bende seni çok özledim bidenemannemle uğraşıyordum bu ara birde kaynıma söz takmaya gittik antepe yoğundum giremedim....
ewet başak hanım buraya üvey evlat muamelesi yapıyor artıkın
canım valla ara ara oluyo ağrı filan da normal artık,sevindim seninde iyi olmana...cnm ben ıyıyım sukur sen nasılsnnn agrın sızın yoktur ınsallah
sana çekmişizburda kimsecikler yoktu napiyim:101:
hem burası benm asıl vatanım, diğer yerler geçici bi kerem
Allah ım sizinde dilinize düşmeye göriyim:96::96::96::96:
renkli olsa sanırım açık renk ve parlak olur canımcım... bebişler genelde lacivert gözlü oluyo zati,ama bunun açıklığı koyuluğu önemli... benim gözlerim doğunca açık lacivertmiş mavi olmuş sonra meselaa...kızlar size bişi sorcam bilen biri adınlatsın beni
benm olişin gözleri koyu renk ama kenarları koyu mavi
gözleri ne renk acaba:26::26::26:
kırkından sonra tam belli olur sanırım ama merak ettim renklimi acepki
bı ara benı de hatırla dıcektım sana ama sen baska topıklerde fınk atıyomussun sormana gerek yok hıhh soranlar sagolsunnnn :)))
benm çirbama kalmadın yani eyikicam saolsun oda olmasa olmusum ben
Yok koyu kahve olur o renkli gibi gorunen halka zamanla kayboluyor
Begum 5 gun klomeni ictim bitirdimde doktora gidemedim
Catlatma ignesi vurulamadimsaglik olsun sen nasilsin
sana çekmişizkız sen bi ara peşimizde dolaşıp kim ne yapıyo yazıyodun yaa aynısını yapıyoruz işte bizde
renkli olsa sanırım açık renk ve parlak olur canımcım... bebişler genelde lacivert gözlü oluyo zati,ama bunun açıklığı koyuluğu önemli... benim gözlerim doğunca açık lacivertmiş mavi olmuş sonra meselaa...
hoca-cemaat ilişkisi sanırsam
olsun aferim benim peşimden geliyosunuz sevindim buna böyle araştırmacı olun
-------------
evet kız araştırdım da her bebeğin ilk önce lacivert olurmuş 8-9. aya kadar anca otururmş rengi
-------------
duman naber hatun nasılsın daha eve ekmek parası getirmek için uğraşıyomusun işten ne zamn çıkıcan
ben bebişi uyuttum sohbete hazırım
ailenizde renkli gözlü varmı? özellikle eşinin tarafında varsa çıkma ihtimalide yüksek yani...
iyim başakcım valla sancı ve kramplarım arttı, onlarla uğraşıyorum.hala da çalışıyorum 20 sinde ayrılıcam inşallah... ama ücretsiz izin filan alıcam bebişim 11 aylık olacak Allah iizn verirse yeniden işe dönerken,,, bırakılamayacak bi yaş diil tabi o zaman daha kolay olur biraz büyütmüş olurum..
bende çıkacaktım şimdi keşke daha uygun bi zamanda karşılaşsaaydık, merak ediyorum aslında neler yaptın göbüş sarktımı sardınmı vs... ama yatmam lazım birde eşimin amcası vefat ettiyarın sabah erkende memlekete gidecek kıyafetlerini filan hazırlıycam daha... c.tesi muayenem vardı yalnız gidicem ilk defa hem cenaze haberi hem bunu düşünmek üzücü bi akşam oldu benim için
eşimin tarafınde hiç yok tatlım benm babam renkli gözlü, benm tarafa çekme ihtimali düşük sanırsam, sadece merak ettim
Allah rahmet eylesin cnm , anladm tamam çık bakalım nasıl olsa yine karşılaşırız kısmetse
bebeğin uyuduğu müsait bi ara tüm merak ettiklerini yanıtlarım inşallah
işten toptan çıkı diyorm anlatamıyorum11aylık bebek tam sevilmelik sabaktan akşama kadar görmeden nasıl olcak
neyse sağlk olsun bakakta görek
hadi öpüldün çok şişko patates göbekli marulllllll
ohh sonunda bende söyleyebildimmmmmmmmmmmhadi baş başşşşşşş
hatunlar napıyonuz bakalımmm
benimde bebikimmm uyuyo.özledimmm sizlerle muhabbeti. annelik nasıl gidiyo alışabildinmi. bebiş nasıl gazı falan varmı.
senn bebekin uykusu düzene girmştir dimi:26::26::26:
benm durumum fena uykusuzluktan çift görüyorum
annelik harika gidiyo, hayatıma yeni biri girmiş gibi değil, hayatımda oğlum hep varmş gibi hissediyorum, çok garip duygular
gazı oluyo tabii ama elmizden gedliğince çıkarttırıyoruz
siz atlattınızmı gaz olayını:26::26::26:
ayy inşallah dedesine çeker o zamann çekmezse de çekmesin canım böylede çok yakışıklı EGE...
Valla doğru diyosun bırakmak mutlaka zor olur ama o kadar çalışan anne var onlar nasıl başarıyo bende yaparım napim... 3 yaşında o kreşe gidince ben evde naparım sonraaman hayırlısı düşünmeyim şimdiden bunları hadi iyi geceler canım öptüm seni.... bebişi öp benim için...
yağmur doğduğundan beri uykuları düzenli.gaz problemimizde yok. alttan üstten çıkarıyo kuzucuğum. biz kolik sancılarla uğraştık. ama onlarda geçti çok şükür. artık gülücükler atmaya başladı. çok çabuk büyüyolar yaaa. her anını doyasıya yaşamak istiyorumm.
işe ne zmana başlıyosun cnm
erkek bebekler kızlara göre daha gazlı oluyormş zaten umarım bizde tez zamnda atlatırız
kolik sancı nedensiz sancımı oluyo kselcim
ben işe arada sırada gidiyorum. kışın çok iş olmuyo zaten. kolik nedensiz değil canım.karnı sürekli gurulduyodu kızımın. bağırsak hareketlerinden kaynaklanıyomuş. ama normal gazla alakalı değilmiş.
benm oğlumunda arada gurulduyor ben üşüttüğüm zaman oluyor diye üşünüyordum ben yada oğlum karnını üşüttüğünü düşünüyordum
doktora gidince sorayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?