bizimki her gece hep aynı saatte ağlıyodu 2-3 saat sürüyodu. karnında gurultu oluyodu hep. bide ayaklarını karnına doğru çekiyodu. dr bitkisel şurup verdi ama hiç bi işe yaramadı. sonra kendiliğinden geçti
Durun kaçmayın ben geldimkaç gündür kablosuza bağlanma yerimis bozuktu akşam bilg. öğrt. arkadaşa götürdüde yaptırdı kocişim oh be sonunda size kavuştum
hoşgeldn cnm
hiç haberim yok sen nasılsın neler yapıyorsun nerelerdesin sadece görüyorum ki yarıyı geçmişsin doğurcan yakında
bakalım sıçanmı çıkıcak sendenm
ama bende tam çıkıyordum inşallah sonra yine göçrüşürüz
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, üst tarafta create i seçin
3-çıkan sayfada baby and kids birthday i seçin
4-tekrar çıkan sayfada baby seçin.
5-çıkan sayfada full size tickerın altında more scenes e basarak istediğiniz tickera gelin nexte basın
6-choose a baby kısmından bebeğinizi seçin nextleyin.
7-baby's age yazan yerde select e basıp doğum tarihini girin nextleyin
8-for websites yazan yerde image url yi tıklayın
9-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.(kendi profiliniz en üstte rumuzunuz) kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın.
yeni tickerınız hayırlı olsun..
selamlar olsun herkese..
azsonra çarşıya çıkıcam görümcemle buluşcaz oğluna bişeler alcakmış..sonrada bize döncez..bizde kalcak ..yarında bi mevlüt var oraya gitcek.kaynoşta yarın döncek köyden..
pazar günü Allah nasip ederse yola çıkıyorum annemin yanına gidiyorum..hazırlık falan yapıcam işte..beni merak etmeyin..gidine kadar fırsat buldukça giricem.anemlerden tabiki gircem...öpüldünüz
kızlaar size bişii sorcam sizce hangisi?
Prima Islak Havlu Hassas Ciltler için Üçlü Fırsat Paketi 168`li - e-bebek.com
Uni Baby Yenidoğanlar İçin Islak Mendil 12`li Ekonomik Paket - e-bebek.com
kararsız kaldımda e-bebekten ikisinide sepete attım primanın ıslak mendili daha uyguna geliyor güzelse 2-3 komple paket falan ondan almayı düşünüyom sizce nasıl?
göğüs pedi olarakta bunları beğendim ikisindende 1er kutu alsam yetermi acaba çok gelirse süt yetmez sanırım dimi? aman neyse yetmezse eczaneden alırız artıkın
Uni Baby Göğüs Pedi 30`lu - e-bebek.com
Lansinoh Göğüs Pedi 24`lü - e-bebek.com
biberon ve emzikte kararszım alıp almamakta :26: gerekirmi acaba? :26: hiç alıştırmak istemiyom aslında gerekte olmaz umarımsonracığımaa alacağım bezde Prima Premium Care Yenidoğan Paketi 1 Numara 54`lü Bebek Bezi - e-bebek.com
geriyee ateş ölçer tırnak makası şümük çekici falan kalıyo sanırım :26: banyo süngeride beğenemedim bi hepsi sert bebek lifi gibi bişiii lazım bence :26: şampuan losyon ve yağ olarak dalini mi johnson baby'i kullansam acaba dalinin bebek deterjanı ve yumuşatıcısını alcam sanırım şimdilik aklıma gelenler bunlar başka neler lazım oluyo yaa? :26::26:
canım ben sana aldıklarımı sayayım.lansinoh gögüs pedi ve yine lansinoh gögüs ucu yara giderici ( bundan da kesin al 1-2 ay kala banyodan sonra sürmeye başla), primanın 2 paket yenidoğanından aldım... biberon emzik ne olur ne olmaz diye al kenara koy haydii bebek emmedi napıcaksın o zaman gerçi hemen alınır ama kaynatırsın filan hazırlıklı olsun...
bebişim içinde sebamedin pişik kremi, şampuanı ve bebe yağı aldım... çatlak kremi kullanıyomusun? kullanmıyosan onuda kullanmaya başla derimm
bebe yağı kullanıyorum canım beraberinde badem yağıda kullanıyodum biraz ama tüylenme yapmasından korktum bıraktım onu şimdilik öle karnımda bi çatlak yok canım erkende gerçi daha :26: bende sebamedi düşünmüyo diilim elimde dalinin johnsın babynin seti var ama ilk zaman için belki bende sebamed alırım kararsızım onda henüz pişik kremi içinde bepanthen almıştım onu kullanmayı düşünüyorum kendimde kullanıyorum yanığa falanda iyi geliyobende primanın primuim care olanından alcam zaten bezi en iyisi o bence emzik biberon olarakta avent veya dr. browns falan düşünüyorum alırsam :26: o göğüs ucu yara giderici nasıl memnun kaldınmı canım bide ne kadardı? karbonatlı suda iyi geliyo diyolar göğüs yaralarına hemde bebeğin ağzındaki aftlarada iyi geliyomuş gerek varmı kreme bilemedim o yüzden karbonat daha doğal ya :26: bide göğüs pedinden memnunmuydun canım? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?